Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka34567

moja kolezanka to ambitna suka...

Polecane posty

Gość lilka34567

i czasem jak jej posłucham to zastanawiam się czemu taka jest?????? ma 23 lata ,pracuje uczy sie .. własciwie to rzadko jest w polsce bo siedzi w Anglii..ale jej zasady mnie rozpierdalają.ogólnie kasa jej w głowie namąciła..z tego co wiem zarabia tam nie małe pieniądzę.a jak przyjezdza do polski gardzi facetami bez pracy,,bez drogiego auta,,nie daj boże jak facet mieszka z rodzicami to kpi im w oczy. czy jej da sie pomóc?? mysle ze z jednej strony to plus,,bo ona cos osiagnie w zyciu. a ja nie mam za duzych ambicji i nie potrafie powiedziec kolesiowi w oczy "spierdalaj".,

Gość \3434787
i wzorowo nie zmieniaj jej, przynajmniej nie związe sie z jakims debilem co rodziny nie potrafi utrzymac ,,w przyszłosci zrozumiesz jej postepowanie.

Gość ejhejej
nie zmienisz nikogo na sile, po za tym po co sie przejmujesz? to jej sprawa w jaki sposob postepuje, nie Twoja... jak Ci przeszkadza to sie z nia nie spotykaj

Gość uhuhuh8998
też kpimy z chłopców 30letnich mieszkających z rodzicami, sory!w takim razie mnie też trzeba pomóc.

Gość Edmindos
"nie potrafie powiedziec kolesiowi w oczy "spie**alaj"., myślisz że to kogoś obchodzi że ty mu powiesz spier... za duże mniemanie masz o sobie

Gość antykomor.pl
twoja koleżanka jest złym człowiekiem