Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brydzka101

Plan 2012 - zakochac się;)

Polecane posty

Gość Trolol
Kolalinka - dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję, że kiedyś spróbuje. Życzę odwagi, a przede wszystkim, żeby dostrzegł jaką wspaniałą dziewczyną jesteś.

:) kiedyś nad tym myślałam - jedyny ratunek w moim bracie, a jak nie to zakochać się w kims innym:)

Gość brydzka101
ja nie podeszlam........ on do mnie napisal na maila którego dostal od znajomych, potem telefon i wspólna impreza ..... tak sie zaczelo, nic nie wyszlo, róznie bywalo, ale znajomego mam;)

Gość brydzka101
ooo i Stefek ma dobre podejscie;) konkretnie i jednym zdaniem;)

Trolol, nie ma za co:) ale brydzka101 też Ci fajnie poradziła, więc jej tez sie podziękowania należą - żeby było sprawiedliwie:)

Gość brydzka101
powiem wam tyle ze czasmi zauroczenie kims tez lubi nam przysłonic naprawde kogos koło nas wartosciowegi i nami zainteresowanego;))

brydzka101 co racja to racja - kiedyś w ten sposób zaprzepaściłam coś fajnego... stare dzieje

Gość Trolol
Nie cierpię tego uczucia - wewnętrzne ciepło względem niej rozsadza mnie, a pewnie nawet nie myśli o mnie. Mam pytanie - jak często bywasz na kafeterii? Byłem tutaj ledwie parę razy w życiu, wyłącznie w celach rozrywkowych.

Gość Stefek :)
Brydzka długo czekałem :o w końcu zasłużyłem :P ;) warto było :P bo liczy sie jakosc... :)

Gość Trolol
brydzka101 - znam ją osobiście.

Gość brydzka101
super Stefku, cos wspanialego uslyszec cos takiego od mezczyzny swego ;P

Gość brydzka101
aha trololo to wiem jak ci ciezko sie przyjaznic z nią, ale moze warto, bo moze cie dostrzeze, milosc jest trudna, ale widzisz Stefkowi sie opłacałao;) wez z zniego przykład bądz przy niej obserwuj wspieraj, ale pamietaj ze jak bedziesz sie czuł neikomfortowo w tym wszytkim, to nie ran siebie .....

Gość własnie sztuka jest
zakochac sie z wzajemnoscia, to dopiero fantastyczna milosc

Gość brydzka101
no wiemy wiemy - wzajemność musi byc, przeciez nie chodzi anm o nieszczesliwa milosc, pierwsza czy kolejna.......:P

Gość brydzka101
kolalinka ja najpierw nabieram pewnosci, bo zaostala zachwiana, troche pracy przede mną...;) potem bedzie plan, ale ja bym wolała spontanicznie, tytuł watku troche mylny, miłosci nie da sie zaplanować, negatywn myslenie tak, a mysle ze walsnei to nastawienie i pewnosc siebie warunkuje osiagneicie celu

juz przestaje w to wierzyc ze jakas kobieta by mnie chciala i to uwzglkedniajac same czysto fizycznych cechy bo charakterze i inteligencji nie ma co gadac ja juz przez to jakie mam cialo jestem wykluczony z tej calej gry damsko meskiej z doboru naturalnego

Gość Trolol
Dokładnie, niestety, ale wszyscy jesteśmy powierzchowni, ponieważ to pierwsza cecha, na którą zwracamy uwagę.

yyughiuh - no co ty! sama nie jestem idealna, jestem tego świadoma - dużo by opowiadać, a jak ostatnio robiłam mały "remament" i uświadomiłam sobie ilu facetów chiało sie ze mną umówic, pomimo tego, że mam BIG blizny w widocznym miejscu to za głowę sie złapałam :) Myślę, że nie wszystko kręci się wokól wygladu :)

Gość Trolol
Wydaje mi się, że dwie rzeczy odgrywają kluczową rolę - cechy fizyczne i mowa ciała. Jeśli obie wymagane cechy są spełnione, wystarczy nie mieć złej osobowości. Może napiszemy w końcu nasze postanowienia noworoczne?

Kolalinka blizna to nic ja mam uposledzony caly wachlarz cech ktore decyduja o tym jakiej jestesmy plci jak bardzo mescy albo kobiecy jestesmy a to jest wlasnie klucz do atrakcyjnosci nie wspominajac o tym ze nie mam normalnie wyksztalconych narzadow plciowych a po co milosc bez udanego seksu

Gość brydzka101
cechy fizyczne i mowa ciaal nie na dlugo działa, jak nie ma o czym porozmawiac;) ale mas zracje, zę w pierwszym wrazeniu odgrywaja wazna role, potem maja mniejsze znaczenie, a czasami cos "nieidealnego" pociaga bardziej niż piekne bo jest wąłsnie tak wyjatkowe i odbiega od normy hehhe tak mysle, a co do postanowień to : - będe sie wiecej uśmiechala, - będe spontaniczna, - zaczne regularnie biegać, - stane sie bardziej asertywna i skupie sie na swoich potrzebach:) (moze zabrzmialo egoistycznie to ostatnie, ale mam taka cechę, ze zawsze robie albo mowie cos tak zeby nie zranic innych, potrzeby innych sa wzniejsze w danym momencie i czasmi wplatuje sie w jakies niewygodne sytuacje) czyli poprostu wiecej będe myslec o sobie - to dotyczy tez zwaizku przysżłego;)

yyughiuh - współczuję Ci... w obliczu takich sytuacji bardziej docenia się to co się ma. Trzymaj się i życzę Ci z całego serca abyś w życiu odnalazł prawdziwe szczęście!

Gość brydzka101
yyughiuh .... weszlam w Twoj watek i mysle,ze nie jest tak zle, wszytko zalezy jak sie nastawisz, skupiasz sie na tym, bo to twoj kompleks, ale szczerze to znam mezczyzne - wspólpracowal z instytucja, w ktorej pracuje osoba niepelnosprawana, bardzo niskiego wzrostu, liczne schorzenia, które zniekształcały sylwetke, ale pewnosc siebie bila z niego i facet czuł sie jak "bóg" tak chodził, tak sie zachowywał i miał druga połowe, której jego fizycznosc nie przysłonila całej reszty.... głowa do góry i wiecej wiary w siebie ;)

Gość Trolol
Właśnie miałem to na myśli, ale źle to ująłem. A co do moich postanowień to postaram się myśleć pozytywniej, mniej krytycznym, wyznać swoje uczucia dziewczynie, ograniczyć palenie w zimę.

Gość Trolol
Nie mogę pisać, że będę pozytywniej nastawiony, wyznam swoje uczucia dziewczynie, ponieważ aktualnie nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości, szczególnie biorąc pod uwagę moją osobowość.

Gość brydzka101
co tam słychac w noworocznych postanowienaich ??? trochę trzeba odświezyc watek, trollolo wyznales swoje uczucia?? karollaaa spotykasz dalej nieznajomego-znajomego brata?? pozdrowka