Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinnnn_21

Samotnośc do kituu!!

Polecane posty

Gość Karolinnnn_21

Czuję, że zostane sama do konca życia! Mam 21 lat i chyba już nikogo nie znjadę. A j a tak pragnę kochać i być kochaną! Myslałam, że facet z którym się spotykałam to TO. Oczywiście, nie wiem dlaczego przestał sie na gle oddzywać. Na fejsbuku ma mnóstwo koleżanek, komentuje i "lubi" i ch zdjęcia, a ja?? co ze mną??

Gość glen muller
21lat? Całe życie przed tobą! Co mają powiedzieć faceci, którzy w wieku 30lat wciąż są prawiczkami ... pomyśl o nich czasem.

Gość Karolinnnn_21
No to wlasnie mowię ze ja tak nie chce! Miec trzydziechę i byc sama! Wolę umrzeć niż być samotna!!

do trzydziestki Tobie daleko,nie martw sie na zapas,znajdziesz kogoś...

Gość Karolinnnn_21
Tylko nie wiem gdzie szukac. Po prostu na studiach wszyscy juz zajeci, na co dzien pracuje w biurze gdzie same kobiety. Po prostu nie mam nawet gdzie kogos spotkac... Swoją drogą, powiedzicie mi dlaczego ON sie nie oddzywa?? Na fb jest zainteresowny kazda inna kolezanką tylko juz nie mną . Przeciez nic nie zrobilm!

Gość samiec alfa.:)
popracuj nad wyglądem to się faceci zlecą

jeszcze kilka miesiecy tez tak mówiłam, miałam depresje, nie wychodziłam z dom a dzisiaj jestem zaręczona i szczesliwa, a byłam jeszcze bardziej przekonana ze bede sama niz Ty.Uwierz mi.

Gość Karolinnnn_21
No ja tez zle sie czuje...nie chce mi sie nigdzie wychodzic i czuje ze jetem jedyna sama na tym swiecie.. lonly, naprawde cie gratuluje i ciesze sie ze jestes szczesliwa. ale skoro mowisz ze nie wychodzilas nigdzie z domu to jak poznalas mezczyzne swojego zycia?

widzisz ja jestem pierwszy chetny o ile nie masz wiecej niz 170cm wzrostu bo pewnie wtedy bys mnie nie chciala i jesli mozesz zakceptowac ze mam 11cm penisa szerokie i biodra jak u kobiety jak jestes zainteresowana to daj maila lepiej nie dawaj bo mnie nikt by nie chcial i pozostane samotny do konca

Sprawa jest prosta. Jeśli teraz sobie to wmówiłaś, będziesz się na sobą litować, użalać i żyć w przekonaniu że to koniec - to tak będzie. A Twoje koleżanki które będą mieć otwarte serce, będą cieszyć się życiem, nie będą narzekać i litować się - znajdą swoich facetów. Dramatyzujesz. Na pocieszenie powiem Ci, że większość z tego wyrasta ...

Gość Karolinnnn_21
No wlasnie dlaczego uwazasz ze dramtyzuję! Po prostu- boję się. Faceci mnie maja za ładną zimna niedostępną dziewczynę a taka nie jestem! Każdy mi mowi: Tyyy jesteś sama?? Dlaczego?? No i co jamam im pow?? Dlaczego jestem sama? Nie wiem.

Gość nutellkaaaa
też tak mam..:( a co do chłopaka to, spałaś z nim? to by mogło wiele wyjaśniać

Gość Karolinnnn_21
nutelkaaa to przynajmniej nie jestem sama... Nie, nie spalam z nim. Widzielismy się raptem 3 razy, ale za trzecim się bardzooo zblizylismy do sb: obmacywal mnie chyba w kazdym mozliwym miejscu czego zaluje bardzo. I od tego czasu zaczelo sie jego olewanie. Ale pow ze jak bedzie cos nie tak to mi o tym powie. Nie powiedzial. Kontaktu nie mam z nim. A Ty jak mialas?

Gość hy7edfwyed
samemu nie wolno byc trzeba snic