Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;fo2pgno

wasze najwieksze BŁEDY ŻYCIOWE!

Polecane posty

Gość a mi chce
moim błędem były moje narodziny

Gość edewdwedwdwd
oj tam gorzej jak to byłby Twój brat cioteczny np ,a tak to nie żadna tragedia przecież bo kuzyn to taka dalsza rodzina .. nawet można poślubić tak dalekiego kuzyna wg prawa bo sie o tym uczyłam ale najwazniejsze żeby być z kimś kogo sie kocha jeśli go nie kochałaś to znaczy ,ze to nie ten i juz :) też mam co chwile pomyłki w miłości trafiam na facetów o chamskich charakterze ,a powinnam od razu ich rzucać..

Gość .dojrzała.
małżeństwo.Czuję się w nim jak w złotej klatce :-(

Gość ojezuiu
Bo do chamow jakos tak dziwnie ciągnie... "Dziewczyny kochają niegrzecznych chłopaków, Źli chłopcy to wiedzą od lat." haha :D

Gość moje narodziny
-wybór studiów -to ze nie zaczęłąm walczyć o siebie tylka dałam się zniszczyć E R o ll ja tak mam ze swoim factem, mam ciągłą depresje a badzo sie kochamy to jest dobiajajce dla nas

Gość edewdwedwdwd
no niestety tak jest właśnie :( ja mam talent do trafiania na takich poza tym bo na początku są cudowni i mili i wogóle cacy ,a dopiero potem wychodza ich wady, a ja wtedy głupia tego nie przerywam bo sie np już zaurocze . z perspektywy czasu myśle ,ze nie powinnam tak od razu sie zauraczać ,a jak zobacze pierwsze objawy chamstwa zrywać

Gość abidolla
kurde wszyscy chyba napisali że wybór studiów był ich błędem to może ja jednak dobrze robię że rezygnuję...

Gość edewdwedwdwd
moj wybór studiów np nie był błędem z tym ,ze przez lenistwo , jakieś stany depresyjne itd zawaliłam 2 lata .. ale to nic powtarzam ,ze przynajmniej przedłuże sobie młodość :P

Gość ;fo2pgno
jak dalas sie zniszczyc?

Gość .dojrzała.
ojezuiu Bo do chamow jakos tak dziwnie ciągnie... "Dziewczyny kochają niegrzecznych chłopaków, Źli chłopcy to wiedzą od lat." haha Mój mąż raczej nie jest chamem, ale jest chorobliwie zazdrosny.Na początku nie przeszkadzało mi to, ale teraz po wielu latach małżeństwa widzę,że poświęciłam dla niego wszystko: pracę, przyjaźnie...Siedzę w domu prawie ,,jak więzieniu". Niby mam wszystko, a tak naprawdę nie mam nic, bo nie mam wolności...

Gość dsdasd
mam bulimie przez ktora zniszczylam relacje z najwazniejszymi ludzmi w moim zyciu...a teraz dochodzi do tego relacja z mezczyzna mojego zycia...z tym ze w tym wypadku przynajmnie robie postepy ale jest ciezko i mi i jemu...

Gość m365dni
dojrzała, możemy pogadać na gg ? :)

Gość .dojrzała.
a podasz?

Gość m365dni
jasne : ) podaj mejla to Ci napiszę, bo nie chcę zbędnego spamu ; )

Gość ;fo2pgno
ja mam od lat nieleczona depresje sa miesiace kiedy nie wychodze z domu ostatnio mialam taki epizod 2 miesieczny mysli s... oczywiscie standard od wielu lat poczucie bycia beznadziejnym codziennie od jakiegos czasu jadlowstret

Gość .dojrzała.
klaudiaostrowska20@wp.pl

Gość ojezuiu
fo2pgno mi tez sie wydaje ze mam depresje :(

Gość m365dni
Wysłałem wiadomość z numerem gg : )

obejrzałam 1 man 1 jar. to na zawsze zmieniło sposób w jaki postrzegam słoiki :O

Gość czesio jestem87654
Błędy życiowe przede wszystkim spieprzony początek małżeństwa w dużej mierze dzięki mnie... Wcześniej z innym facetem zerwane zaręczyny- miałam zryty beret jak nic! Jak już większość pisze- ZŁY WYBÓR STUDIÓW! I żal do dziś...

Gość waserdtfgyhuijkol
ja nigdy niczego nie żałuję, bo po co, przeszłość to przeszłość

Gość Omascomaaa
SneakersAndTheCity - a co jest złego w tym filmiku ?