Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Nasturcja

pytanie o przepis

Polecane posty

Gość Mama Nasturcja

mamy możecie mi poradzić szukam przepisu na sałątkę gyros jest mnóstwo w internecie ale się różnią, nigdy nie robiłam takiej i chciałabym żeby ktoś mi dał swój sprawdzony przepis :-) jakbycie mi powiedziały co w jakiej kolejności się wkłada do miski, wiem że musi być duży bo tego się nie miesza, dzięki bardzo

składniki- 1 podwojna duża piers drobiowa, pół kapusty pekińskiej, puszka kukurydzy, 5 ogórków korniszonów, 1papryka, 1 mała cebula, cały majonez, ketchup, Piers smażysz w przyprawie gyros to pewnie wiesz I ja daje tak: Kapusta pekińska Piers z kurczaka Kukurydza Majonez Papryka Ketchup Pierś znowu Majonez Cebula Ogórek Kapusta pekińska I posypuje lekko pokrojoną w kostkę papryką dla ozdoby

Gość Mama Nasturcja
u u

Gość Mama Nasturcja
dziekuje wam bardzo szczerze nie wiedzialam ze jest taka przyprawa..:-)

Gość Mama Nasturcja
Lipsss - mam jedno pytanko na ile osób/porcji starsza Ci taka sałątka w takich proporcjach jak napisałaś? Ja muszę zrobić na sporo osób wiec nie wiem razy ile pomnożyć :P

oj no duża miska wychodzi. nie wiem dokladnie na ile porcji ale ja robie na imprezy 10 osobowe i jest w sam raz. aha i ta sałatka najlepiej prezentuje się w przezroczystej misce

Gość Mama Nasturcja
dziekuje ci bardzo pozdrawiam