Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Gwałt na żywo w "Big Brother"! TV osiagnela dno (filmik w srodku)

Polecane posty

jaki projekt?????? nie jest dla mnie najwazniejsze co tam sie stalo - tak naprawde, tego nie wiem, ale reakcja ludzi -jak chocby na tym forum- jest przerazajaca!!!!!!!!!!!! :/

Gość różowa pomarańcza
wiedział chłop po co ma ,bo u nas w polsce to sami mami synki ,i noszą jajka aż sie zaśmierdzą ,a jak już sie orzeni to zapomina o obowiązkach i musimy jeżdzić do egiptu lub szukać tu arabów.

Gość Ja też tylko kołdrę widzę
kobieta może dojść podczas gwałtu:D rozjebałeś mnie, hahahahaha:D orgazm to przyjemność, a gdzie przyjemność podczas gwałtu? To by miało tak wyglądać, że facet dorywa laskę, zdziera z niej ubranie, ona krzyczy, wyrywa się, facet robi swoje, ona płacze, ale pod koniec zaczyna się jej robić przyjemnie i ma orgazm. Już po wszystkim cmoka gwałciciela w policzek, zbiera resztki ubrania i odchodzi zadowolona, zalotnie kręcąc dupą, udając się wprost na policję, aby zgłosić gwałt. Wertyp, to chyba ty prawik jesteś. Nie pamiętała co się stało? A co miała powiedzieć? Że odmawiała na trzeźwo, ale po pijaku puściły hamulce i dała cipy? Że zgrywała niedostępną w TV, ale jak się schlała to wyszła na jaw jej prawdziwa twarz? A ten kolo byłby na tyle głupi, żeby gwałcić jakąś sucz na wizji? No ludzie:o czasem kobiety zgrywają biedne ofiary, czasem tak jest wygodniej.

tu chyba nie wiesz jak testosteron potrafi owladnac facetem. faceci to 99% gwaltow i molestowan. murzyni maja wuchte testy w sobie oni najczesniej gwalca. koles dal sie owladnac i ja wykorzystal. tv tu sie nie liczyla. gwalca bezmozgowcy. kocoszanel - no chodzi o to ze dajesz foto nie swoje i jestes wymyslem kogos, pewnie noxelii bo ona matu z 20 nickow ;)

wg. mnie facet pod wplywem alkoholu jest zdolny do czego takiego, szczegolnie ze polozyla sie z nim i sie przytulali! moze uznal ze to zielone swiatlo! co jest zdecydowanym naduzyciem!

Ale też dziewczyny nie mówcie głupot bo jak laska prowokuje ewidentnie faceta to o jakim gwałcie wy mówicie? Nie chodzi mi że się wyzywająco ubierze ale np pozwala mu na wiele i nagle mówi nie bo się rozmyśliła... no chore. To tak jakby trzymać 200 zł w tylnej kieszeni spodni tak żeby wystawały w zatłoczonym autobusie.

Ja też tylko kołdrę widzę - pewnie ze moze dojsc. mechanicznie. sa kobiety ktore zawsze dochodza nie koniecznie jest to zalzne od ich nastroju, czy stresu.org to zlozona sprawa u kobiety. ja tez dojde jak mi zwali np. gruba baba, choc tego nie chce, bo wole chudziny :)

"Nie chodzi mi że się wyzywająco ubierze ale np pozwala mu na wiele i nagle mówi nie bo się rozmyśliła" kpisz sobie prawda?????? Powiedz ze tak bo... brak mi slow! A teraz postaw sie w takiej sytuacji - tej ktora opisalas- ... i gratuluje wyobrazni :/

ogladajac filmik wcale sie tam nie dopatrzylam gwaltu no chyba ze tak zachowuja sie gwalcone kobiety.....

kocoszanel to noxi :) ona ma tu wuchte projektow. tworzy nawet jakies relacje miedzy nimi. zobaczcie podpis kocoszanel... noxelia.

Dziewczyny zrozumcie, ze to co piszecie jest samobojem! Czy naprawde dajecie mezcyzznie prawo zrobic z Wami wszystko? Wszystko co zechce? Tylo dlatego, ze np nie jestescie w stanie powiedziec stop? Albo dlatego ze mialyscie ochote na cos wiecej, ale nagle z jakiejs przyczyny zmienilyscie zdanie, rozumiem ze uwazacie ze nie macie prawa zmienic zdania ?????????????? To ja Wam wspolczuje :(

wredna - nie zycze ci aby ten tok meski - myslenia, obrocil sie kiedys przeciwko Tobie :/ Poza tym... to musza byc bardzo deilni mezczyzni...

Gość różowa podusia
Ale przestań pierdolić!! On lezy przodem SAMA DAJE NOGE NA JEGO BIODRO!!! To jest gwałt?! Ona robi kariere dupskiem!!!

jak juz pisalam, nie mowie nawet o tym filmie! tylo o tym co tu piszecie! Ze obieta nie moze sie wycofac, jesli wczesniej chce czegos wiecej itp!!! To ewidentne spoleczne przyzwolenie na gwalt! Nie dziwie sie, ze mezczyzni czytajacy takie brednie czuja sie pozniej usprawiedliwieni ! brak slow!

ale tu debile siedzą. Gwałt zaczyna się już tam gdzie jest odmowa którą druga osoba zignorowała. Nie trzeba bić, dusić i krzywdzić - na dyskotekach dziewczynom wsypują jakieś świństwa do napojów po czym nie są one w pełni świadome swoich czynów - i uprawiając seks z taką dziewczyną gwałcisz. Jeśli ktoś jest pod wpływem środków odurzających bez względu jakich a druga osoba to świadomie wykorzysta by sobie ulżyć dokonuje gwałtu. W takim wypadku niewykluczone jest, że totalnie odurzona dziewczyna będzie miała orgazm - w końcu tylko leży a on robi swoje. A dopiero kiedy wytrzeźwieje dociera do niej co się stało no i... mamy gwałt. z jednej strony mu odmawiała (niby), z drugiej nie raz widzowie mogli być świadkami tego jak go prowokowała, flirtowała, dwuznaczne tekściki itp. - to z odmową seksu wyszło o dziwo dopiero teraz. Może się zgodziła a teraz chce ''ratować honor'' a może faktycznie koleś to śmieć i ją wykorzystał. Nie było nas przy tym więc się nie kłóćcie co kto myślał i jak to było.

Gość różowa podusia
Ja uważam że nawet chodząc nago facet nie ma prawa nas dotknąć. Ale bez przesady! Ona była świadoma, pijan mogla być, ale sama sie "ustawiła" jeczała i to nie był gwałt. Zdziwiła sie ze widzowie to zobaczyli, wiec udaje teraz biedna cnotke. Robi kariere dupskiem, obrażacie teraz naprawde zgwałcone kobiety. Ta laska to zwykłe kurwiszce!