Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bilansss

kiedy bilans dwulatka ?

Polecane posty

Gość bilansss

Pytam bo moja corka pod koniec miesiaca bedzie miala 2 latka. Czy sama mam dzwonic umawiac sie na ten bilans czy z przechodni zadzwonia do nas ????

DO mnie na bilans 2-latka dzwonili chyba.Nie pamiętam dobrze ale teraz na 4-latka sama dzwoniłam i się umówiłam.Zadzwoń i cię umówią.

Gość _MMORELKA_
uwielbiam takie pytania. Bilnas dwulatka jest .... zaraz po skonczonym 2 r.ż. to chyba logiczne. a to czy sie umawiasz czy nie to zalezy od twojej przychodni jakie sa tam zasady umawiania sie na wizyty, czy na bieżąco czy z jakims wyprzedzeniem.

Gość moyew
sama się tym zainteresuj -wątpię aby dzwonili.

Gość _cynamonka_
jasne, przychodnia zadzwoni do jasnie księznej zeby byla laskawa przybyc na bilans:O ogarnij sie kretynko:O

Gość kizia mizia pończoszanka
do mnie nikt nie dzwonił. Niby trzeba wykonać do 3 miesięcy od skończenia 2l.. Ja jak się umówiłam (3dni dzwoniłam żeby mnie zarejestropwały) to się na miejscu okazało że mnie jednak nikt nie zapisał, więc pocałowałam klamkę, bo mnie lekarz wtedy nawet nie przyjął mimo że był wolny. Zatem więcej już w przychodni nie byłam, nikt też mnie nie ścigał za to, a skoro to jest niby obowiązkowe a mnie nie przyjeli mimo że byłam u nich z dzieckiem, to teraz niech mnie cmokną.

Gość a skąd mam to wiedzieć?
Jesteś zdrowa na umyśle-czy nie koniecznie? Zadzwoń do przychodni i się spytaj. są takie co wysyłają wezwania,są takie gdzie stawiasz się w określone dni,są też takie gdzie im wszystko jedno. skąd mamy tutaj wiedzieć do jakiej przychodni należysz? telefon w łapkę i zrób coś samodzielnie!

Gość njalepije jak dziecko bedize m
mialo 10 lat!

Gość autorka to jakaś patologia
Zadzwoń do przychodni i spytaj. bo skąd mamy wiedzieć jakie zasady tam panują?

Gość tak się pytam
ja mysle ze musisz zadzwonic i sie umowic

Gość kalitkamalla
jak sama nazwa wskazuje jak dziecko skończy 2 lata, zadzwoń do przychodni i umów się na wizytę