Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frank oslo

chude kobiety są aseksualne.

Polecane posty

Gość czczxcxzc
cos nei bardzo ci ten kontrast wyszedl, ale troche bardziej rozumiem o co ci chodzilo, no i wtym ze wlasnie tak sie podchodzi w takich tematach do tego ze albo chudy albo spaslak to sie zgadzam...dlatego podkreslilam co osoba ksztaltna to nie grubas a osoba szczupla tylko pelniejsza jak np anka mucha czy asia krupa....grubaskami przeciez nie sa...a chudzinami tez nie...

Gość cccccvcccccvccccvc
ladniejsza przede wszystkim - odnosisz sie do tego co ja napisalam czy do kogo ty piszesz? jesli do mnie - ja nie mam jedynego i najlepszego UBERGUSTU ale odnosze wrazenie ze wy macie - a i owszem. wasz gust jest nazayebistszy stąd ta agresja wobec kazdego kto ma inne zdanie niz wy ktora przejawia sie w obrazaniu kobiet albo chudych albo grubych i .. kazdy zapomina ze jego opinia na swiecie i tak nic nie zmieni i kazdego go.wno tak naprawde obchodzi. zawsze beda tacy co lubia grubsze tacy co lubia chudsze i tacy dla ktorych wyglad sie nie liczy. a wy zawistne babeczki nic na to nie poradzicie ;p

Gość cccccvcccccvccccvc
no to prawda - ze mucha czy krupa grube nie sa ale ja wogole nie pomyslalabym o nich ze sa grube. sa szczupłe i zadbane. umięśnione tam gdzie trzeba . ale jak juz widze te topiki kto jest lepszy - chudszy grubszy wysoki niski to niewiadomo czy płakac czy smiac sie. wogole najlepiej niech wszyscy sie idą skserować i bedzie git ;p

Gość czczxcxzc
nie ma się co pocieszać,tylko trzeba ruszyć d**ę, żeby nie zejść z tego świata z nadwagą, nadciśnieniem, cholesterolem i miażdżycą jesli ktos tu zasugerowal ze jestes tlusta swinia to ty sama:) no sory ale nadcisnienie, cholerstrol i miazdzyca to nie jest problem osob z lekka nadwaga...wiec zdecyduj sie czy jestes czy nie