Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Gwałt na żywo w "Big Brother"! TV osiagnela dno (filmik w srodku)

Polecane posty

dla mnie odglosy, ktore ona tam wydaje raczej nie swiadcza o "przyjenosci" :/ jedno jest pewne nie mozna usprawiedliwiac faceta, ktory wykorzystuje kobiete pod wplywem alkoholu... nawet jesli sama polozyla sie z nim do lozka!

Gość różowa podusia
Ja tam nie widze gwałtu, to kpina.

wspolczuje Ci :( wlasnie to im tlumacze, ze to jest juz gwalt ... jesli rzeczywiscie to zrobil to jest gwalt :( kazdy psycholog Wam to powie ludzie, nie mozna bagatelizowac takich zachowac, bo wplywa to na zachowania mezczyzn! a zawsze moze odwrocic sie przeciwko kazdej z nas!

Gość Przecież to ona stęka
po pierwsze to przestań wrzeszczeć, po drugie wyłącz tego jebanego capsa, nie lubię jak ktoś próbuje udowodnić swoje racje w ten sposób. A po trzecie to mam się przyjrzeć? Jak się przyjrzę to będę słyszeć? Omg, co za kretynka:D i to ona stęka, nie on. Dotarło?

Gość moim zdaniem to tez ona
steka. Ale trudno powiedziec czy z bolu czy z rokoszy.

steka moze z lekkiego bolu. fakt nie powinna sie z nim zadawac, bo kazdy murzyn, turek, afgan to to samo. zawsze bedzie dazyl do seksu z mloda kobieta. w UK byla polka co zadawala sie z ciaptym, przyjaciel. i co? schlala sie a ten je przyjaciel wieloletni zaraz ja zgwalcil i nic nie dostal za to. bo w sumie nic nie pamietala a on mowil ze chciala. tu mamy dowod.

Gość różowa podusia
Po tym filmi stwierzdic tego sie nie da. Poniewż nie wiem czy on jak wchodzi do łóżka ona cos mówi itp Ma tylko noge na jego biodrze i sie bzykaja, to nie wyglada na gwałt. Buć moze wczesniejszy moment przed i po sa w stanie to udowodnić, ale nie ten urywek

Gość różowa podusia
Przepraszam za literówki, alepisze z tel. i zimno mi w łapki, bo czekam na autobus :)

Gość big brother to syf
Sama sobie jest winna. Nie trzeba bylo tak chlać. Fakt ten gosc tez nie powinien sie tak zachowac i zasluguje na najwyzszy wymiar kary no ale spojrzmy prawdzie w oczy. Kazdy wie jak ten swiat wyglada i co sie na nim dzieje. Poprostu laska popelnila ogromny błąd a glupi facet to wykorzystal. Wina lezy po obu stronach i tyle. I mozecie sobie pisac co chcecie. Ale taka jest prawda

Gość różowa podusia
Mi sie wydaje że jej sie zrobiło głupio, i może nawet wstyd było że dała mu dupy, więc "gwałt" dał jej sławe i do tego zamiast dziwka- to ofiara.

Gość niiiiiiiiiikt panna
Takie kobiety śmiecie nalezy gwałcić. Bo to śmiecie. Prawdziwa kobieta ma się szanować! To jej obowiązek!

najgorsze wielkie braty sa w skandynawii tam nawet lody szczelaly, i sie jebaly z kilkoma w ten sam dzien. chociaz co ciekawe polakom nie daja, ani ciaptym. po prostu nie masz szans wyrwac na 1 noc bo tylko ze swoimi. oczywiscie polki to inne story, daja dupy dunolom ale sa traktowane jak dziwki. co do PL to frytke pamietam. ale to nie bylo tak bezczelne jak szwedzki czy dunki do ryja braly i to nie jednemu :) tutaj jest inna sytuacja. bo gwalt 1 raz.

Dlatego ja nigdy nie zapijam sie do nieprzytomności. Faceci to tępe istoty, które wyruchają cie nawet gdy narzygasz im w twarz.

Kobieta zaprzecza, że doszło do gwałtu mówi Edileide Macedo, rzecznik prasowa policji w Rio de Janeiro. Będziemy wciąż prowadzić dochodzenie, bo to jest sprawa publiczna podkreśla. Emitująca show telewizja Rede Glob wyrzuciła już Eschaniza z programu. Wkrótce potem do domu Wielkiego Brata weszła policja. Funkcjonariusze zebrali z planu wszelkie możliwe dowody, w tym pościel opowiada Macedo. Agencja Reuters donosi, że z nagrania wideo trudno jednoznacznie stwierdzić, czy podczas zdarzenia Amin spała. Na nagraniu 23-latka ledwo się rusza. Brazylijskie media dodają, że dziewczyna straciła przytomność po tym, jak wypiła za dużo alkoholu podczas imprezy z innymi uczestnikami programu. Oskarżony o gwałt Daniel twierdzi, że tylko "całował i omacywał" Monique.

Gość kobieta_myslaca_
ciekawe, że jak kobieta pije to nic nie warta i że można ją wykorzystać a co myślicie o facetach chlających do nieprzytomności, wymiotują, uprawiają seks ile popadnie(jak są wstanie) itd a stęka tak jakby z bólu ja z przyjemności jęczę inaczej nie prawie jakbym miała płakać