Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pawel75

Gdzie najlepiej wymienic walutę ?

Polecane posty

Gość dragonflame
Jeszcze w programie partnerskim nie brałem udziału, choć korzystam z Amronetu- głównie dlatego, że szybko przekazują kasę na konto i kursy przedstawiają się lepiej niż u konkurencji.

Gość Marta 3245
Nawet własny kurs możesz zaproponować albo zadzwonić i dogadać się jeśli masz do wymiany większą kwotę, aby od ręki poszło taniej. Właśnie za tę elastyczność i przyjazne podejście najbardziej cenię Amronet.

Gość bazylis
To że najlepiej przez Internet jest pewne, a który wybrać kantor….? Ja korzystam z Amronetu i jest wszystko OK, szybko- jak lubię i na moją kieszeń.

Gość ulvier
Ciekawa platforma, rejestracja niezobowiązująca i z tego co sobie wyliczam transakcje w Amronet bardzo się opłacają

Gość Kukgson22
Przede wszystkim nie warto iść do zwykłego kantoru, bo te internetowe są sporo tańsze. Amronet.pl wziąłbym na pewno pod uwagę. Ostatnio kupowałem tam EUR i wyszło mi o ponad 50 zł taniej niż tradycyjnie, a waluta już wieczorem była na rachunku.

Gość filifionka25
Walutę najlepiej wymieniać w kanotrze internetowym i jak patrzyłam na ranking na bankierze to najlepiej wypada liderwalut.pl bo mają bardzo małą różnicę między kursem NBP, a tym który oni oferują :)

Gość gość
Ja zaufałem Pewnemu Kantorowi i się nie zawiodłem. Najlepszy spread i najkorzystniejsze warunki na rynku ma Pewny Kantor. Korzystam z jego usług już któryś raz z kolei i za każdym razem na plus.

Gość gość
Polecam znajomym, polecę i wam stronę intransfer24.com bo sam korzystam :D mogę jednocześnie wymienić walutę i wysłać na swoje konto w Polsce z czego bardzo jest zadowolona moja żona :P

Gość nikol98
Świetną ofertę ma też Amronet. Współpracuje mi się bardzo dobrze z tym kantorem od paru miesięcy już, zadowalają mnie kursy i niskie koszty, a także tempo realizowania transakcji i wypłat. Solidnie i sprawnie.

Gość gość
reklama AMRONET już niedługo dobije do czwartej strony buhahaaaa

Gość gość
W różnych internetowych wymieniam, fajna sprawa

Gość gość
nieudolna reklama amronetu, nie skorzystam, jestem odstraszona od niego tymi wpisami

Gość gość
Wymieniam już trochę więc wydaję mi się że mogę poradzić gdzie najlepiej wymieniać walutę:) Polecam wymianę w kantorach internetowych, wymiana jest prosta szybka i korzystna pod względem oszczędnośc****eniążków i czasu:) Osobiście wymieniam w kantorze cashbroker i szczerze polecam :)

Gość janek33
Przy wyborze kantora wymiany walut warto zwrócić uwagę na bezpieczeństwo transakcji (co jest konieczne zwłaszcza w przypadku kantora internetowego) oraz na możliwe oszczędności. A można nieraz dużo stracić, jeśli wybierze się kiepski kantor, który chce wycisnąć z ludzi jak najwięcej. Polecam www.amronet.pl.

Gość pola 54
Okazjonalnie można i na mieście w jakimś kantorze, ale jeżeli ktoś musi regularnie, a tym bardziej na firmę, to zdecydowanie jestem za e-kantorami. Sama mam konto firmowe na Amronet.pl , dzięki czemu zyskałam błyskawiczną i tanią wymianę waluty z pełnym dostępem do platformy 24/7.

Gość zxcs
Polecam www.amronet.pl. Z tego co widzę, to można u nich dużo zaoszczędzić. Warto założyć tam darmowe konto. Z opinii wynika również, że serwis działa wyjątkowo szybko, co jest jego kolejnym plusem. Chyba ma same plusy, bo o żadnych wadach nie czytałem.

Gość Bałwanek09
Jak wymieniać online to tylko duże kwoty i to tylko wtedy w www.wymieniaj.pl Jak mniejsze to nie ma zbyt dużej różnicy. Natomiast wymieniaj ma dość atrakcyjne ceny kursów i sporo można zaoszczędzić. Polecam

Gość gość
Mniejsze kwoty też się opłaca wymieniać przez Internet, zawsze jednak taniej niż standardowo. Amronet traktuje każdego klienta tak samo, przy drobnych sumach równie szybka realizacja i przelew środków, bez dodatkowych kosztów itd.

Gość sddww
Dużo czytałam o www.amronet.pl i postanowiłam założyć tam konto. Przekonałam się do tego kantora internetowego po przeczytaniu licznych opinii o tym, że transakcje tam są dobrze zabezpieczone i bezpieczne, oraz że można dużo zaoszczędzić na wymianie. Może też o nich poczytasz?

Gość Lola12321
Najczęściej wymieniam w internetowym kantorze wymieniaj.pl całkowicie bezpiecznie i tanio. Korzyści i wygoda.

Gość zawirowanaa
Ja zdecydowałam się na wymieniaj.pl Namówił mnie mój tata, który zna się na rzeczy, więc jestem spokojna o pieniążki:)

Gość 100nka
Ja natomiast szukałam samodzielnie, testowałam na niewielkich kwotach kilka e-kantorów. Generalnie szukałam takiego, który sprawnie i tanio obsługuje firmy. Najlepsze warunki i najwięcej udogodnień znalazałam w amronet.pl. Najszybciej otrzymywałam środki na konto bankowe, w równie dobrym tempie wpłaty były księgowane na kantorowym rachunku, obciążenie tytułem prowizji prawie żadne bo tylko 0,2% (raz nawet mniej jak wymieniałam większe kwoty). Została wystawiona również faktura, którą mogłam bez kłopotu pobrać po zalogowaniu.

Gość marysiarysia
Ja zawsze byłam zwolenniczką tradycyjnych kantorów, ale ostatnio się zdecydowałam na skorzystanie z internetowego wymieniaj.pl Jestem zadowolona i nie wrócę już do tradycyjnego.

Gość kaparesiek
Też wymieniam przez internet, przez ekantor.pl Duże różnice w stosunku do klasycznych kantorów. Dostępność waluty przy bardzo korzystnych kursach - na mieście to rzadkość. Kolejna kwestia to niski sperad walutowy, łatwość kupowania tej waluty i w zasadzie brak kosztów. Mniej więcej od 1,5 roku nie kupujemy waluty w kantorach stacjonarnych.

Gość makadusz
Dobre kursy mają w ekantor.pl - i ten kierunek na pewno polecam. Spread walutowy w stosunku do kantorów na mieście jest śmieszny - w sieci to zazwyczaj 2-3 grosze, a na mieście nawet kilkadziesiąt groszy. Poza tym - na mieście bez porównania łatwiej można to załatwić.

Gość radek kos
Żeby wymieniać walutę przez ekantor.pl jak rozumiem muszę najpierw posiadać konto walutowe tak? Jeszcze jakieś dodatkowe usługi muszę mieć? Jeśli tak, to jakie dokładnie? I ile te dodatku muszą kosztować?

Gość makadusz
No musisz w jakiś sposób te pieniądze najpierw do nich przelać, a to zrobisz tylko przez konto walutowe. Na stronie kantoru masz wykaz banków do których przelewy będą całkowicie darmowe - i w zasadzie masz tam wszystkie najbardziej popularne placówki.

Gość radek kos
Mój bank również znajduje się na liście tych, gdzie przelewy idą za darmo - o to mi chodziło. Konto już założyłem, walutę będę wymieniał u nich. Po prostu wydaje mi się, że z tych serwisów jakie widziałem, ten wydaje się być najbardziej profesjonalny. Zobaczymy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować