Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

[cool]

Polecane posty

wiem ze trudno o meble, kiedy ma sie wije tego czego sie chce i nie chce sie przypadkowych "gratow".

kocoszanel Jakby zmienić te uchwyty to całkiem ujdzie... cena nie tragiczna jakby się uprzeć ;) .. tylko taki zabudowany to chyba pasuje tak jak tam na zdjęciach pokazany - pod ścianę, a nie do kanapy

Grzeslaw O nie nie... pierwsze o co bym zapytała przed taką zabawę to czy wolny, od zajętych trzymam się z daleka :P A takie filmy mają swoją cenę, kiedyś mi proponowano "rolę" nawet :classic_cool:

ach no tak, do kanapy :p moze na zamowienie taki prosty z taniego materialu bylby tanszy? moze jakos "po znajmomosci" nie masz kogos kto moze to zalatwic? To prosty mebel, nie powinien wymagac wiele pracy

żabulllinek Grzesław a co Ty jesteś taki rozchwytywany? masz coś na sumieniu? Gdzie i kiedy pozchwytywany?:-)

Oooo albo taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50141776/ na górnej półce miałabym artystyczny nieład nie widoczny dla wchodzących do pokoju :classic_cool: I cena ok.... tylko qrwa oczywiście brak innych kolorów :/ kocoszanel Po znajomości niestety nie mam, jakiś czas temu szukałam, żeby szafę zrobić.. zwykłą prostą, z najtańszych materiałów - warunek to przesuwane drzwi... Koleś powiedział " noo około 300zł" ( podałam wymiary tak pi razy drzwi co na oko wiedziałam) no to ok, przyjechał pomierzył dokładnie ( nie pomyliłam się za dużo) powiedział 1000zł :D Pierdole, więcej z takich fachowców nie korzystam 🖐️ Każdy się ogłasza, że tanio, że od złotówki.. a jak przychodzi co do czego to masakra... generalnie to może tak będzie, że w domowych warunkach ława powstanie, ale efekt jestem pewna nie będzie idealny i będzie szansa, że przedmioty będą się turlać na któryś bok :D