Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciejaaa

Kobieta w legginsach = seksi kobieta

Polecane posty

Fajna dziunia Popieram ! Zakładajcie dziewczyny leginsy na dupe :)

Gość tak się pytam
czemu glupia moda? legginsy sa bardzo wygodne

ja chodzac w leginsach czuje sie jakbym chodzila w swoich domowych ciuchach, to raz. dwa, chodzic z cipa na wierzchu, bo sporo osobnaklada do nich krotka bluzke, to juz w ogole porazka. nie macie spodni, czy jak?

Gość tak się pytam
ja kupuje takie grubsze i nosze je zamiast spodni sa dla mnie duzo wygodniejsze

Gość p-setka
ja zakładam tunikę ;)

Gość tak się pytam
mam spodnie ale wole legginsy i nosze do nich tunike

legginsy sa bardzo wygodne " i seksi faceci zwracają uwagę na kształtne zgrabne i opiete w leginsy nogi :D

Gość ta ze zdjęcia
i kazda inna, która zaklada krótka bluzke do leginsów to jakby biedaczka zapomniała założyc spódnicy. Pozrażka... bleee... cipa na wierzchu, jakby w samych majtach chodziła.... blee

o, widze, z ektos ma podobnie zdanie. czasami leginsy przejda, moja kumpela ostatanio miala do swetra-tuniki i dlugie kozaki, wygladalo to naprawde fajnie. w takiej fomie-okej, w takiej ze zdjecia-porazka.

Tak oczywiście mamy wielkie dupy 🖐️ Mi sie nie podoba i czuję sie niekompletnie, moze dlatego że nie lubię eksponować dupy ;)

Gość beti91
a ja tak chodze i mysle ze autor ma racje a laski krytykujace sa grube i dlatego tak pisza

Gość mlody war
Witam. mam 18 lat nocowałem u ciotki... leżałem w łóżku z laptopem mojej ciotki i zobaczyłem jej zdjęcia w pończochach, szpilkach i stringach... od razu mi stanął... zacząłem się masturbować, byłem bardzo podniecony bo kręciły mnie starsze kobiety(i kręcą nadal nagle weszła ciotka... kicha na maksa;/ nie wiedziałem co mam zrobić w ręku trzymałem swojego kutasa ciotka patrzyła się na mnie i po chwili wyszła, przyszła za jakieś 5 minut w pończochach... heh to było jak jakiś sen i nie mogłem w to uwierzyć... byłem w 7 niebie wydymałem ciotkę... spuściłem się jej na cycuszki. rano poprosiła mnie żebym zachował to w tajemnicy, przeprosiła i powiedziała, że żałuje tego i nie powinna tego robić ale nie mogła się powstrzymać... głupio mi było i nie nocowałem od tamtej pory u niej... szkoda... uwielbiam starsze kobiety... ich cipki mmm... Ona nie wie ,że po kryjomu zrobiłem jej filmik jak dotykam jej cipeczki gdy spała macie tutaj, troche słaba jakość ale co film to film ;) http://panato.pl/c2c5

to że nie lubicie chodzić to jedno a to że na nas facetów to bardzo działa i uwazamy taki ubiór za seksi to druga sprawa :)

Gość mlody war
Ja w niedziele rano w kościele zobaczyłem moją byłą nauczycielkę. Była w białej, lekko prześwitującej sukience, a pod spodem dość wyraźnie było widać białe stringi. Myśląc o tej nauczycielce waliłem już setki razy, więc fiut od razu stanął mi na baczność. Zrobiłem jej pare zdjęć tyłeczka i wrzucam wam je tutaj, też macie na nią ochotę? http://wsad.it/gosc/biologiczka

Gość ta ze zdjęcia
tak... tak ... jesteśmy grube, mamy wielkie dupy, pryszczate i na dodatek mamy zeza... a i drogi regresie - nie jesteśmy katoliczkami :P Napiszę wielkimi literami _ NIE PODOBAJA MI SIĘ NAWET NAJPIĘKNIEJSZE DZIEWCZYNY UBRANE W LEGINSY I KRÓTKIE BLUZKI. Do tuniki leginsy - ok. Nawet jeśli ta tunika tedwo zakrywa tyłek. Ale do krótkiej bluzki zakładanie leginsów jest dla mnie szczytem złego gustu.

Gość kiedyś się nosiło legginsy
i teraz też można. Jakoś nikt wtedy nie mówił, ze c**a na wierzchu. Jak kupisz odpowiedni rozmiar, to nie będzie się odznaczać ;) Ja tam noszę legginsy i nie zamierzam z nich rezygnowac, a mam prawie 30 lat. Dopóki moja figura mi na to pozwala to będę korzystać z wygodny.

Gość kiedyś się nosiło legginsy
ja nie twierdziłam, że to szczyt gustu. Legginsy to jeden z elementów mojej garderoby a nie cała garderoba :)

Gość tak się pytam
ale macie temat nosze legginsy bo lubie sa bardzo wygodne i wole je niz jeansy

NIE PODOBAJA MI SIĘ NAWET NAJPIĘKNIEJSZE DZIEWCZYNY UBRANE W LEGINSY I KRÓTKIE BLUZKI" Jestes kobieta więc to zrozumiałe że nie uznajesz seksowniejszych kobiet od ciebie :) jesteś kobietą więc wierzę że piękne ksztaltne pośladki w leginsach raczej nie nie wzbudza w tobie euforii to zrozumiałe ...:)

Regres i myslisz że tak można wyjść na ulicę, do pracy, szkoły? :O bo dla mnie to przekroczenei pewnej granicy

Gość ta ze zdjęcia
wiesz co Regres .... myślałam, że stereotypy się Ciebie nie imają ... myliłam się :) ale jestem aż kobietą, więc ... mam prawo sie mylić :P I gwoli ścisłości - widzę, dostrzegam piekne kobiety, piękniejsze ode mnie i nie mam piany na ustach ani żądzy mordu w oczach jak je widzę i dostrzegam a także popdziwiam ich piękno. I widzę nogi w leginsach ale jak do nich jest założona krótka bluzka przy całym ich pięknie wygladają nieelegancko i niegustonie :P

Gość tak się pytam
ja jednak wole tunike do legginsow a teraz szukam tregginsow