Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajn28

Mamy w I trymestrze ciąży - są tu jakieś?? Zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

Gość Karolajn28
hej, ja też chwilę się starałam. A ty ile już cykli się starasz?

Powiem tak od lutego nie zabezpieczamy sie.NIgdy sie nie zabezpieczalismy tylko stosunek przerywany. Od lutego już nie uważamy.I dziwi mnie to ze nam nie wychodzi.W wrzesniu byłam u gina i miałam robiona prolaktyne i wyszła za wysoka//teraz biore bromergon.

Gość Jo------anna
My nie zabezpieczaliśmy się około 7 miesięcy. I chciałam dziecka, bardzo. Nie zaszłam w ciążę. Pojechaliśmy na wczasy, nie myślałam o tym w ogóle i tam to się stało. Także u mnie pewnie zadecydowała psychika. Co więcej byłam w szoku widząc dwie kreseczki. ;)

Gość Jo------anna
Także to nie do końca wpadka, ale partner na dziecko nie był gotowy. Teraz odnosze wrażenie, że jest bardziej gotowy niz ja. ;)

Gość Megg24.
Mi też się wydaje że może być to blokada psychiczna. A znacznie masz podniesioną luteinę czy ciut ponad normę?

Gość Megg24.
Dziewczyny czy was też pobolewa podbrzusze i jajniki?? Mnie cały czas tak delikatnie, przy pierwszej ciąży tak nie miałam i zastanawiam się czy to normalne?

Gość Jo------anna
Mnie pobolewają, ale nie cały czas. Tzn tak - poboli 2 minuty, kilka gidzn spokoju. I tak się powtarza.

Gość Karolajn28
Mnie również pobolewa. takie troche uczucie jak by mi ktos macice rozciagal :P

Gość Jo------anna
Jeju, jak dziś okropnie się czuję... Masakra.

Gość Karolajn28
co tam dziewczyny?

Gość Karolajn28
jo-annna już czujesz się lepiej? mnie teraz brzuch rozbolał:(

Gość kate1989
a od kiedy zaczęły boleć Was jajniki?? Bo ja mam nurtujący temat....tydz temu miałam stosunek z M. 04.01 skończył mi się okres a następny mam dostać 29.01 ok. Wieć mam już od tyg dni płodne. Od 4 dni odczuwam kłucie w dole brzucha przy pachwinie. Przez cały dzień mnie meczy co chwie..Mam nabrzmiałe i bolące piersi. Myślicie że to ciąża? Na test jest raczej za wcześnie chyba? Bo czy podczas jajeczkowania tez odczuwa siępodobne bóle? ile one mniej wiecej mogą trwac?

Witam Was dziewczyny :) Przyłączam się do Waszego wątku, prawdopodobnie w sierpniu zostanę mamą!! Piszę prawdopodobnie, bo jeszcze nie mam ustalonego terminu porodu, na razie za mną wizyta, podczas której dowiedziałam się że to 5-6 tydz, za wcześnie żeby coś dokładniej ustalić. Na kolejną idę w najbliższy poniedziałek, mam nadzieję usłyszeć konkrety, prawdopodobnie będę wtedy w 8-9 tc. :) Na razie dowiedziałam się, że nie wolno mi jeść surowego mięsa, pleśniowego sera, podnosić rąk do góry i ....współżyć z mężem, czego nie ukrywam, bardzo mi brakuje..... :D Jak to jest u Was z sexem, macie podobnie szlaban jak ja?? :O

Gość Jo------anna
Nie, ja nie mam szlabanu. :) Na razie 7 tc :)

Gość Jo------anna
Co do samopoczucia, mam niestey wrażenie, że z każdym dniem czuję się gorzej. teraz mdłości rozciągnęły się na cały dzień...

Gość Jo------anna
Jasne. Misiaczek, który tydzień i jak samopoczucie?:)

A u mnie dzis 10tc:) powiem ci ze wczoraj i dzis nie za dobrze bo gdy obudzialam sie rano lekko bolal bedzuch jakbm miala dostac @..ale to ponoc normalne:( przestwal a za jakis czas znowu a teraz narazie mam spokoj.. dokucza mi kregoslup bo zawsze mialam z nim problemy tym bardzoej ze mam przepukline:(jak to jest z tym brzuchem?

Gość doris7774
Witam. Dołączam do was:)

Gość doris7774
dopiero 5tc. W sumie czuje sie ok, tylko brzuch lekko pobolewa i zawroty głowy dają znać o sobie

Gość doris7774
Dziewczyny czy któraś z Was ma też takie brązowe upławy? Mam lekkie od wczoraj i strasznie sie martwie a do lekarza dopiero w sobote

kochana lec do lekarza lub do szpitala jak najszybciej takie plamienia nie wroza ci dobrego nie czekaj do soboty jedz nawet dzis do szpitala

Gość doris7774
właśnie naczytałam się ,że to mogą być zwiastuny poronienia ,i baaardzo sie martwie, chyba jutro odwiedze szpital

Gość doris ty
jak najszybciej do lekarza!! ja miałam plamienia i niestety moja ciąża obumarła!

Gość Megg24.
Cześć dziewczyny stare i nowe:) Fajnie że nas coraz więcej:) Mnie cały czas pobolewa brzuch, czuje się jak przed @ Doris, wydaje mi się że jak nie ma w upławach krwi to nic Ci się grozi aczkolwiek na początku ciąży nic nie jest pewne.