Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana...

Mam dzis urodziny :/

Polecane posty

Gość Rozczarowana...

Rano dostalam smsa od narzeczonego z życzeniami i tyle. Myslalam ze chociaz zadzwoni ale nie ma czasu bo siedzi u swojej przyjaciolki od rana bo powiedzial wczoraj mi ze musi jej pomoc przy czyms tam kolo domu wiec idzie tam na caly dzien. Dobrze ze ide na popoludnie do pracy, chociaz tam zapomnę o tych hujowych 20-tych urodzinach

Gość matka teresa dla moich byłych
wróć po pracy do domu i nakręć imprezę z przyjaciółkami ;]

Gość Rozczarowana...
Wracam o 23 wiec raczej mi to dzis nie wypali...

czym sie martwisz ? Co sie odwlecze , nie uciecze :-D W sobote, jesli masz wolne , moze byc impreza na calego . Nie wypalilo dzis , wypali innym razem. Wszystkiego najlepszego Mlodsza Kolezanko🌻 Do pracy wez czekoladki- na oslode .

Pfff a właśnie że powinnaś coś z tym robić. Zaproś je, wypijcie coś i co tam jeszcze lubicie na imprezach ;] i jak macie gdzie to wyjdźcie, niech widzi, że bez niego sobie świetnie radzisz. Mój eks kiedyś też olał moje urodziny, ale zaprosiłam znajomych i dobra impreza była :D

Gość Zinnka
Masz 20 lat i juz narzeczonego? A nie lepiej bardziej sie poznac, zanim bedziesz planowac z nim dalsza przyszlosc? A propos urodzin....faceci nie przywiazuja wagi do dat. Zlozyl ci zyczenia i uwaza ze wystarczy. Mam jednak pytanie - jak wygladaly jego urodziny? Czy pokazalas, ze ten dzien jest wazny i ze warto spedzic go wspolnie? czy on w ogole wie, ze zalezaloby ci na tym? Najpierw spokojnie sie zastanow, a dopiero potem zamartwiaj. Bo moze on wcale nie jest taki zly.

Gość Rozczarowana...
Impreze zrobie. Ale mniejsza z tym. Chodzi mi glownie o zachowanie mojego narzeczonego... Czy to nie hamskie. Co dzien siedzi u niej chcial ja nawet zabrac ze soba na moje urodziny ale ide do pracy na szczescie. Co myślicie?

Gość kasiaaa aaaa
ja też mam urodziny, 18-stkę i siedze sama w domu :O

Gość Rozczarowana...
Jego urodziny spędziliśmy cale razem, w gronie jego rodziny.

Dzieciak ;] rób imprezę.

mysle, ze zachowal sie dosc obcesowo, powinnien znalezc czas dzis dla Ciebie . Masz prawo czuc sie niekomfortowo. Jeszcze raz -rozchmurz sie.Nie trac dzisiejszego dnia na smutki . Oprocz niego , napewno masz bliskich, ktorym ten dzien lezy na sercu :-)

Gość Rozczarowana...
Dziekuje wam. Nie mialam sie komu wygadac. Ostatnio on nie ma czasu by zadzwonic lub by napisac do mnie, nie mowie juz o przyjechaniu... Myslalam ze chociaz dzis bedzie inny. Coz myliłam sie o 7 złożył życzenia i cisza pewnie dopiero na wieczor sie odezwie ze wrócił od przyjaciolki NASZEJ WSPÓLNEJ.

Gość Zinnka
Hm...to dziwne...a rozmawiales szczerze z nim na ten temat? na twoim miejscu chyba bym tak zrobila.

Gość Rozczarowana...
Nie mam kiedy z nim porozmawiać bo ciagle jest zajęty... A jesli zaczynam taki temat to twierdzi ze wymyślam sobie cos i udaje ze nic sie nie stalo... Wiem ze caly dzien nie bedzie sie odzywał i zastanawiam sie jak zareagować wieczorem gdy łaskawie przypomni mu sie o mnie.

Rób co chcesz, ale moim zdaniem nie powinnaś się pogrążać w nienajlepszym nastroju. W razie czego po wszystkim będziesz mieć satysfakcję, że rozegrałaś to w miarę z klasą i że on nie opowiada kumplom przy piwie, jak za nim biegasz.

Gość Zinnka
Masz wiec okazje porozmawiac powaznie. I nie dac sie zbyc. Musisz byc konsekwentna i stanowcxza. Inaczej nic nie zdzialasz. Wlasnie przy takich okazjach trzeba pokazywac, czego sie chce, a czego nie od partnera. On to musi wiedziec!!! I ty tez.

Gość Rozczarowana...
Wiec co mam zrobic? Jak to rozegrać

Nie martw się dziecinko.Jak już będziesz jego żoną a nie nażeczoną to się zmieni.Nawet sms-a nie dostaniesz :p

Gość Zinnka
Jak? Stanowvczo domagaj sie rozmowy. Powiedz mu, ze nie podoba ci sie jego zachowanie. Ze jest ci przykro. i ze masz nadzieje, ze wazne dla ciebie daty bedzie spedzal z toba, a nie z innymi kobietami. To ty rozdajesz karty! Jezeli on zlekcewazy to co mowisz, ja bym go rzucila. Bo nie mozna budowac zwiazku na lekcewazeniu potrzeb drugiego czlowieka. Ty zrobisz jak zechcesz. Ale jak dasz sie zlekcewazyc, to bedziesz tak miala juz zawsze. Twoj wybor.

Baw się dobrze, a jak będzie chciał pogadać, to sam przyjdzie. Oświecisz go, co jest nie tak, a on niech się do tego ustosunkuje. Nie uzależniaj się od niego, a jeśli już jest za późno, przynajmniej tego nie pokazuj.

moze zrobic impreze , a jego nie zaprosic ? Kiedy uzna to- za brak taktu , wtedy wytlumaczysz mu na spokojnie , czego oczekiwalas, czego oczekujesz i jakia masz wizje swego zwiazku. Spokojnie i rzeczowo punkt po punkcie wytlumaczysz , o co biega w normalnie funkcjonujacym zwiazku .

Gość Rozczarowana...
Mądrze mówicie. Dziekuje wam za rady . Skorzystam z nich. Dobrze ze ktos uświadomił mi ze to on robi zle a nie ja.

Gość Zinnka
O swoija pozycje w zwiazku trzeba walczyc. Nie wolno pozwalac partnerowi na wszystko, bo to jest bark szacunku dla siebie. Zaden facet nie jest tego wart:)

Rozczarowana-wszystkiego najlepszego w dniu urodzin...

Gość Rozczarowana...
Dera - dziekuje :)

nie martw się, wszystko sie ułoży...głowa do góry...

Gość wszystkiego najlepszego :)))
:) na twoim miejscu poprosiłbym o wolne i na szybkości urządził super imprezę, z dużą ilością mężczyzn o której twój facet dowie się po fakcie. musi być niezłym gnojem aby akurat w taki dzień przesiedzieć u przyjaciółki

Po pierwsze - wszystkiego najlepszego :) Po drugie - czemu Twój narzeczony spędza całe dnie z przyjaciółką, a nie ma czasu dla Ciebie?! Mniejsza z tym, że i w Twoje urodziny, co jest dosyć niefajne... Ale z tego co piszesz, zrozumiałam, że tak jest bardzo często. Łaj?! A może szykują Ci przyjęcie niespodziankę?

Gość sassssssssssssssssss
no własnie. skoro musiał do niej isc, to nie mogł pozniej jak bedziesz w pracy, albo w inny dzień? świnia!! ja wczoraj miałam imieniny i chłopak był w pracy i tez tylko sms, potem go wyzwałam, że nie tak sie spedza takie dni itp gdybysmy byli facetami, to chyba cały dzien bysmy wachlowani swoje kobiety. a oni tego nie umieją. nie znają sie na datach. ehh

"ja wczoraj miałam imieniny i chłopak był w pracy i tez tylko sms, potem go wyzwałam, że nie tak sie spedza takie dni" No Ciebie to chyba "lekko" poniosło, skoro facet był w pracy :P