Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o poważne odpowiedzi

Kto miał do czynienia z amfetaminą lub pochodnymi? Proszę o szybką radę.

Polecane posty

ok, jak już jej tętno się uspokaja to może faktycznie poczekaj z drinkiem. Traci orient ale nie dlatego, że jej cały czas krew z nosa leci? Tutaj już zatamowane?

Gość ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!
ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy Wy nie widzicie, że to ściema ?????????????????????????????? autorka akurat miałaby czas aby tu non toper siedzieć i pisać ????????????? parzyć melisę i sprawdzać co się dzieje z jej koleżanką ???????????????? przecież to adekwatnie ŚCIEEEEEEEEEEEEEMA !!!

Brawo kurwa. Dalej się bawcie w narko gówniary, znając życie po 15 lat macie. Dzwon do chuja po karetkę bo nie będziesz wiedziała kiedy a ona zemdleje i zjedzie.

Nos opanowany od razu był bo lekko leciało a i zimna woda na nos pomogła. Wydaje mi się że feta była mieszana ze szkłem dlatego jej nos rozerwało także szczęście że nie była to całkowicie czysta feta bo by bylo gorzej. Zasneła, albo straciła przytomność, nie wiem. Ważne ze juz lepiej jest.

Boję się dzwonic na karetke. Jak zejdzie to zadzwonie.

Gość buahahahahaah
gdyby coś się działo to byś zaraz dzwoniła po pogotowie gówniaro, a nie miała czas odpalić kompa i wejść na Kafeterie żeby zapytać o radę !!! co za kretynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość amfass
musi przepić tego speeda , jutro bedzie miala najgorzej

Kompa miałam cały czas właczonego jak ona przyszła. Dałam jej potas i wsadziłam do zimnej wody. W tym czasie szukalam rad na kompie co jeszcze robic,

Gość Panixyzq
"Jak zejdzie to zadzwonie" - to chore! Dziecko głupie umrze dziewczyna, a Ty dopiero zadzwonisz?! Ludzie to betie i to te z okropnych horrorów.

Nie. Jak zejdzie to jej reanimacje zrobie i zadzwonie. Nic jej nie bedzie. Juz spokojna jest.

czarna_gorzka dzieki za rady.

Sprawdzam jej puls i ma 110/ min wiec juz jej zeszło dużo. Leży na podłodze pod kocem wiec mam ja na oku. Ja sie narkotykami nie bawie.

Jezeli to nie prowokacja, to jestes idiotka, autorko. Wiesz, ze w razie czego moglabys odpowiadac przed sadem za nieudzielenie pomocy? Sprawdza Ci kompa, beda wiedziec ze kolezanka przedobrzyla z amfa, a Ty mimo ze mialas tego swiadomosc nie zadzwonilas po pogotowie. O zal :O 🖐️

Gość dfbdgbkdgm
Oj dobra, nie rzucajcie się na nią.W takich sytuacjach myśli się inaczej.. Na przyszłość autorka będzie wiedziała,że w takim wypadku TRZEBA zadzwonić, bo jeżeli koleżanka by wykitowała to autorka miałaby co najmniej przejebane. Mam nadzieje,że koleżance nic nie będzie:) trzymajcie się:)

Ale zawsze jest 50% szans że jednak się koleżance nic nie stanie i wszystko dobrze się skonczy. Poza tym to amfetamina wiec raczej mało prawdopodobne zeby zabiła.