Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra A..a

Fascynacja siostrą :/

Polecane posty

Gość aleksandra A..a
ten facet ma 3 siostry w podobnym wieku do tej 15 letniej dziuni ale o nich w ogóle nie mówi i w sumie ma je gdzieś tylko ta jedna takie jego oczko w głowie :o

Gość kosimaaaa
znałam takiego jednego kiedyś też zakochany w siostrze tylko tamta miała 25 lat :D doszło do tego że w końcu miałam wrażenie że chciałby ją przelecieć bo ileż można gadać o siostrze i urwałam ten związek w zarodku :D tobie też radzę :)

Gość meluniameluniamimomomomo
a ta siostra najmlodsza? ile dwie pozostale maja lat

Gość gdddggddggdg
Też uważam ze on ma podtekst seksualny. FUJJJJJ!

Gość dddddddd
oj znam taki przypadek przerabiałam nawet opcje są wg mni dwie albo chce pokazac jaki wrazliwy i wczuwa sie w więzi , opiekuje kobietami i jest uważny albo zwyczajnie cos śmierdzi mój eks pisał wiersze dla siostry....

Gość meenaa
Mialam faceta, ktory tez mial bzika na punkcie swojej starszej siostry i powiem ci, ze nigdy wiecej. Ona moim zdaniem wykorzystywala to jego oddanie, on byl na kazde jej skinienie,. Jestem pewna, ze czesto specjalnie sprawdzala kogo wybierze, jak np, mielismy cos zaplanowane, ona o tym wiedzial i nagle zawsze potrzebowala pomocy akurat wtedy kiedy mielismy spotkanie. Facet byl nia tak zaslepiony, ze nawet jak zdradzila meza (tez zakochanego w niej na maksa), to mowil jaka ona biedna itp. Zostawilam go, bo nie moglam dluzej tego wytrzymac

Gość Sanzara
Mam radę. Gdy zacznie znowu tak pieprzyć za przeproszeniem unieś dłoń i zapytaj: moge ci przerwać? Jak się zgodzi to przybierz poważną minę i zapytaj: "Czy jesteś w stanie mówić takie wspaniałe rzeczy o mnie, jak o swojej siostrze?" Jak tam zacznie coś mruczeć, że Cie nie zna tak dobrze itp to dodaj: "Bo ja tu czuję jakąś chorą, obsesję, z którą nie zamierzam walczyć, wiesz?" I tym sposobem się dowiesz. Obserwuj reakcje i tyle. Podejrzewam jednak, że to nie pedofilia, tylko jakaś własnie dziwna... obsesja... Którą trzeba leczyć tak czy siak.

Gość dddddddd
meenaa o kurnaaaa aha - moze rodzice go wychowali w kulcie siostry księżniczki

Gość aleksandra A..a
On ma siostrę w wieku 13 lat 15 20 i 25 jest ich cztery ale tylko w tej 15 latce zakochany po uszy :o Sanzara tak własnie zrobię własnie to planuje, że jak przy najbliższej okazji zacznie znowu o niej mówić to powiem mu tak jak napisałaś. Dziś podziwiał ją przez godzinę za to że sama wsiadła w autobus i podjechała 7 km :o ja już świruje przez ta małolatę :o Też nie sądze że to jakiś podtekst pedofilii ale ma ewidentnie obsesje na jej punkcie i za cholere nie zmienie tego w nim i boje sie że nigdy nie będe tak samo wazna jak ona. A to przecież kobieta/ zona/ partnerka ma zajmować tak szczególne miejsce w sercu faceta a nie siostra.

Gość Komputer komputer
Alarm bombowy w Ostrowcu. Ewakuowano kilkadziesięt osób. Zamknięta droga! Dodano: 17 stycznia 2012, 18:29 Autor: Anna Śledzińska We wtorek około godziny 18 ktoś zadzwonił do mieszkanki kamienicy przy ulicy Sandomierskiej 6 w Ostrowcu Świętokrzyskim,że w budynku jest podłożona bomba. Kobieta zawiadomiła służby.

Gość meluniameluniamimomomomo
Olu tak wiec zmieniam zdanie... to jest dziwne......... myslalam ze ma jedna "malutka siostrzyczke" ktora traktuje jak "coreczke" a skoro ma 3 mlode to to jest dziwne... i mi sie nie podoba;/

Gość musisz mieć bardzo smutne
są faceci którzy są na każde skinienie mamusi i żadna kobieta nie jest tak dobra jak mamusia, a tobie się trafił taki z siostrunią;)

Gość tosia mosia 1242
ty głupia cipo !!! facet kocha siostra a co ma robic ? ma ją nienawidzić bo ty jesteś zazdrosna ?? sama mam starszego brata który mnie bardzo kocha i świata poza mną nie widzi i nie wiesz debilko że to własnie jest fajne. Rodzina to rodzina nigdy nie będziesz w stanie zastąpić rodziny jak tego nie wiesz to sorry i znajdz sobie innego

Gość sdfsfsdf
Moj maz tez ma 14 lat mlodsza siostre i nie jest w niej tak "zakochany" jak twoj facet. Traktuje ja bardziej jak ojciec niz brat, jest bardzo stanowczy i jesli mu cos nie pasuje to ja niezle opieprza, jest dla niej autorytetem, mloda tylko dla niego ma respekt, matki w ogole sie nie slucha. Ale nigdy, przenigdy nie stawial jej ponad mnie i nie opowiadal takich dyrdymal jak ten twoj, to jakies chore tak sie zachwycac siostra.

Gość tosia mosia 1242
same jesteście chore idiotki jak nie wiecie co znaczy miłość brata i siostry !

Gość aleksandra A..a
kurde widzę że chyba mu to nie przejdzie :o zawsze będę tą drugą a jak sobie wyobraże że mogłabym miec z nim mieć dzieci i te dzieci byłyby mniej ważne niż siostrunia to ręce mi opadają.

Gość Sanzara
Ty tosia srosia mosia czy jakoś tak, bez przesady! W sercu faceta, masz być głównie ty, a nie siostra. Jak bys sie czuła, jak by tak pieprzył ci bzdury, ktorych ty nie chcesz słuchać? Co autorke własciwie obchodzi ta dzieciara? Po co on jej to mówi? Skoro ma takie hopla z przerzutką na punkcie 15letniej siostry, to niech JEJ to mówi. Nie widzisz, że takie zachowanie świadczy o skrzywieniu? Dewiacji, obsesji? Patologii??

Gość sdfsfsdf
tosia mosia 1242 - ty sie lepiej nad soba zastanow, bo bredzisz dziecino. Mam starszego brata i wiem co to zdrowa milosc brata do siostry. Moge na niego liczyc, ale bez przesady jego zona powinna byc dla niego najwazniejsza i jest, tak jak ja jestem dla mojego meza.

Gość tosia mosia 1242
ty sranzara czy jak ci tam patologią to jest jakby siostry nie kochał i nie stawał w jej obronie a jak ja widzę że mój brat wybiera na dziewczynę jakąs kretynkę to od razu mu to mówię i bierze pod uwagę moje zdanie bo wie że mam rację potem się zresztą tylko o tym przekonuje sam. A ja jak kiedyś będę miała chłopaka to chciała bym żeby tak kochał siostre jak mój brat mnie!

Gość ja też szukam butów .
a może jak się z Tobie zakocha to będziesz ważniejsza i juz tak nie będzie pitolił o tym dzieciaku. Cięzki wybór bo jakby mi się facet tak podobał to bym nie wiedziała co zrobić.

Gość aleksandra A..a
najgorsze jest to że on jest zakochany w tym jaka ona jest, jak się zachowuje jak bardzo jest przebojowa że nie da sobie w kasze dmuchać że zawsze potrafi coś odpowiedzieć że jest pewna siebie i cały czas mam wrażenie że tylko będąc taka jak siostra mogłabym zrobić na nim tak duże wrażenie, tylko problem w tym że ja jestem spokojna i wycofana, nie jestem tak spontaniczna i pewna siebie jak jego ideał... zresztą naprawdę w wieku prawie 30 lat nie chce konkurować z 15 latką...

Gość Sanzara
To wiesz co tosiu , życzę ci byś też trafiła na taką chorą relację. Naprawdę. Mam nadzieję, że się wtedy mocno zastanowisz nad swoimi dziecięcymi wypowiedziami, bo widać, że jeszcze dziecinka z cb. i szkoda słów na taką osobe jak ty. Kładź sie lepiej spac, bo jutro szkołe na 8.00 masz :D

Gość Sanzara
Więc Aleksandro odpuść sobie. Nie warto z taką osobą się zadawać, bo zawsze będziesz gorsza. Zawsze, gdyż to on ma nieźle narabane w głowie i lepiej się z taką osobą nie zadawać.

Gość aleksandra A..a
Sanzara on jest naprawdę bardzo fajnym facetem, tylko ta obsesja na tle siostry, ech :( wiem nie warto, bo będzie tylko gorzej :/ Dziękuje za odpowiedz i rady :) Pozdrawiam i zyczę miłej nocki ;) tośka moska spakuj plecak przeżyj coś w zyciu naucz się pisać i zacznij udzielać rad.

Gość tosia mosia 1242
jesteś pojebane i nie dziwie sie że facet woli siostre niż takie idiotki jak wy

Gość musisz mieć bardzo smutne
widzisz co wyrasta z tych rozpieszczonych siostrzyczek:D wulgarne toto wredne, agresywne:O

Gość tak to juz jest
Dnia 17.01.2012 o 23:45, Gość aleksandra A..a napisał:

najgorsze jest to że on jest zakochany w tym jaka ona jest, jak się zachowuje jak bardzo jest przebojowa że nie da sobie w kasze dmuchać że zawsze potrafi coś odpowiedzieć że jest pewna siebie i cały czas mam wrażenie że tylko będąc taka jak siostra mogłabym zrobić na nim tak duże wrażenie, tylko problem w tym że ja jestem spokojna i wycofana, nie jestem tak spontaniczna i pewna siebie jak jego ideał... zresztą naprawdę w wieku prawie 30 lat nie chce konkurować z 15 latką...

Bo  taka jest prawda, ze ten typ kobiety jest dla mężczyzn idealem i nikt tego nie zmieni.Mozesz myslec co chcesz,zloscic sie, oszukiwac sama siebie jesli tak ci wygodnie... ale i my, kobiety wolimy przebojowych niz nudnych i cichych, zakompleksionych.Trzeba ostro nad soba pracowac,wyrobic w sobie pewne cechy albo pogodzic sie z tym ze nigdy nas nikt szczerze nie pokocha.Twój ból jest o tyle większy, że obiektem westchnien jest jego siostra,a nie np. dziewczyna z którą rzadko sie widuje badz wcale(bo np jest to osoba publiczna).Każdy facet ma jakas milosc w tle i jakos nie przeszkadza im to na związanie się, a jak wiadomo z szarymi myszkami jest wygodnie.Tu jest wyrachowanie, wygoda a nie miłość niestety i każdy facet to powie (oczywiscie osobie ktorej ufa a nie komus z kim jest w zwiazku,logiczne) poznałam wielu mezczyzn w roznym wieku,z roznych srodowisk i klas spolecznych i niektore rzeczy sa naturalne i zakodowane jak oddychanie... nic tego nie zmieni, czy nam sie to podoba, czy nie. a plucie jadem na siostre pogrąża cie w oczach chłopaka niestety