Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brydzka101

Plan 2012 - zakochac się;)

Polecane posty

Gość brydzka101

jak w tytule, cóż tu dodoawać....;P kto sie przyłącza do noworocznych postanowień, nie diety, nie rzucanie palenia, heheh tylko MIŁOSĆ ;P :P :P ;P

Gość brydzka101
a noooo:P

Gość ksieżniczka ponad wszystkie
:) dobre postanowienie

Gość brydzka101
heheheh..... no mi może nie wyjśc wtedy naucze sie aplić i zmienie postanowienie na rucanie cygar;P

Gość brydzka101
rzucanie nie ru..anie :P

Gość Miłosc i sraczka
przychodzą znienacka. Jak będziesz to planowac i o tym myślec, to napewno nie przyjdzie, tak jest zawsze

Gość brydzka101
kalinka tylko tak.... zastanaiwm sie jeszcze w kim, heheh musze jakis obiekt znalezc i zarzucic sidla ;)

Gość brydzka101
spinamy pośladki i .............. heheh czasmi watpei w to sama, ehhh nie szukam, nastawiam sie optymistycznie, moze poprostu co przyciagne... dobrego;)

Gość Przygniatająca rzeczywistość
Osoba, która pisze w swojej wypowiedzi ''heheh'' nigdy się nie zakocha, a raczej tylko będzie przerzucać łajno.

Gość brydzka101
nie wiedziala, że "hehe" mnie jakoś okresla z góry

racja:) w sumie, to ja się nie nastawiam na żadne agresywne "łowy" :) będę żyć jak dotychczas. W sumie to w tym roku stuknie mi ćwierć wieku, no i fajnie by było spędzić te urodziny z "KIMŚ" ;)

Gość brydzka101
dokładnie, chyba dobre nastawienie ma znaczenie, a plan nie sprowadza sie do rzucania sie na kazdego wolnego ..... tylko na zmianie raczej myslenia i otwarcia sie na nowe, nie wiem czy teztak amcie - Ci dluzej sami, ze w pewnym momencie zastanawiaci sie za czym gonicie, bo ja w tej gonitwie zapomniałam o swoim zyciu osobistym, albo przyzywczailam sie do tego jak jest....a to mi nie odpowiada, bo mam swoej amrzenia, które zaniedbałam, wiem wiem nie wszytkie musza sie spelnic, ale czemu nie mogłyby...

taaak... zmiana myślenia! Ostatni wpadł mi w oko pewien mężczyzna, wcześniej widywałam go na ulicy może kilka razy w roku, teraz kilka razy w tygodniu (mimo, że nadal mieszkamy w tych samych miejscach co kiedyś), w dodatku to bardzo dobry kumpel mojego brata. Muszę się wyzbyć takich nastoletnich zauroczeń...

Gość brydzka101
Jestem gejolesbem.

Gość a mój plan
odkochać się w 2012:)

Gość brydzka101
a no bywaja i takie zauroczeniaaa... miło sie je wspominaa;)

Gość Trolol
Szczerze mówiąc, podoba mi się jedna dziewczyna, ale nie mam u niej szans, prawdopodobnie podoba się wielu facetom i nasze gusta np. filmowy, muzyczny czy poglądy różnią się.

Gość fffffffffffffyyyyyyyy
oby w 2012 mnie dostrzegł

Trolol - zagadaj do niej, spróbuj:) faceci mają większe pole manewru- im wypada. Ja niestety do mojego obiektu westchnień w życiu nie odważę się zagadać...

Gość brydzka101
ale kalolonka takei zauroczenia czasmi przeradzaj sie w cos..... czemu od razu rezygnować, moze tez cie dostrzega a nie ma odwagi;) trololo czasmi róznice sa potrzebne.....a znasz ja osobiscie czy wiesz tylko od innych??

Gość brydzka101
kolalinka pociesze Cie - chodizlam kawalek do pracy na stałej trasie, zawsze o tej samej porze, i tez mijalam codzień chłopaka-mezczyne zwal jak zwał, płec meska w kazdym razie, i zawsze z boku na mnie patrzył, czasmi spotkalismy sie wzrokiem, ale z jego strony nic reakcji, wiec nie wychylalam sie, az tu sie okazalo, ze sie o mei wypytywal znajomych z pracy i sie okazalo, ze ze mna pracuja zanjomi jego znajomych, ii tak o to poznalismy sie ;) wiec ........

Gość Stefek :)
mnie chyba czeka w tym roku prawdziwa MIŁOŚĆ :)