Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra A..a

Fascynacja siostrą :/

Polecane posty

Gość aleksandra A..a

Poznałam ostatnio faceta który ma fioła na punkcie swojej siostry (15lat) że ona niby taka inteligentna cudowna śliczna, mądra, że się udziela wszędzie bla bla bla jak tylko sobie o niej przypomni to potrafi pół randki na jej temat przegadać, jak mnie to wkurwia !!!!!!!!!!!!! Zaczynam być o tą gówniarę zazdrosna bo widzę że to dla niej jakiś ideał kobiecości. Ja jestem spokojna i raczej nieśmiała a on ją chwali i podziwia za pewnośc siebie spontaniczność za to że ma duzo przyjaciół i w ogóle jest cudowna. Czy ja przesadzam bo już sama nie wiem :o Oboje mamy po 28 lat :o

Gość aleksandra A..a
może nie pedofil ale czy to nie przesadza :o no sami powiedzcie, facet jest prawie idealny gdyby nie to pieprzenie o siostrze i o tym że by zabił kogoś kto by ją skrzywdził.

Gość Kalina alkoholiczka
ja spotkałam kiedys siostrę co miała pierdolca na punkcie brata. Poznałam brata - zrozumiałam powód :D Poznaj siostrę - może też zrozumiesz :classic_cool:

Gość aleksandra A..a
ale ja ją poznałam jest nakręcona, arogancka, chamska, zbyt pewna siebie i tylko mnie straszliwie wkurza, w życiu się z nia nie dogadam.

Gość hghtr6g
to nienormalne.

Gość aleksandra A..a
o boże to dobrze że ktoś poza mną tak mysli :) bo już myslałam że głupieje

Gość jakaśkaśka92.
a czego się po gówniarze 15-letniej spodziewać? powiedz facetowi co o niej myślisz, taka randka to musi być koszmar ;)

Gość lampka pokojowa
Jaki to był powód Kalina? :P

Gość ghtaehe
a co w tym dziwnego ?

Gość lampka pokojowa
Może też zacznij go wnerwiać w podobny sposób? Mój o swoim bracie, a jak nie masz to może być o wujku, dziadku :D

Gość aleksandra A..a
no ja mam tylko siostre i to starszą męzatke więc ciężko będzie ;)

Gość meluniameluniamimomomomo
bo on od niej starszy 13 lat... i ona dla niego mala dziewczynka... taka "coreczka" nie dziw sie

Gość aleksandra A..a
no ja rozumiem że siostrę się kocha ale kurde już nie ma co robić tylko pieprzyć o niej na rnadce przez 3/4 czasu i się nią zachywcać zamiast mną :/

Gość Studentka BEZ DZIECI :)
To jakiś pedofil. Normalne to nie jest

Gość aleksandra A..a
ale mam nadzieję że on ago nie podnieca :o więc to chyba nie pedofilia :o tym bardziej że to siostra :o ale on jest nią tak zachwycony że nie ogarniam

sLUCHaj TA SYTUACJA NIE jest zla;p poniewaz to nie przyjaciolka;p pomysl jakby tak gadal o przyjaciolce;ppp ale wiesz skoro tak o siostrze gada to jak bedziesz jego zona czy tam dziewczyna to na Ciebie sie przerzuci i za Ciebbie "zabije"

Gość Studentka BEZ DZIECI :)
Nie wiem w jaki sposób i co o niej opowiada, ale to normalne nie jest.

serio to dobre dla niego ze ma duza mlodsza siostre, lepszym ojcem bedzie ; znam rodzenstwo w ktorym brat starszy o jakies 10 lat i by za siostra w ogien skoczyl, ale ma juz zone i dzieciaki i nikt o nikogo nie jest zazdrosny, wszyscy sie kochaja bo razem mieskzaja

Gość aleksandra A..a
własnie mi sie wydaje że nie , że jego siostra ma szczególne miejsce i nigdy nie będe wazniejsza niż ona :o zawsze siostra będzie na pierwszym miejscu

Gość musisz mieć bardzo smutne
nie, to nie jest normalne:P

co Ty... jak Cie pokocha to siostra bedzie wazna ale zejdzie na dalszy plan

Gość czerwona truskawka__33
mój mąz ma taką siostrunie wiecznie zakochany, jak jej pies chorował to wolał do niej pojechac psem się opiekowac niż pojechać mi do apteki i kupić coś na gorączkę, nie pakuj się w związek z takim idiotą!

Gość aleksandra A..a
Ja już znam jej życiorys znam jej ulubiony kolor, co robi po szkole na jakie kółka jest pozapisywana, kto ją podrywa ilu ma przyjaciół i inne brednie. A ten facet jest prawie idealny tak strasznie mi się podoba gdyby nie to pieprzenie o siostruni to byłby ideałem no ale kurde ideałów nie ma :o

Gość kiojioj
no niestety, sytuacja z gory przegrana. W takich uklada, siostrulka cale zycie manipuluje bratem, a on bedzie cale zycie wyglaszal peany na jej temat

Gość julekce
to jego siostra czyli najbliższa rodzina i osoba, to dobrze że rodzina się kocha i wspiera i że facet nie olewa jej bo jakaś pierwsza lepsza dziunia tak chce. Też mam siostrę tylko starszą i gdyby mi laska z takim tekstem pojechała to po minucie byłaby za drzwiami :classic_cool:

fajnie miec takiego brata ;p moj by mnie sprzedal za paczke chipsow.......