Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajn28

Mamy w I trymestrze ciąży - są tu jakieś?? Zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Gość Jo------anna
Maniusia, teraz na pewno bedzie dobrze. :) Myslicie , z etablketki ktore bralam mogly zaszkodzic? To byl 2 i 3 tydzien od zaplodnienia....

Gość taginella
wypisał bo każda kobieta ma do tego prawo...... rozwodzenie sie nad legalnością akurat przez Ciebie jest troche słabe. i skoro stała na straganie to moze sytuacja życiowa ją zmusiła do takiej sytuacji na pewno nie chciała okradac pracodawcy ani zusu

Gość Karolajn28
Myślę że nie. W pierwszej ciąży na samym początku piłam alkohol bo nie wiedziałam że w niej jestem. Paliłam też papierosy dopiero gdy mnie od nich odrzuciło w 5tyg skończyłam z nimi na zawsze od tamtej pory nie palę :) Teraz mam zdrowe jak ryba dziecko, w ciągu tych 3lat chorowało tylko raz

Gość kamamama.,
hej, ja jestem w 8 tyg , termin mam na 30 sierpnia wpadlismy z chlopakiem, ja mam 18 lat dopiero, no i na dodatek ciaza jest blizniacza, co zrobic, teraz juz sie cieszymy, planujemy slub na wiosne

Gość Karolajn28
widzę że na siłę usiłujesz jej bronić także nie będę wdawała się z tobą w dyskusje. Dla mnie prawidłowa ciąża której nic nie zagraża to żadna choroba nie potępiam też tych które myślą że to czas na wakacje i załatwiają sobie zwolnienia za kase jak ta moja koleżanka ale to nie fair wobec pracodawców

Gość Karolajn28
kamama gratulacje, nic się nie martw ułoży się. Jak zareagowali rodzice?

Gość Jo------anna
kamamama - będzie dobrze. Dacie radę! :) Na opakowaniu jest że można je brać tylko gdy korzysci przewyzszaja zagrozenia... Nie wiedzialam wtedy o ciazy.

Gość Karolajn28
jo-anna jak nie mialas do tej pory zadnego krwawienia czy plamienia nie i wg lekarza wszystko jest ok nie masz sie czym martwic

Gość kamamama.,
no coz, jego o wiele lepiej, moi troche gorzej, ale obylo sie bez zlosci i klotni, teraz mam wrazenie,ze sie nawet ciesza, nie byla to jakas przelotn milostka, tylko juz poltora roku jestesmy ze soba, kochamy sie wiem, ze rodzice nam pomoga, bo inaczej nie podolamy na poczatku przynjamniej, chlopaka mam starszego o 5 lat, i on pracuje, wiec nie jest najgorzej, teraz i ja sie ciesze no i martwie,zeby wszystko bylo ok z dziecmi, wszystko inne jakos sie nie liczy, tylko,zeby bylo dobrze z ciaza, bo to blizniacza wiec w grupie ryzyka

Gość Jo------anna
Dzięki. Nie, nie mam plamień, krwawień, dziecko ma odpowiednią wielkość, tzn miało 3.5 milimetra na poczatku 6 tygodnia. Czekam na usg genetyczne. Kama - a bierzesz kwas foliowy?

Gość Jo------anna
jeju, chciałabym bliźniaki. U nas w przedszkolu jest taka parka, chłopiec i dziewczynka. Cudowne rodzeństwo.

Gość kamamama.,
jakos damy rade, studia i tak moge kiedys zrobic, w sumie bede mloda mama od razu z dwojka, to tak za 4 lata bede dopiero miec 22 a juz dzieciaki odchowane, nie ma tego zlego:) bardzo lubimy dzieci, stalo sie :) w tych czasach to juz nie tragedia, wszystko mozna , realizowac sie, studiowac jednoczesniemiec dzieci, ojej, juz bym chciala je przytulic , a to tyle czasu jeszcze,

Gość kaczyszka88
hej, ja moze do was dolacze. bo miesiaczka spoznia mi sie juz tydzien a staramy się o dziecko od roku. W maju zeszłego poroniłam w 6-7tyg więc teraz się boję i nawet jeszcze testu nie zrobiłam:(

Gość kamamama.,
jakos damy rade, studia i tak moge kiedys zrobic, w sumie bede mloda mama od razu z dwojka, to tak za 4 lata bede dopiero miec 22 a juz dzieciaki odchowane, nie ma tego zlego:) bardzo lubimy dzieci, stalo sie :) w tych czasach to juz nie tragedia, wszystko mozna , realizowac sie, studiowac jednoczesniemiec dzieci, ojej, juz bym chciala je przytulic , a to tyle czasu jeszcze,

Gość Jo------anna
jeju, chciałabym bliźniaki. U nas w przedszkolu jest taka parka, chłopiec i dziewczynka. Cudowne rodzeństwo. Bedzie dobrze! :) Nie ma innej możliwości. :)

Gość kaczyszka88
Coś znowu nie tak z kafe. Pisalam ze może do was dołączę bo spóźnia mi się okres. Ostatni miałam 11 grudnia a że staramy się o dziecko to jestem dobrej myśli. W maju tamtego roku poroniłam w 6-7tyg i teraz boje się zrobić test ale trzymam kciuki

Gość Jo------anna
jeju, chciałabym bliźniaki. U nas w przedszkolu jest taka parka, chłopiec i dziewczynka. Cudowne rodzeństwo. Bedzie dobrze! :) Nie ma innej możliwości. :)

Gość Karolajn28
ok dziewczyny, ja ide po dziecko do przedszkola. piszcie

Gość Jo------anna
Jakieś 25 min nie działało mi forum.

Gość Megg24.
hej dziewczyny piszę tu po raz 2:) mogę się do was dopisać:) ja jak autorka mam już jedno dziecko 2,5letnie. Termin mam na wrzesień i we wrześniu też moja córa będzie kończyć 3latka także wszytko na raz. Kammama ktoś u Ciebie w rodzinie miał już bliźniaki??

Gość Jo------anna
Już działa?

Gość Jo------anna
Już działa?

Gość Jo------anna
Ja idę poleżeć, może później forum zacznie działać normalnie. :) Mnie już mdli na wieczór. ;)

Gość kamamama.,
tak byly 2 pary blizniakow, wiec to pewnie zadecydowalo zobaczymy co bedze miec, fajna bylaby parka :)

Gość Megg24.
Mówią że ciąża bliźniacza jest uwarunkowana genetycznie. Na początku będziesz miała 2razy więcej roboty ale później maluchy na pewno będą się razem bawić więc troszkę odpoczniesz. Ja z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciążę w wieku 20lat także na pewno sobie poradzisz

dziewczyny w którym cyklu zaszłyście w ciąże?ja staram sie z mężem i nic///troche sie już łamie.Możecie coś poradzić,doradzić? Jeszcze mam problem z prolaktyną//

Gość Megg24.
ja starałam się długo bo w sumie prawie rok. Przypuszczam że blokowały mnie nerwy bo jak tylko wszystkie nasze problemy się rozwiązały i rozluźniłam się (grudzień) tak teraz jestem w ciąży