Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro rzucam prace!

Jutro rzucam prace!

Polecane posty

Gość Jutro rzucam prace!

Mam 24 lata, nie taka chyba zla prace mialem, ale jak to mowia trzeba sie cenic. Praca w malej firimie, ogolnie wysokie zarobki. Pracowalem na umowie zlecenie, zarabialem okolo 3000 tys troszke mniej. Chcialem przejsc na umowe o prace, dostalem, propozycje 2800 na reke max, wogole mnie nie satysfakcojnuje, chce min 3500. Duzo znajomych i rodzina mi mowia ze za wysoko sie cenie. W sumie nie skonczylem studiow. Ale ja wiem ile robie ile potrafie. Czy oni maja racje?

Gość kafeteryjny hipster
nie wiec ci ci powiedziec ziom. nie wiem czym ty sie zajmowałes w tej niby firmie i czy ale ejsli to 3 tysiaki netto bez studiów to wydziwiasz, sa osoby w poslce które maja mgr i nie maja na czysto nawet 2 tysiaków. nie chce ci zle zyczyc ale mzoesz sie przyjechac tak wybrzydzajac

Gość Jutro rzucam prace!
Wiem, mozesz miec racje, dlatego sie zastanawiam, ale ogolnie jak na moja firme to sa slabe zarobi.Ktos kto przyszedl do pracy po mnie, wykonuje maksymalnie obowiazki porowynywalne z moimi dostaje 3500 tys. i samochod sluzbowy.Tylko dlatego ze jest starszy, ma rodzine itp i od poczatku pracuje na umowie o prace.