Gość zrertt Napisano Maj 19, 2016 Jestem zadowolony z tego jak funkcjonuje kantor Amronet - amronet.pl. To już drugi rok będzie jak korzystam z ich obsługi i jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym musiał jakąś transakcję reklamować. Pieniądze sprawnie przechodzą z konta na konto w korzystnych kursach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzystzof Napisano Maj 20, 2016 Można wymienić w www.kantoronline.pl Wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia09876 Napisano Maj 20, 2016 www.kantoronline.pl <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arystoteles Napisano Maj 23, 2016 można wymienić w serwisie www.kantoronline.pl Ale nie ma tam wszystkich walut np. chyba kun chorwackich nie mają, a gdzie jedziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yartyyy Napisano Czerwiec 2, 2016 Sam nie wiem jaki kantor polecić. Mam konta chyba na trzech, ale najczęściej to jakbym miał wskazać to jednak korzystam z Amronet ze strony amronet.pl. Jakoś najwygodniej się tutaj zleca transakcję, najkrócej cały transfer trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ujattt Napisano Czerwiec 2, 2016 Hej. Ze swoich doświadczeń z kantorami internetowymi to bym doradzał Amronet – amronet.pl. Mają najlepiej rozwiązaną kwestię obsługi klienta moim zdaniem. Nie trzeba długo czekać na kontakt, zawsze ktoś jest po drugiej stronie z kim się można skonsultować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość umka222 Napisano Czerwiec 6, 2016 Ja zdecydowałam się na www.wymieniaj.pl jakiś rok temu i jestem lojalna. Jak dla mnie najlepszy kantor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2016 moim ulubionym miejscem jest www.kantoralex.pl zawsze otrzymuje dobra oferte, urs, naprawde polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2016 ja raczej wole tradycyjne kantory, a właściwie kantor, bo mam swój sprawdzony www.kantoralex.pl zawsze dobre kursy i mila obsluga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2017 Ja wymieniam w serwisie https://centnet.pl/ gdzie mam bieżący podgląd na aktualne kursy walut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzek Napisano Luty 24, 2017 Najlepiej w kantorze, który jest czynny non stop czyli taka platforma w internecie jak http://www.trejdoo.com/analizy/kursy-walut/chf-pln/ , jest to kurs walut, odświeżany 24 h/ 7 dni w tygodniu. Bez wychodzenia z domu masz wymianę waluty na całkiem fajnych warunkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja niedawno wymieniałam euro w cent kantorze we Wrocławiu http://www.centkantor.pl/. Obsługa na poziomie, a na życzenie klienta zapewniają tez obsługę w dyskretnym pomieszczeniu. Cent kantor prowadzi również wymianę walut online. Wszystkie informacje znajdziecie pewnie na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maga33v Napisano Kwiecień 24, 2017 Może na trejdoo znajdziecie odpowiednią cenę za swoją walutę? Tutaj możecie przeczytać o kursie dolara australijskiego http://www.trejdoo.com/analizy/kursy-walut/aud-pln/ Wymiana walut przez Internet na Trejdoo jest prosta i intuicyjna. wystarczy mieć swoje konto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agsm Napisano Lipiec 27, 2017 Patrzyłam na ceny w Pluskantor.pl wczoraj. Aż trudno uwierzyć, że tyle przepłacamy kupując walutę tradycyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tekila30 0 Napisano Sierpień 3, 2017 A co sądzicie na temat kantoru internetowego https://kantoronline.pl/kursy-walut ? Mieliście już okazję korzystać z ich usług ? Mają oferty skierowane zarówno do klientów indywidualnych jak i biznesowych. Możliwość wykonania bez prowizji przelewu zagranicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2017 Ja zawsze wymieniam w kantorze http://kantoralex.pl/. Są bardzo uczciwi - zdecydowanie zawsze mi się to opłaciło, polecam ten kantor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2017 A czy ktoś korzystał z Exchange.pl??!! próbowałem już kilka razy i transakcje są bardzo szybkie, kursy bardzo dobre ale jednak to początkujący, nowy kantor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maskotss Napisano Grudzień 13, 2017 Pewnie, że najbardziej opłaca się wymienianie waluty online - dobre kursy, bez porównania lepsze niż na mieście. Kiedy wymieniałem u nas na mieście to w najlepszym przypadku spread wynosił kilkanaście groszy. W Waluteo to jeden grosz. No i ogólnie waluta online wychodzi o wiele taniej - wczoraj płaciłem za dolara 3,59. Przelew jest darmowy, więc chyba średnio jest nad się zastanawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość memdes Napisano Marzec 19, 2018 Głównie wymieniam stacjonarnie. Co najlepsze - stacjonarnie mam taniej niż online, co jest delikatnie mówiąc - dziwne. Kantory Plus, ja wymieniam w Zgorzelcu, ale to jest cała sieć, są w różnych miastach. I u nich mamy np. dzisiaj 4,22 za euro, a najlepszy jest spread, który wynosi pół grosza. Tak więc ogólnie - stacjonarnie również można mieć genialne stawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2018 Kantor Plus - jeśli stacjonarnie. Przynajmniej nie zdarzyło się nam, żeby jakiś kantor dał nam lepsze warunki. Oni tam mają naprawdę sensowne zasady. Bo pół grosza spreadu na dolarze to rzadkość nawet online, a prawie zawsze kurs sprzedaży też mają niższy niż internetowo. O czymś to chyba świadczy, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iga33 Napisano Kwiecień 25, 2018 Jeśli o mnie chodzi to wymieniam tylko w internecie, kursy są zdecydowanie najkorzystniejsze. Pluskantor.pl mają obsługę klienta na wysokim poziomie i automatyczne księgowanie wpłat 24/7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potara Napisano Maj 8, 2018 Potwierdzam - w poprzednim tygodniu wymieniałem kasę w Zgorzelcu w Kantorze Plus. Miałem spread 0,5 grosza na euro. A takiego kursu nie znalazłem w żadnym kantorze online - sprawdziłem kilka. Tak więc nie dawajcie sobie wmawiać, że cudownie i najtaniej jest tylko online. Wcale nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jarek9543 Napisano Czerwiec 13, 2018 W internecie zdecydowanie jest najtaniej wymieniać walute, i nie dajcie sobie wmówić że jest inaczej, wymieniałem wiele razy to wiem. Teraz akurat korzystam z Amronet, mają fajną promocję z 90% rabatem przez pierwszy tydzień na prowizję od wymiany. Warto skorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2018 polecam wymianę waluty online na dobrykantor.pl oraz Nordiqa.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Sam często korzystam z kantoru internetowego Pluskantor tu masz adres http://www.pluskantor.pl/ .Pracują 24na dobe/7 dni w tygodniu, kursy spoko, da się zaoszczędzić. Plusem sa też szybkie i tanie przelewy zagraniczne bo już od 5 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werner Napisano Czerwiec 28, 2018 Ja tam wymieniam hajs przez internet w Cinkciarzu - https://cinkciarz.pl/ Robię tak już od wielu lat i sporo kasy zostaje mi dzięki temu w kieszeni. O zwykłych kantorach i bankach już zapomniałem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaelaala Napisano Sierpień 1, 2018 Jeśli zależy ci na czasie i na dobrym kursie, to wymień na Pluskantor.pl. Tam przewalutowanie jest natychmiastowe, kursy bardzo atrakcyjne i nie jest pobierana prowizja za przewalutowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2018 Nie chcesz żeby złodziejskie łapy najlepiej na tym zarobiły to wypłać w Niemczech prosto z bankomatu wtedy naliczają najlepszy kurs a nie jak na przejściach w kantorach czy w banku. Te internetowe lichwy też zakładają temat by walić reklamę z kilkunastu kont także złodzieje do roboty, tylko idiota na te wasze internetowe kantory poleci...blehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2018 W Warszawie polecam Diler Walut: http://www.doradztwopodatkowe-kowalewska.pl/gdzie-i-jak-wymieniac-walute/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bekerol Napisano Wrzesień 10, 2018 Kantor Plus - stacjonarnie. Wiadomo - przy okazji albo mając w okolicy jeden z tych kantorów, bo to cała sieć. W skrócie - oni tam mają bardzo niski spread, nawet poniżej 0,5 grosza i można uzyskać walutę na super warunkach. Nie zawsze najtaniej jest online. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach