Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolita z Mokotowa

Czy nie wypada mi iść do takiej pracy??

Polecane posty

Gość Lolita z Mokotowa

dziewczyny co o tym sadzicie. Pracowalam kilka lat w biurze, praca przy obsludze klienta, z czasem delikatnie" awansowalam. Teraz mam problem ze znalezieniem nowe i mam mozliwosc pracy w sklepie z odzieżą (sieciówka); znajoma mi powiedziala ze troche to obciach i ze ona by sie teraz nie znizyla bo raz ze troche wtyd jak spotkasz znajomych a dwa że się cofniesz w rozwoju Dla mnie to toalne bzdur, a jakie jest Wasze zdanie? Lepiej iść tam gdzie jest możliwość, czy szukać miesiacami i narzekać?

Kobieto, wstyd to kraść :) Jeśl Ty chcesz tam pracować to idź, żadna praca nie hańbi, ja na studiach doktoranckich dorabiałam do stypendium w knajpie i często się zdarzało że moi studenci przychodzili i co? miałam se żyły podciąć? W Polsce taka sytuacja jest że nawet teraz pracując w zawodzie zarabiam mniej niz wtedy w knajpie...

Żaden wstyd kochana Ważne że praca prawda?Nie twojej kolezance oceniać która praca jest wyższa/lepsza rangą.Pomyśl,że wiele osób nie ma pracy wogóle...

Gość vvvvvvala
e tam, jaki wstyd. lepsza taka praca niż czekanie na kokosy. możesz tam pracować i szukać w międzyczasie czegoś lepszego.

jaki wstyd ? Dlaczego masz się wstydzić skoro nawet jeżeli przyjdą znajomi to pomożesz im wybrać chodzby ciuchy . beda mieli pomoc w sklepie od kolezanki