Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhdrgh

Nie mogę sprzedaż wózka. Wystawiłam go już w kilku miejscach, a nie mogę. rady?

Polecane posty

Gość dhdrgh

Nie chcę tutaj wstawiać zdjęć, bo zaraz będzie: wcale taki super nie jest, tam ma ryskę, tam ma ryskę, wygląda na zużyty. Wózek kupiony na all za 2.700- gondola, spacerówka, fotelik Maxi Cosi, Model: Quinny Buzz. Uznałam, że połowa ceny 1.350 to sprawiedliwa kwota, wystawiłam wózek na all, kablówkę i gdzieś tam jeszcze i nic. Kilka osób było wózek obejrzeć, bardzo się podobał, ale chcieli, żebym zjechała z ceny, w akcie desperacji zjechałam na 1.000, to nie bo za drogo, chcieli za 700, wyśmiałam ich:-P Mam oczywiście dowód zakupu itp. na ile zjechać?

Wydaje mi się, że więcej niż 700 za używany niestety nie dostaniesz, gdyż za 700 można już taki komplet nowy kupić, niekoniecznie Maxi Cosi, może mniej znanej firmy ale się da.

Gość hhhhhmmmmmm
ja za swój dałam 1700, a teraz ten model na allegro uzywany stoi 400 zl i wcale nikt sie nie rzuca ;) ciezko sprzedac wozek za jakas normalna cene, dlatego ja swojego nie srzedaje, bo mi sie nie oplaca. mysle, ze wiecej niz 700-800 zl nie dostaniesz :(

Gość zielone konwalie
otóż to, nie dałabym za używany 1350 zł, jak nowy kupiłam implasta za 1500zł. Zatem myślę, że musisz obniżyć kwotę do 900 zł na początek i zobaczysz czy będzie odzew, jak nie to obniż o kolejna stówkę -tj. na 800zł.

Gość wiesz co bo tam siedzą
prawie same cymbały, którym najlepiej opuścić jeszcze o połowę i wysłać na swój koszt. Też się o tym przekonałam. A jak piszesz, że się nie zgadzasz to jeszcze Ci piszą trudno, nie jest mi niezbędnye chciałam okazyjnie. Śmiech na sali jebane sknery

Gość stara przekupa
Ja leżaczek fp sprzedałam za 90 zł-kupiony za 270zł. wózek kupiony za 1900 poszedł za 650. łożeczko z komodą i przewijakiem kupione za ponad 1000zł poszło za 300. no niestety na rzeczach po dziecku nie zarobisz. ciuchy dałam koleżance za darmo,bo szkoda mi było zachodu i tak się nie zwróci. spróbuj wystawić na tablicy lub olx.

Wystaw za 700 zl z aukcją. Aukcja najlepiej określa wartość rynkową.

Gość dhdrgh
Spróbuję zrobić z tego aukcję od ceny minimalnej 700 i zobaczę, gorzej załamię się, jak pójdzie za te 700-800 dzięki za rady

Gość kwoczyca
Z tego wynika, że nie warto traktować drogiego wózka jako inwestycję, bo się nie zwróci nawet w połowie. W sumie, to można teraz kupić auto za taką kwotę. A wart był chociaż swojej ceny?

Gość ja bym wystawila osobno wozek
osobno fotelik. A moze nawet osobno gondole? Kupowalam uzywany, ale bez fotelika (chcialam nowy), wiec czesto aukcje, gdzie proponowano z fotelikiem omijalam. Ale powiem Ci - malo pocieszajace dla Ciebie ;) - ze kupilam zestaw gondola plus spacerowka plus jakies dodatki za niewiele ponad 500. Tez Quinny. Ale fakt,ze sie naszukalam. Natomiast po dluzeszej obserwacji takich aukcji nie sadza,zeby poszedl Ci za wiecej niz te 700-800. To jest realna cena, z ktora musisz sie liczyc.