Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorisss dom

Znacie jakieś fajne projekty domów? Możecie polecić coś fajnego?

Polecane posty

Gość Dorisss dom

Potrzebny projekt domu dla planowanej 5 osobowej rodziny:) Coś fajnego i praktycznego:) Jak macie jakieś swoje ulubione projekty to jeśli możecie proszę o linka.

Gość Dorisss dom
UP:)

Gość asymetria pospolita
Ja znam dobre studio projektowe o nazwie Nasciturus Design, zerknij sobie na ich stronę albo na profil facebookowy (tam w galerii mają bardzo dużo swoich zdjęć projektów), generalnie fajnie łączą nowoczesność z tradycyjnymi elementami i mnie przekonują jak najbardziej. I z tego co wiem to obsługują kompleksowo, od pomysłu projektu po współpracę z wykonawcami i dostawcami.

Gość Luca2222
Dobrze korzysta mi się ze studia www.studioprojektowe3d.pl. Można się podpiąć ze swoim laptopem do ekranu i sprawnie przeprowadzić wizualizację mieszkania, elewacji, ogrodu itd. Polecam, bo mają całkiem atrakcyjny cennik, biorąc pod uwagę, że jest najnowocześniejsze studio tego typu w kraju.

Od siebie polecam projekty z biura Dominanta. Mają spory wybór projektów - zwłaszcza biorąc pod uwagę wielkość biura :) I tak naprawdę każdy znajdzie tam dom dla siebie. Więcej informacji można znaleźć na ich stronce- http://www.dominanta.pl/