Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gajsoik

boje sie kupić test

Polecane posty

Gość gajsoik

W grudniu przed misiączką bolały mnie piersi , cały miesiąc przed. Z reguły bolały mnie tylko tydzień. Ból był bardzo wzmorzony i uciążliwy, były bardzo czułe na wszystkie zewnętrzne impulsy. zrobiłam 2 testy - wynik ujemny. Okres dostałam z 3 -4 dni po terminie. Z regóły mam krótki 3-5dni , ale wówczas dostałam ok 4 dni ...i to potrawiłam przez noc nie miec tylko w ciągu dnia. Ale dopiero teraz na to zwróciłam uwagę.Cykl mam 28 dni. powinnam mieć już ok 3-5dni temu. Piersi mnie nie bolały w tym miesiącu - co jest dla mnie dziwne, ponieważ zawsze miałam bóle kilka dni przed @. Od kilku dni mam zgage, lekka ale mam - nawet teraz w pracy zjadłam bułk i sałatkę warzywną i mi cięzko na zołądku a rano co bym nie zjadła , mam ochotę oddac;-). Bardzo ziewam i mam ochote na sen - w ciągu dnia. W nocy nie mogę spać, a rano nie mam siły sie obudzić. Czuję ,. że mam brzuszek lekko spuchnięty.... Boje sie iść po test... Ponieważ nie wiem czy chce mieć ddziecko .... Na pewno nie jest to planowane... Ale z drugiej strony będzie mi przykro jak nie będę w ciąży.

Gość gfdgerge
W Y P I E R D ALAJ

Gość new jersey*******
noż kuźwa, ale masz problem.... gdybys sie bala, bo nie chciala, albo bys sie bala, ze sie nie udalo, a tu z jednego i drugiego powodu sie boisz :-D dobra jestes :-D :-D :-D

Gość verrrrr
wiesz co, lepiej kup ten test i szybciutko rób.. w razie wu lepiej wiedzieć wcześniej, w każdym bądź razie życzę ci, żeby wyszedł po twojej myśli

Oj lepiej żeby to nie była ciążą. Aż wieje od ciebie niedojrzałością. a dziecko to powazna sprawa.

Gość hahahhhahaa
IDIOTKA!!!!!

Gość gajsoik
Idiotka nie jestem. Mysałam, że to portal dla ludzi KTÓRZY CHCĄ NA TAK POWAZNY TEMAT napisać cos ciekawego dla drugiej osoby. Ciąża i macierzyństwo to nie jest nic idiotycznego. Nie mam dzieci mam juz swój wiek ;-) i trochę sie obawiam. Chciałam sietym z kimś podzielic i poczytać czy moje obiawy są może charakterystyczne ... dla tego zjawiska.

Ja nie rozumiem tego zdania: "Z regóły mam krótki 3-5dni , ale wówczas dostałam ok 4 dni" - czyli norma?? Bo 4 jest pomiędzy 3 i 5 :P