Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Gwałt na żywo w "Big Brother"! TV osiagnela dno (filmik w srodku)

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=obx3TkGZrwg upita, nie przytomna, nawet nie wiedzial co sie dzieje. Daniel Echaniz (31 l.) zgwałcił swoją koleżankę z programu, Monique Amin (23 l.). Dobrał się do ślicznej dziewczyny, kiedy ta zasnęła w swoim łóżku. I absolutnie nie broni go fakt, że mieszkanka domu Wielkiego Brata wcześniej z nim flirtowała i feralnego wieczoru sporo wypiła. Gwałciciel został usunięty z programu, a jego sprawą zajęła się policja.

Gość --Cudowna Blondynka
Czytałam juz o tym. Ale czy ona była nieprzytomna czy schlana? Bo to jest różnica.

Gość relciaplelacia
ja tam tylko widze jak sie koc rusza i ktos mowi, ajajajaja ...

Gość a kogos oprocz ciebie obchodzi
afera? skandal? chyba tylko po tym jak zglosil to jakis telewidz bo ci z programu nie zrobili z tym kompletnie nic.

Gość Ja też tylko kołdrę widzę
jak się rusza:D a to ona do niego tyłem leżała czy jak? Coś tam posuwa kolo, ale nie mogę się połapać na tym filmiku. :D

Gość --Cudowna Blondynka
To że była pijana- to jej wina. Nie pije sie jak świnia. I ona nie była tam nieprzytomna, ogl to drugi raz- była najebana moze ale przytomna. On to wykorzystał, nie wiem czy ona naprawde nie była świadoma- watpie

Gość kajkjdsjkdjkdsjkdsk
No właśnie ona tyłem? Nie chyba przodem do niego

ten koles sie oblesny, wyglada jak brudny malpiszon. moj anty typ na maxa. nie wiem jak mozna cos takiego tkac nawet po pijaku :D

Gość Inspeccttorree
Nie taka znów nieprzytomna."Aj Aj Aj Aj Aj Aj" to dowód:classic_cool:

Gość Ja też tylko kołdrę widzę
i chyba dobrze jej było, bo stękała:D a pod koniec filmiku słychać jakby się troszkę zaśmiała. No chyba że to taki płacz:D

Gość różowa podusia
Ona leży przodem do niego, i sa przytuleni. Dała cipe a teraz to sie wstydzi że dzifka i cyrk robi

Gość różowa podusia
A nie pomyślałeś że ona sie schlała zrobiła to pod wpływem % ale myślała że to nie wyjdzie a jak rano W brat ja zapytał to sie zmieszała i zaczeła historyjke. Tak kom. to zagraniczne media i jakas tam koleżanka ktorej podobno mowiła rano po wstaniu że zrobila TO. Wiec nie gwałt

dokładnie film chujnia z grzybnią nic nie widac ja tez mogę jęczec pod kocem i udawac gwałt

Gość jasne że nie gwałt
dała dobrowolnie i jeszcze stękała a poza tym za taką reklamę jeden więcej jeden mniej to jak darmo :D 🖐️

stekanie to nie oznacza org. ale czego oczykiwac od prawikow. nawet gwalcona kobieta moze dojsc czasami. nie o to chodzi. murzyn jej proponowal seks kilka razy, odmawiala. schlala sie a ten od razu to wykorzystal. to dla niej wstyd. ze jest zgwalcowa to raz. a dwa ze to czarny byl.

Gość mylitllepony^^
do prezes odmuwila heheheheheheheh twoj mozg chyba odmuwil wspolpracvy

Gość jasne że nie gwałt
widziałeś gwałt na żywo ?

Gość różowa podusia
Ona do programu poszla po sławe. I zdobywa ja właśnie teraz naiwni ludzie. Skromna laska? która swieci nago cipskiem i cyckami podczas kąpieli? Hahahah dobre- ofiara gwałtu :D Ona robi kariere, nie jest poszkodowana,

Poza tym znając tok rozumowania ludzi którzy biorą udział w tego typu programach (frytka, jola itp) to założę się że jak po tym "gwałcie" ona by zaciążyła to byłby nowy program reality show z dzieckiem w roli głównej.

jaja sobie robicie? czy byla zalana, czy nieprzytomna! NIKT NIE MIAL PRAWA JEJ TKNAC!!!!!!!!!!!!!!! nawet gdyby chwile wczesniej powiedziala ze chce, a po chwili zmienila zdanie! to mezczyzna nie ma prawa nic zrobic!!!!!!!!! I niech kazdy facet wbije to sobie do lba :/