Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harajuku

Trądzik...

Polecane posty

Gość harajuku
Dzięki, Renata :) poczytam o tym

Gość hahahahha kiepski żart
"harajuku ale serio, przez podkłady i pudry skóra nie może oddychać i zapycha pory i to nie jest żaden mit." jesli uzywasz kiepskich to prawda, ale mitem to jest w odniesieniu do dobrze dobranych, dobrych, mineralnych podkladow. mineraly potrafia bardzo poprawic stan cery, dodatkowo gdy skora jest chora to tworza warstwe ktora ja dodatkowo chroni przed czynnikami zewnetrznymi.

Gość harajuku
hahahahha kiepski żart - nieco mniej niż 100zł to ja za podkład ani puder nie dam :) W końcu sama nie pracuję, a rodzice nie dadzą mi tyle pieniędzy z własnej kieszeni na puder

lily lolo, everyday monerals, kryolan ma tez mineralne, lumene ma tez mineralne, lumiere ma mineraly ktore sa naprawde niezle i cenowo przystepne.

Gość harajuku
cóż, spróbuję najpierw wyleczyć ten trądzik,a wtedy nie będę musiała się tyle pudrować itp, więc kupie sobie ten drogi mineralny i przy dobrej cerze będę mogła go oszczędzać :D

Gość harajuku
weszłam na promocje, lily lolo i widzę że nie ma takiej tragedii cenowej, dzięki :)

hahahahha kiepski żart Ja uzywam czasem Estee lauder Double Wear, ktory jest powszechnie uznawany za mega zapychajacy, ale niekoniecznie - moge go stosowac przez tydzien i ani krostka nie wyskoczy, natomiast dziwczyny skarza sie ze po 1 uzyciu maja cala mase niespodzianek kolejnego dnia

Gość harajuku
czmeu widzę tam puder za 5 zł ?

taka mala jedna ja osobiscie nie uznaje marek pokroju lancome, dior czy estee lauder, ktore uzywaja w produktahc NAJTANSZYCH skladnikow a ceny daja z doopy, nieadekwatne do jakosci. aktualnie uzywam podkladu za jakies 10 zl, moze nie ma super skladu, ale dla mnie jest zajebisty, i pudru mineralnego za 30 zl albo kryolan za 60 tez mineralny.

harajuku najpierw w swietle dziennym ocen jaki masz pigment, rozowy czy zolty czy neutralny, dopiero pozniej dobieraj. najlepiej kilka probek zamowic sobie,wlasnie na all. podklady mineralne mozna mieszac. cos co moze byc dla ciebie wada - trzeba miec specjalne pedzelki... bo inaczej bedzie ci ciezko nalozyc.

Gość harajuku
ale w internecie to tez tam takie szukanie :D

za 5 zl masz wersje mini. dobrze na poczatek wlasnie cos takiego kupic, zeby przetestowac.

mowie ci, zamow sobie np z lumiere, sa tansze niz lily lolo, kilka odcieniu ktore wydaje ci sie zebeda pasowaly. to na poczatek.

Gość harajuku
hahahahha kiepski żart - juz mieszałam nie raz, bo ciężko mi dobrać podkład. Mam jasną cerę na twarzy, jednak moje ciało ma dużo ciemniejszy odcień. I czasami ciężko mi dobrac dobry podkład bo biorąc ciemniejszy od mojej cery czuję się wytapetowana, a biorąc "pasujący" wyglądam jak trup.

a jesli chodzi o twoja cere - jesli to tradzik, to na pewno olejki ktore napisalam na poprzedniej stronie pomoga, jesli nie pomoga, to znaczy ze to niekoniecznie tradzik., byc moze gronkowiec, nuzeniec, zapalenie skory, alergia lub np hormony. przyczyn pryszczy jest mnostwo. dobra, ja spadam, nara

to podklad dobieraj zblizony do twarzy i uzywaj bronzer na to.