Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna..onaxx_

I co dalej z nami?

Polecane posty

Gość Smutna..onaxx_

Rozstalismy sie na początku listopada,póżniej prawie 2 miesiące starałam się zeby to naprawic,bo rozstaliśmy sie w klotni.. On niechcial..spotykalismy bo ale to bylo bardziej z mojej inicjatywy. Na poczatku roku spotkalismy sie i powiedzial,ze mozemy sie spotykac i zobaczymy jak bedzie,,byl sex pozniej pojechal za granice myslałam,ze jak wroci to sie spotkamy,,tak mowil ale oczywiscie gdy kontaktowałam sie znim przez tel nagle stwierdzil ze to nie ma sensu i ze nie bedziemy ze soba jednal.zapytala, to po co mowil to ze bedziemy sie spotykac i zbaczymy jak bedzie,powiedzial ze nic takiego nie mowil,w piatek zadzwonilma do niego,,byl oschly jak zwykle i powiedzial ze nie mam klasy i ze mam dac mu spokuj.powiedzialam mu ze jest popierdooool0ony i sie rozlaczylam.. dzis mija 5 dzien i ja sie nie odzywam i on tez nie :( myslicie ,ze zateskni?moze powinnam sie odezwac?co robic

Gość moze troche mu zaaplikowac
nie odzywaj sie i daj mu spokoj. On powiedzial, ze nie masz klasy ( no moze i tak ) , ale raczej daj sobie spokoj, bo on nie chce z Toba byc. Wedlug mnie to koniec 😭 Mezczyzna jak podejmuje decyzje o odejsciu, rzadko zmienia zdanie :-(.

Gość Smutna..onaxx_
Czyli jemu na Mnie nie żalezy,na koniec pobawił się mną? Mam zaomniec o 3 latach? :( on chyba juz zapomnial.

Gość Smutna..onaxx_
prosze was doradzcie mi cos :(

no tak .A co chcesz zrobic? Do tanca trzeba dwojga , sam to mozesz zatanczyc sie na smierc i nic z tego nie bedzie. 3 lata to nie 30 . On nie chce Ciebie .Taka jest brutalna prawda. Przykro mi Kochanie .Musisz sie z tym pogodzic i zaakceptowac ten fakt.

Gość Smutna..onaxx_
Tylko dlaczego on nie potrafi nawet sie do mnie odezwac? milczy :( tez sie nie odzywam ,bo zranil mnie i tyle przez niego wycierpialam.

dziewczyno -piszesz zranil Cie i tyle sie przez niego wycierpialas -tak? To po jaki grom chcesz jeszcze paprac sie w tym zwiazku? Gdzie sens i logika? Niech sie nie odzywa , jeszcze lepiej.#Szybciej zaczniesz odchorowywac zwiazek i zdrowiec. Przestan buczec , bo jestes malo dojrzala osoba.

Gość mroweeczkaa 28
bzyknal cie i tyle. A przed seksem gadal ze sie bedziecie spotykac i takie tam? I mu sie oddalasz? Czy tak bylo?

Gość Smutna..onaxx_
nie..po sexie mowil ze bedziemy sie spotykac.. :( zranil mnie ,czuje cos dalej do niego ..ale czasami tez go nie nawidze za te wszystkie slowa :( i czyny...

Gość beti91
a po ile macie lat?

Gość beti91
tylko tak serio:)

Gość lkm.,m
faktycznie nei masz klasy..ani szacunku do siebie i on to widzi. po pierwsze jestes nachalna po drugie skoro on cie zranila ty mimo tego pchasz sie do niego jak zdesperowana to on cie teraz postrzega jako latwa dziewczyne ktorej nasrac na glowe mozna a ona i tak wroci ...a takich kobiet (ani mezczyzn sie nei szanuje

Gość beti91
dajcie jej spokoj zakochana jest ok!!!!!! 3 lata z nim byla i takie hop-siup to ma byc????

Gość Smutna..onaxx_
ja mam 26 a on 27 dokladnie kochalam go a on z byle klotni rozstal sie zemna?! :(