Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ac791

CZY ROZBIĆ MAŁŻEŃSTWO KOCHANKI MĘŻA

Polecane posty

Gość tak/nie/tak/nie
rozbij wszystko i przespij sie z murzynem o duzym penisie na jego tzn twojego meza oczach lub przed jego oczmi albo lepiej nie śpij z murzynem tylko z dupcz go

otulona snem - każdy kto ma inne zdanie od ciebei "pieprzy głupoty" skoro według ciebie rozmowa z mężem, który "poszedl sie slizgac na innej duupie" jak to ujęłaś nei ma sensu, to rozmowa z ta "dupą" jest tym bardziej niedorzeczna wymagasz lojalności od obcej kobiety jednocześnie sama przyznając, że małżeństwo tworzą DWIE osoby? nikt nei twierdzi, że autorka o tym zapomniała, ale obca kobieta tym bardziej, bo jedyne małżeństwo które rozbiła swoją zdradą to jej małżeństwo, nie autorki

Ja też bym powiedziała A 'swojego' kopnęłabym w dupe, leciałby dalej jak widział 🖐️

otulona, ty powinnas najlepiej wiedziec jak to smakuje bo sama byłas w takiej sytuacji - jesteś szczęśliwa czy tylko głośno krzyczysz? bo zazwyczaj jest tak, że ci co najgłośniej krzyczą maja najmniej mądrego do powiedzenia, podobnie jak ci co wklejają fotki na n-k i na facebooka pokazując jacy to sa szczęśliwi i zakochani, w życiu prywatnym czytaja romanse i moga tylko pomarzyc o prawdziwymn szczęściu ;)

idiotko? :D nie denerwuj się tak, to tylko dyskusja, zazwyczaj na tym polaga, że nei każdy się z tobą zgadza ;)

Gość weeeeeeee
otulona a skąd wiesz, że ów mąż kochanki to nic nie wie? Może wie wszystko, cholera wie jakie mają układy. I dlaczego wyzywasz ludzi o innym zdaniu od idiotek? Masz jakiś problem, zdenerwowana jesteś, to napij się meliski i spokojnie odpisz, że się z kimś nie zgadzasz.

jak widze zdania sa podzielone. ja jeszcze nie mam zdania. a jezeli mam w sobie jakies poklady zemsty to wynikaja one z tego, ze moja rodzine orpocz mnie i meza tworzy tez dwojka dzieci. dlatego ona maja placic, za to co sie stalo, a dziewczyna ta ma budowac sobie sielankowa rodzine?

Gość do autorkii
zazdroscic jej budowania sielankowej rodzinki? a gdie tam sielanka,skoro ich zwiazek oparty jest na pozorach i klamstwie? poza tym, ta zdrada miala miejsce 3 lata temu, nie wiem czy osiagniesz swoj efekt chcac rozbic im malzenstwo.

jak na razie konsekwencje ponosze tylko ja i moje dzieci. dlaczego ona ma ich nie poniesc?

Gość mimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jej maz powinnien wiedziec

Gość do autorkii
twoje dzieci nie ponoszą, nie zaslaniaj sie nimi, nie rozwiedliscie sie przeciez.

Gość ale co niektorzy bzdury pieprz
ale co niektorzy bzdury pieprza:-0 ,, wsciekac sie na kilebase ,ze pies ja zezarl ,, tak sie sklada ,ze winny i maz i ta baba, chciala, widziala,poszla , dala sie itp . wiedziala co robi , wiedziala ,ze ma rodzine ,mogla przystopowac . Takie kurwy sa tak samo winne jak niewierni mezowie . Tylko kochanka moze wymyslec ,ze tylko facet winny . winna lezy po onu stronach , czasami po jednej wiecej po drugiej mniej . Czasami facet zabiega , a czasami kochanka jest bardziej zaangazowana .

Gość shuma
a ja powiem tak, nigdy nie jest tak, że jedna strona jest bee a druga cacy, winny mąż, winna kochanka, ale też dlaczego zdradzili ? Skoro mieli tak cudownie z życiu??

Gość kotek:)
wina lezy po 2 stronach 50 procent winy dla kazdego !!! faceta i tej kochanki! czemu faceta tylko obwiniac? ona jakby d*py nie dala to by nie mial do kogo isc.

Faceta bym kopneła w dupę, ale nie których nie rozumiem. Gdybyście były z kłamcą, zdrajcą itd wolalybyście o tym nie wiedzieć ? :/

Oczywiscie, ze powinnas powiedziec to jej mezowi! Kazdej kobiecie, ktora wystawia lapska po cudzych mezow powinno sie je uciac. Ale widze, ze tu niektory wola siedziec cicho i udawac,ze nic sie nie dzieje. Tak tak dajcie sobie pluc w twarz i udawajcie, ze to deszcz. Slabe z was kobiety 🖐️

Gość meriiiii
a on poszedl bo mial fantastyczne życie malżeńskie :)

Gość fajjjakaa
Nie słuchaj odpowiedzi jednej z Pań.. uważa że to tylko facet winny.. a ja Ci przypomnę jedno "Jeśli suka nie da, pies nie weźmie" tak. Wina leży po obu stronach. Tylko kochanka potrafi bronić się w ten sposób, że zwalla wszystko na mężczyznę... tylko kochanka chce zamydlić oczy wszystkim. Autorko nie jesteś winna temu, że Cię zdradził. Nie powinnaś się tego wstydzić a mówić głośno i dosadnie! Niech mąż odczuje konsekwencje!! Macie dzieci ? Przysięgał wierność ? TAK! Więc niech odczuje co to znaczy mieć kochankę! Ty będziesz starała się odbudować więź z mężem, a kochanka będzie uwijała cieplutkie gniazdko sobie. Nie! Idź do jej męża, wyślij zdjęcia, zadzwoń, postaw przed faktem. Mów o tym głośno, niech wie każdy że to ONI są winni!

małżonka też by pewnie miała się do czego przyczepić, ale się nie puszczała w związku z powyższym :)

Gość inkkkkkkkkka
ja bym rozbiła:)

Gość słuchaj
najpierw napisz co to była za zdrada, czy tylko jednorazowa, czy mąż się zakochał w niej, czy łączy ich coś teraz. wtedy coś doradzimy

Gość fdvfegr
ja bym tej kurwie rozpieprzyla malzenstwo

Gość inkkkkkkkkka
tak jak pisałam ,rozbiłabym małzeństwo i jezcze obejrzała sobie dokładniej jej męża.Nic tak nie zbiza ludzi jak zdrada partnerów:)

no tak , bo tylko z nieudanym zyciem malzenskim ida na bok ??? Bzdury , czasami ktos jest szczesliwy , a pojdzie na bok z ciekawosci ,jednorazowy wyskok a potem bardzo zaluje . Sa rozni ludzie , rozne charaktery. Jeden nie zdradzi , a drugi sprobuje, szczegolnie jak babsko samo na chuja wchodzi .Nie mozna generalizowac , tym bardziej ze facet to samiec i dla niego seks nie zawsze idzie z miloscia .

no tak , bo tylko z nieudanym zyciem malzenskim ida na bok ??? Bzdury , czasami ktos jest szczesliwy , a pojdzie na bok z ciekawosci ,jednorazowy wyskok a potem bardzo zaluje . Sa rozni ludzie , rozne charaktery. Jeden nie zdradzi , a drugi sprobuje, szczegolnie jak babsko samo na chuja wchodzi .Nie mozna generalizowac , tym bardziej ze facet to samiec i dla niego seks nie zawsze idzie z miloscia .

Gość o maTko!
ja chciałabym wiedzeć że mąż mnie zdradza. Takie życie, to nie życie... powiedziałabym.

Gość ale uo co chodzii
nie lubię takich nieodpowiedzialnych ludzi. Co innego skok w bok, ale prowadzenie regularnego życia na boku wymaga ingerencji. Cierpisz? Niech on też cierpi. Może wtedy twój mąż i ta baba nawet się zejdą, ale zazwyczaj takie związki się rozpadają. Bo gdyby były na tyle silne aby prztrwać, to by już dawno tacy ludzie zostawili swoje rodziny. jeśli tego nie robią, to znaczy, że dobrze im oszukując wszystkich w koło. Niech sobie siedzą i się kiszą we własnym sosie.

Gość otulona nie podpuszzcaj
autorko nie sluchaj tego lzawego pierrdolenia tylko idz i spotkaj sie z tym facetem i powiedz mu z jaka kuurwa przyszlo mu zyc powodzenia i nie miej do siebie pretensji ani sie nie obwiniaj o to ze zlamas ktory jest twoim mezem gustuje w innych c*pkach tak kobieta ma "bystrego" meza co lubi inne macac i to nie on winien tylko te macane co za pokretna logika chyba zmienie o tobie zdanie bo glupias jest :classic_cool:

Gość shuma
kurde, dyskusja wrze a autorka już dawno się zawinęla.... może to bylo prowo :P :P