Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ac791

CZY ROZBIĆ MAŁŻEŃSTWO KOCHANKI MĘŻA

Polecane posty

Gość iuui
skoro ona nie ma meza to kogo chcesz informowac? bez sensu jest twoj pierwszy post...

Gość koooochannnkaaa
Ktoś Ci mądrze powiedział " nie wiesz czy on nie wie, nie wiesz jak ludzie żyją".... Ja mam męża i kochanka, mąż kochanki nie ma, ale szuka:) mąż wie, że czasem się z kimś innym spotykam. Kochanek ma żonę, też taką rozhisteryzowaną babę, kiedyś się dowiedziała i poinformowała mojęgo mężą. Szkoda, że nie wiedziałam jej miny jak ją wyśmiał i powiedział, że wie i mam na to pozwolenie. Zaproponował czworokąt ale wpadła w histerię:))

pewnie ze POWIADOM, ale musisz miec dowody, bo bez dowodów on ci nie uwierzy jezeli facet by mnie zdradzil to zniszczylabym zycie i jemu i tej pi**dzie, w szczegolnosci jej

Gość ale uo co chodzii
koooochannnkaaa co za chora sytuacja

Gość ale uo co chodzii
a najbardziej to ty chora esteś, że takie bzdury wypisujesz :O idź lekcje odrób

Gość fajjjakaa
Czasami kobiety które są zdradzane siedzą cicho... i wtedy cała rodzina stale uważa że to przykładny mąż, ojciec, syn... Kiedy dochodzi do rozwodu cała rodzina męża się odwraca od synowej... bo to ona chce rozwodu i napewno to ona zawiniła.. Autorko nieważne co postanowisz... zostać czy nie.. niech Twój mąż odczuje konsekwencje. Niech rodzina dowie się że miał kogoś na boku, niech kochanka żyje w strachu że wszystko się wyda. Powiedz wszystkim jak się nazywa, kim jest. Idż do jej męża. Nawet jeśli tamten miałby obić mordę Twojemu, niech to zrobi. Dwoje ludzi mających rodzinę nie powinno zachowywać się jak zwierzęta! KONSEKWENCJE!!!!!!! Gdy je odczują, gwarantuję, że zastanowią się drugi raz nad popełnieniem tego samego błędu!

Gość otulona nie podpuszzcaj
[zgłoś do usunięcia] ac791 jak na razie konsekwencje ponosze tylko ja i moje dzieci. dlaczego ona ma ich nie poniesc? 😴 poczekaj az twoj kochany maz zrobi sobie dziecko z inna :classic_cool: to bedzie konsekwencja tylko czego ? jak na prowo to malo prowokujace 💤

Gość akszymka
pewnie że rozbić i powiedzieć, nienawidzę kochanek... to najgorsze ścierwa jakie nosi matka ziemia. Sama bylam szczęśliwą narzeczoną, a takie ścierwo zabralo mi faceta, który po 8 latach związku rzucil wszystko, mnie, prace, życie i przeniósl sie do niej 300 km do innego miasta. Kobiety które wyciągają lapska po innych należy palić na stosach.

Gość słuchaj
czy Twoje dzieci autorko są już duze? czy dadza sobie radę w tej trudnej sytuacji?

hmmm nie wiem czy to sluszna odpowiedz ale moim zdaniem powinnas tej osobie powiedziec bo moze on 2 raz zlamac serce :) Watpie ze ona ci uwierzy... Ale spóbowac nie zaszkodzi ;)

Gość koooochannnkaaa
Żałośni jesteście, myśląc, że wasi mężowie/ żony was nie walą po rogach... My nie ukrywamy tego, że nie ma między nami tej namiętności co kiedyś i potrzebujemy kogoś innego, raz na jakiś czas. Chociaż ostatnio odkryliśmy, że swingowanie jest super, ale tylko dla par, które są bardzo mocno ze sobą związane.... ale co wy o tym wiecie...

Gość akszymka
i powiedz tej kobiecie, że zniszczyla wam życie i powiedz co masz zamiar zrobić, niech umiera ze strachu

Gość ja86sia
moim zdaniem - TAK, poinformuj gościa z jaką szmatą się związał, puki nie mają dzieci, niech ją zostawi i ułoży sobie życie na nowo. poza tym myślę, że jak nie powiesz to będziesz się tym dręczyć, że może powinnaś, ze on żyje w niewiedzy...

kochanka ... wiesz moze maz czyjes kobiety w lózku jest lepszy ;P ale rani jej serce. A moze szuka sobie nowych przygód???

Gość koooochannnkaaa
Może nie lepszy, ale jest ten dreszczyk, który bywa na początku, a blaknie po kilku latach.... Tak jest, wiemy to wszyscy....

Gość wobec nagminnosci zdrad
powinien byc wygenerowany specjalny numer interwencyjny . Pod ,ktorym : kochanki porzucone informowalby zony o zdradzaczu . zony informowalby kochanki ,ze tez sa zdradzane . zony informowalyby męza "zameznej kochanki " o zdradzie . kochanki inormowalyby swojego kochanka ,ze jego zona go zdradza . A moze tak zyc wlasnym zyciem ? I przestac zyc zemstą ? Bo wprawdzie bywa słodka ale tylko przez chwile :)

Gość shuma
powie i co ??? facet jej podziękuje, za życzliwość? Czy ktokolwiek z was pomyślal o mężu tej kobiety?????

do autorkii twoje dzieci nie ponoszą, nie zaslaniaj sie nimi, nie rozwiedliscie sie przeciez atmosfera, ktora od dlugiego czasu jest wyczuwalna w domu i obserwacja relacji jakie panują miedzy mna i meżem, jest konsekwencją jaką ponoszą

Gość mfjdjjdjjjdjjd
powiedz oczywiście ale masz jakieś dowody żeby mu pokazać?

słuchaj najpierw napisz co to była za zdrada, czy tylko jednorazowa, czy mąż się zakochał w niej, czy łączy ich coś teraz. wtedy coś doradzimy pocalowala go w pracy, jak wracali do domu po pracy samochodem wziela go za reke, uwodzila go. calowali sie w samochodzie, dotykali. nie bylo stosunku z penetracja. wiem to na pewno. potem zaproponowala mu zwiazek, ale odmowil. wiem, ze mial wyrzuty sumienia, ze to zrobil. wiem tez, ze przez to co zrobil, poddal sie, bo wiedzial, ze malzenstwa po czyms takim nie da sie odbudowac. ja tez sie odsunelam emocjonalnie. jestciezko. smutno mi...

Gość poznanski kwiat polny
tak !

słuchaj czy Twoje dzieci autorko są już duze? czy dadza sobie radę w tej trudnej sytuacji? moje dzieci są w wieku 8 lat i 1 rok

Gość atension...tension..on
wg mnie jesli kochanka wiedziala ze twoj maz jest facetem zajetym to powinnas poinformowac o tym jej mezulka...inaczej jesli mowil jej ze jest wolny wtedy caly bigos powinien wyladowac na mezu

wiedziala, ze ma rodzine. zrobila to swiadomie. przykro mi. nie tak zaplanowalam sobie zycie...

Gość komputerowa oslica
Moge tylko wyobrazac sobie co czujesz.....masz zal i zlosc do tej kobiety....to straszne...ale pamietaj to ona skrzywdzila Ciebie i Twoje dzieci...wspolnie z Twoim mezem....Ty mozesz...byc lepsza od niej ....i nie psuc czegos co ona zniaszczyla Tobie...Krzywdzenie innych jest nieludzkie...i da Ci krotka satysfakcje...jestem przekonana..ze...zycie samo jej pokaze...ze to niemoralne..trzymaj sie cieplo i rzuc w cholere tego cwoka. ps.Jedyne o czym powinnas poinformowac to to ze Twoj maz to idiota i zdrajca,,,Jego i jego najblizsza rodzine...

nie chce nikogo o tym informowac, ze mnie zdradzil, ze wzgledu na dzieci. chce zeby dzieci byly z niego dumne, nie mialy do niego zalu. one przeciez nic tu nie zawinily