Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

ILE??????????/ MALUSZEK.

Polecane posty

Gość mama dwojeczki
Ta, wyobraz sobie, ze wiem :)

Dokładnie już nie pamiętam ,ale napewno pierwszy miesiąc życia z zegarkiem w ręku co 2 godziny.Karmienie nocne tak naprawdę unormowało się jak miał ok.4 miesiące,wstawał 3x w nocy w przybliżonych godzinach. Obecnie wstaje raz w nocy,zjada 180-210ml mleka i śpi do ok 7 rano. Ma 9 miesięcy.

Gość ja bym ci nie zaufała
to czego ci zawiścimy? spasionych do niemożliwości dzieci? :D

Gość v-tiger
no 19 kilo w wieku 2 i pol roku to baardzo duzo za duzo!!!ogarnij sie i nie tucz dziecka!

Gość ja bym ci nie zaufała
ale ććśśśśś, bo będzie, że jej ZAWIŚCIMY :D

Gość mama dwojeczki
Wiecie co, po pierwsze zadna z was nie zauwazyla, ze on ma 100 cm, tak? I wiek nie ma tu nic do rzeczy kobiety, a wzrost :) Boze, czy az tak trudno jest wam myslec :) I nie martwcie sie o nas, mieszkamy za granica i tu dzieci do lat 4 sa pod opieka pediatry. Przez pierwszy rok widuja go co miesiac, pozniej rzadziej, ale nadal regularnie, wiec wy kafeteryjne znachorki zajmijcie sie swoimi sprawami i wszystko bedzie ok :) Po drugie jestescie smieszne :) Najpierw napadacie na mnie, ze glodze wlasne dzieci, teraz napadacie na mnie, ze je tucze :D Same sie ogarnijcie :D

Gość do mamy dwojeczki
a ile ty masz wzrostu i ojciec dziecka? Jak duzy urodzil sie syn?

Gość mama dwojeczki
Oboje jestesmy wysocy, ja 178 cm, maz 198 cm. Synek jak sie urodzil byl duzy, wazyl 4300 gr, takze ma to w genach i naprawde nie jest spasiony :) Sama pediatra sie dziwi, ze on tyle wazy, bo po nim tego nie widac, no ale na swoj wiek jest tez wysoki.

Gość do mamy dwojeczki
No to nie ma sie co dziwic, ze on taki duzy. Poza tym chlopcy sa zazwyczaj wieksi od dziewczynek. A jesli moge sie zapytac, w jakim kraju mieszkasz, ojciec dziecka Polak?

Gość mama dwojeczki
Mieszkam w Holandii, moj maz jest Holendrem.

Gość do mamy dwojeczki
Aaa widzisz, Holendrzy to najwyzszy narod swiata, wiec teraz to juz na bank nie ma sie co dziwic, ze wasz syn jest taki duzy. Polskie dzieci sa mniejsze, duzo mniejsze :)

Gość klaudka16x
moj od kad skonczyl 3 miesiace przesypia cale noce teraz ma 10 i nic sie nie zmienilo. nie znam nieprzespanych nocy.

Gość lg-lg
od kąd....ja pienicze:O

Gość Jo------anna
Czego wy się czepiacie tak tych matek? Czy to jest jakoś związane z tematem ile ważą ich dzieci? Pytanie było inne. I wypraszam sobie aby na moim wątku kogokolwiek obrażano.