Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frank oslo

chude kobiety są aseksualne.

Polecane posty

Gość frank oslo

Większy seksapil mają te pełniejsze, a nie te wychudzone szkielety.

Gość czczxcxzc
zgadzam sie w 100 procentach, sama jestem dosc szczupla ale podobaja mi sie kobiety ciut pelniejsze, takie np ania mucha czy J.Lo, czy krupa . pomprstu kobiety ani za grube ani za chude-acuple ale z ksztaltami, no taka rubik nie moge na nia patrzec bo mam wrazenie ze zaraz sie rozsypie w ogole zastanawiam sie czy ona jakiemukolwiek facetowi sie podoba?

Gość shot by shot
aseksualne są kobiety chude, grube, męskie i tak tępe jak Wy

Gość DziejowaSprawiedliwość
Facet nie pies, na kości nie poleci :D

Gość cccccvcccccvccccvc
owszem - swojemu mężowi -przystojnemu modelowi ktorego z łóżka sama na pewno bys nie wyrzuciła. wiec rubik dostała swietna partię - stąd wniosek ze to rzecz gustu. rubik ma wygląd artystyczny wiec jest dla goscia o wysublimowanym guscie, facet o prymitywnym guscie poleci na mięcho byle sie miekko odbijało podczas wiadomo czego ;p wiec nie ma o czym mowic..

Gość paldonsss
wole chude.

cccccvcccccvccccvc - ten mąz Rubik jest okropny, ja bym takiego nie chciała. Co nie zmienia faktu, że chude laski są świetne.

jak są gołe to i są aseksualne, ale jak sie oglada fashiontv, to ubrane w ładne sukienki, to normalnie takie śliczne, że ajajajajjjjaj

Gość czczxcxzc
hahahahahah:):):):) mowisz o tym sashy??/ ze on jest niby taki przystojny i to jego z pewnosciea z lozka bym nie wywalila????? jest to jeden z najbardziej mdlych ludzi jakich widzialam w zyciu. kompletnie mi sie nie podoba i zapewniam cie ..z mojego lozka wylecial by z hukiem!!!!!!!!!!!!!!!!! na kosciotrupy czy tam artystki jak to wolisz nazwac leca masochisci...tylkpo takim nie przeszkadza a nawet uwielbiaja obijac sie o kosic w trakcie...wiesz czego:)

Gość o.m.g.k.l.
biorąc pod uwagę, że problemami chudych najchętniej zajmują się grube raszple, nie licz na to, że Twoja wielka dupa się komuś podoba :) nihil novi sub sole- mężczyźni lubią kobiety szczupłe, z figurą klepsydry- ładnym biustem, wciętą talią i krągłymi biodrami

Gość bfgbraaa
czy autorka tematu chce by wszyscy faceci, ktorzy sa w zwiazkach ze szczuplymi kobietami, żeby je porzucili i przestawili się na nią?

a mi najbardziej odpowiadaja kobiety w przedziale wagowym od 55kg do 70kg. oczywiscie waga musi isc rownomiernie ze wzrostem. te po 70kg to maja okolo 180cm wzrostu :)

Gość frank oslo
autorka hahahaha nie róbcie ze mnie baby :D jestem facetem :D po prostu nie lubię szkieletów i tye

Gość czczxcxzc
czy autorka tematu chce by wszyscy faceci, ktorzy sa w zwiazkach ze szczuplymi kobietami, żeby je porzucili i przestawili się na nią? zacznijmy od tego ze uatorko napisala CHUDE a nie SZCZUPLE a miedzy tymi dwoma pojeciami jest ogromna roznica

Gość weronka bez ogonka
znowu ten debilny temat. a facet Rubik jest bardzo przystojny, nawet w połowie tak fajnego faceta żadna z was nie miała, zwykłe zawistne paszteciary. nikt wam nie uwierzy ani w wasze super powodzenie, ani w urodę, bo gdybyście chociaż jedno miały nie zakładałybyście takich żałosnych tematów i nie dywagowałybyście na babskim forum o tym, co lubią faceci.

Gość ladniejsza przede wszystkim
taaa a jakoś jak przytyłam 5 kilo to nagle moje powodzenie spadło drastycznie i muszę się teraz tego pozbyć nie ma się co pocieszać,tylko trzeba ruszyć dupę, żeby nie zejść z tego świata z nadwagą, nadciśnieniem, cholesterolem i miażdżycą

Gość oljoijoi
Nieprawda, ze wszyscy faceci. MOj maz woli szczuple i to bardzo. Ja jestem szczupla tylko mam duze piersi to on narzeka, ze mam za wielkie piersi do mojej drodnej figury, facetom nigdy nie dogodzi. A o tak zwanych kobietach przy kosci mowi grubasy, wiec sa rozne gusta.

Gość cccccvcccccvccccvc
no haha lepsze są takie polskie żuliki w kapturkach spod lewiatanu albo karki spod bramki. nie no to gratuluje gustu ;p

Gość czczxcxzc
jezeli ty uwazasz ze sasha jest przystojny to w zyciu przystojnego faceta nie widzialas....nie wspominajac o tym ze jest wypacykowanym metroseksualnym gogusiem. tak wiec rubik i s. sa siebie warci

on jest bardzo fajny uwielbiam słowiańską urodę

Gość czczxcxzc
no haha lepsze są takie polskie żuliki w kapturkach spod lewiatanu albo karki spod bramki. nie no to gratuluje gustu ;p masz neizwykle ograniczony sposob myslenia - jak sie jej sahsa nie podoba to napewno podobaja sie jej zule. podchodzisz tak do wszytskiego? ps moj maz jest holendrem;)

Gość czczxcxzc
cccccvcccccvccccvc jestes niezwykle pusta kobieta...rece opadaja

Gość czczxcxzc
nie ma się co pocieszać,tylko trzeba ruszyć d**ę, żeby nie zejść z tego świata z nadwagą, nadciśnieniem, cholesterolem i miażdżycą no jak ejstes tlusta swinia to ajsne ze nie ma co sie pocieszac ale my tu nie mowimy o grubasach a oszczuplych, ksztaltnych kobietach!!!

Gość cccccvcccccvccccvc
po prostu w tej 'dyskusji' tak sie podhcodzi do wszystkiego - albo chudy albo spaslak. tak xle i tak niedobrze. tak wiec chcialam pokazac kontrast waszego toku myslenia. a to ze biedny sahsa nie przypadl do gustu kilku polskim dziołchom marnujacym czas na durnym forum- tak wiem ze to tez ja ;p - to co ma zrobic? pojsc sie z anją powiesci bo wam sie nie podoba czy co? durny topik durne komentarze durne przyklady

wytłumacz w takim razie jedyną i wyłączną poprawność Twojego gustu moim zdaniem Polacy i Rosjanie są bardzo przystojni, w przeciwieństwie do krótkich, krępych, krótkonogich i wielkogłowych latynosów, zachodnich i Południowych Europejczyków, bladych Skandynawów i tak mogłabym w nieskończoność każdy ma swój gust:) jakoś Polki mają dziwną manierę uważania siebie za pięknych, i to te brzydkie najbardziej się polską urodą zasłaniają, a Polaków za brzydkich, zapominając, że to ten sam typ urody

Gość cccccvcccccvccccvc
tak jestem pusta bo sie zdrowo odżywiam ;p i mam szybki metabolizm haha ;p tak juz widze twoja minę ^^

nie martw się, mam nadal wagę prawidłową :) skoro 5 kg wg Ciebie może zrobić z człowieka tłustą świnię,to jakim cudem tak niepochlebnie piszesz o chudych kobietach?