Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbite lustro 20

wstrzas toksyczny od tampona miał ktoś?

Polecane posty

Gość rozbite lustro 20

dzisiaj 1 dzien okresu tampon zmieniłam co 5 godzin...o 20 wlozylam nowy...ciągle kręci mi sie w glowie, źle sie czuje, chce mi sie spac i boli mnie glowa...czy to to?

Gość mam dosc natreta
lepiej wyciagnij i nie kus losu. podpasek nie masz?

Gość dververvg
a zazwyczaj podczas okresu zapewne jestes w zajebistej kondycji...

Gość rozbite lustro 20
zwykle boli mnnie brzuch troche ale teraz z tą głową...mam podpaski ale nie chce w nocy przecieknąć na łozko

Gość hellenka z okkienka
kto jeszcze nosi tampony?? myslalam ze tylko sytuacje awaryjne typu basen czy jazda konna jak mozna zakladac tampony na noc!!!! :o masakra

Gość Qle
Ja się boję wstrząsu u na noc nigdy tamponu nie zakładam... w ciągu dnia też raczej nie noszę dłużej niż 4 godziny... Dokładnie, po co kusić los? Połóż sobie lepiej ręcznik na prześcieradło...

Gość hellenka z okkienka
przeciez cala ta krew gnije w srodku fuj :o

Gość zenada... XXIwiek
ja uzywam tylko i wylacznie tamponow od.... baaardzo dawna. na noc takze. nigdy nic mi nie bylo ale to oczywiscie sprawa indywidualna

Gość ffffffff6666
tak po tamponach coś takiego może być na discovery było że nawet umrzeć można

Gość hellenka z okkienka
ja bym sie bala zakazenia

Helenka krew od razu gnić nie zaczyna (zakładając że każda dziewczyna zmienia tampon w odpowiednim czasie) A poza tym krew właśnie w zetknięciu z powietrzem zaczyna się psuć. A w środku nie ma takiej możliwości. Ale to jak z wszystkim są plusy i minusy.

Gość mam dosc natreta
ja nie lubie tampoonow. od zawsze uzywam podpasek i jest ok. a jak nieraz w nocy przemoknie to przeciez nie tragedia. oczywiscie sa sytuacje kiedy nie moge zmienic podpaski dosc czesto wtedy uzywam tamponow ale na noc to przesada. ale kazdy uzywa co lubi:)

Gość rozbite lustro 20
jak załoze podpaske to mi wszystko wycieknie i bede brudna a rano nie mam czasu na kąpiel :O

Gość mam dosc natreta
na jaka kapiel? wstajesz rano, myjesz co trzeba i jestes swieza:O

Gość rozbite lustro 20
nie chce sie rano myć

Gość rozbite lustro 20
juz wyjęłam gnoja ale głowa bardzo mnie boli i brzuch w momence wyjecia zabolał

Gość blondynkaZnatury
ja uzywam tamponow od lat i w dzien i w nocy, nie wyobrazam sobie powrotu do podpasek. Nie przypisuj sobie kazdych objawow do wstrzasu toksycznego. W czasie okresu wogolnie zmienia sie samopoczucie wiec mysle ze to raczej to.

Gość blondynkaZnatury
poza tym to pierwszy dzien, wiec stawiam ze to typowe objawy. Gdyby sytuacja sie pojawiala za kazdym razem lub co miesiac przez dluzszy czas, wtedy bym sie martwila.

Gość Kendra25
Ojej wpisz w google wstrząs toksyczny i poczytaj objawy here you go....

Gość medlaine
od 15 lat zakładam na noc całą noc przesypiam i rano wyjmuję nie przesadzajcie z tym zaboboniarstwem, ze zaraz wstrząs

Gość Lisavieta
jak mozna zakladac tampony na noc!!!! masakra bo są najwygodniejsza i nie plamisz pościeli i... nie posraj się od nadęcia! ha ha ha ha ha

Gość rozbite lustro 20
toteż już wyjęłam, ale przyznasz że leżenie w kałuży cuchnącej krwi nie jest niczym przyjemnym

Gość tussia
Wstrząs (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/tdmwstrzas >>>http://ma0.pl/r/tdmwstrzas >>>http://ma0.pl/r/tdmwstrzas >>>http://ma0.pl/r/tdmwstrzas >>>http://ma0.pl/r/tdmwstrzas >>>http://ma0.pl/r/tdmwstrzas Will Smith w poruszającym dramacie z elementami thrillera. Film oparty na prawdziwych wydarzeniach. Historia imigranta dr. Benneta Omalu, błyskotliwego neuropatologa, autora wstrząsającego medycznego odkrycia, które sprawiło, że musiał stanąć naprzeciw jednej z najbardziej wpływowych organizacji świata, NFL (National Football League). Dr Omalu odkrył powiązania miedzy brutalnymi treningami sportowymi futbolistów, które narażają ich mózgi na urazy, a późniejszymi depresjami i skłonnościami samobójczymi. Futbol to amerykański sport narodowy; prawda, jaką ujawnił, sprawiła, że stał się czarną owcą amerykańskiego społeczeństwa. On, imigrant, który chciał jedynie być dobrym obywatelem Stanów Zjednoczonych... Powstanie filmu zainspirował artykuł Jeanne Marie Laskas dla magazynu "GQ". W filmie, oprócz Willa Smitha, zobaczymy m.in. Aleca Baldwina i Luke'a Wilsona. Za rolę dr. Benneta Omalu Will Smith został wyróżniony prestiżową nagrodą afroamerykańskich krytyków filmowych (African American Film Critics). Jest również nominowany do Złotego Globu w kategorii najlepszy aktor.