Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dafiiia

Rzucanie panienia-tabex

Polecane posty

Witam Sprawa jest taka chciałabym rzucić palenia kupiłam już nawet tabletki tabex ale mam wątpliwości co do ich brania ... nie wiem jak to ma wyglądać w ulotce jest informacja ze co 2 godziny 6 tabletek dziennie ale nie wiem w jakim momencie mam je brać czy po upływie 2 godzin od ostatniej czy gdy dopada mnie głód nikotynowy i chce mi się palić to zamiast papierosa sięgać po tabletkę ... Proszę o pomoc może ktoś z was ma już doświadczenia z tym lekiem

Gość rzuciłam
W ulotce jest szczegółowy opis. Jeśli zaczynasz, to w 1-3 dniu bierzesz 1 tabletkę co 2 godziny, w ciągu całego dnia masz wziąć ich w sumie 6. 6 tabletek x 2 godziny daje 12 godzin, dlatego musisz sobie te godziny ustalić tak, by rozłożyć je na cały dzień. Np. wstajesz o 7 rano, bierzesz tabletkę, to następną o 9, 11, 13, 17, 19. Tabletki trzeba brać według godzin i ilości z ulotki, a nie wtedy, gdy dopada Cię głód. Powodzenia. Też rzucałam z tymi tabletkami, ale kluczowe znaczenie ma chęć rzucenia, nie palę już ponad rok.

Gość i bardzo dobre zrobiłaś
że rzuciłaś . Ja też bym chciała ale przy takiej nerwówce jaką mam teraz to nie ma szans

Gość ana111
ja tez rzucam palenie z tabeksami , juz raz mi sie udalo z nimi rzucic , niepalilam 3 miesiace ale przez wlasna glupote znowu zaczelam , tabletki sa rawelacyjne :)

Ja zaczełam rzucanie palenia od wczoraj i można powiedziec w prost że nie da sie calkiem odstawić mimo tabletek które zmniejszają ochote na papierosa :) ale staram sie i mam nadzieje że sie uda. boje sie 5 dnia bo wtedy nawet jednego nie można zapalić...

Gość ana111
ja po tym piatym dniu wogole niemialam glodu nikotynowego i to jest najlepsze w tych tabletkach

Gość rzuciłam
U mnie w domu palą 3 osoby, ja jedyna rzuciłam- więc można.

Gość gość
Odsprzedam niepełne opakowanie (94 tabletki) za 50 zł, nowe opakowanie kosztuje ponad 80, więc jesli ktoś jest chętny proszę o maila oiseau@interia.pl ja rzuciłam po jednym opakowaniu i 6 tabletkach z kolejnego. Tabletki ważne do 07/2014