Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agapepe

porzucił mnie

Polecane posty

Gość agapepe

porzucił mnie, nawet nie powiedział dlaczego, zostawił mnie w milczeniu a kilka dni wcześnej mówił,że mnie kocha: pisał" kocham cię, tak dziwnie, zaskakująco nawet mnie samego, lubię być z tobą, bardzo lubię, a te fajne rzeczy kocham, a w twoim wykonaniu to mistrzostwo świata, szkoda że dziś o to nie poprosiłem...." On był moim kochankiem...ale nie tylko ...czułam,ze jest moim przyjacielem..... dziś wiem,że powinien być dla mnie nikim....jednak wciąż o nim myślę.... to co innym może wydawać się banalne, dla mnie było wyjątkowe.... był moim misiem i mimo,że każde z nas miło swoje życie(żonę,męża...dzieci) chwile w których byliśmy razem były dla mnie wszystkim..... ale ja chyba byłam dla niego nic nie znaczącym epizodem skoro tak mnie potraktował....

Gość ciemnoooka :)
jestes zwykla szmata egoistyczna nie zaslugujesz na nikogo a wogole pelno szmat wokol nas podlogi nadal brudne!

i cale szczescie .Dosc zaklamania .Czas wrocic na ziemie. Halloooooo tu ziemia.Czas wreszcie zejsc z oblokow i dorosnac . Oby nie za pozno bylo i byc kopa w tylek nie dostala. O to sie pomodl kobieto !!!!!!!!!!!!!!

Gość agapepe
kopa już dostałam-od niego....

to jeden kop, drugi moze byc od meza. Od tego nudnego , bezpiecznego meza.

Gość agapepe
no rozumiem-zawsze winna jest baba- baba zdradza męza tak po prostu...bez powodu....

mowisz do mnie z wyrzutem .Nie rozumiem tego. Zdrada jest dla mnie obrzydlistwem.Rozwody sa dla ludzi.Masz powody -rozwiedz sie.One sa dla ludzi. Z kim teraz jestes ? No bo ,skoro jest taki do niczego maz, to chyba odeszlas od niego. Kochanek to chwilowka . Bajerowal ,az mu podalas sie na tacy, a potem kop . I warto bylo?

Gość agapepe
ja zrozumiałam że zdrada jest okropna i podła... obiecałam sobie,że nawet jak poznam kogoś fajnego to prędzej wsadzę sobię łeb do kibla niż go przelecę.... jestem z mężem... ale nie jestem szczęśliwa.... a bardzo bym chciała.... wkurza mnie to,że mój mąż jak mnie całuję to od razu chce mi wsadzić fiuta a jak mu mówię czy nie potrafi pocałować mnie bez sexu to odpowiada,że za bardzo go podniecam... z kochankiem sex był bardzo rzadko... częściej się przytulaliśmy,całowaliśmy, spotykaliśmy się codziennie a sex był średnio raz na 10dni, bo najważniejsza była bliskość.... zawsze fantastycznie było nam razem, rozumieliśmy się doskonale... może dlatego pokochałam kochanka....może za tym właśnie tęsknie-za tymi rozmowami, czułością

hmmmm.Popatrz na sprawe moimi oczyma.Facet jest znudzony, podoba mu sie mezatka.One sa najlepszym towarem na romans. Nie beda, tak od razu chcialy sobie rozwalac bezpiecznej przystani, boja sie nowego, boja sie wydania zdrady. By zdobac taka znudzona, sfrustrowana gaske trzeba jej nawijac makaron na uszy.Jest taka przeciez :wyjatkowa, cudowna , madra.Jest niedoceniona przez tego gbura meza, dla takiej kobiety przeciez warto rzucic do stop caly swiat. Kobieta , ktora nie dostaje tego w domu , jest lasa pochlebstw , jak kania dzdzu. I taki cwaniak , z bablem w nosie , polknie taka kobiete na deser. Jak zobaczy, ze kobieta zakochuje sie, zaczyna lamac sie , kogo by tu wybrac, zaczyna wiercic dziure w brzuchu , najzwyczajniej w swiecie ucieka od problemu.Te wszystkie gatki byly, po to bys byla deserem . Deser zjedzony, jednorazowy talerzyk idzie do smieci. Zamiast postawic na rozwiazanie problemu w swoim domu , polasilas sie na czule slowka, ktore byly dokladnie wyrezyserowane na osiagniecie celu. Cel osiagniety - trzeba pozbyc sie balastu .

Gość agapepe
dzięki.... to też mi przychodziło nie raz do głowy.... nie rozumiem tylko jednego... porzucił mnie... koniec rozmów,maili, spotkań i wiesz.... ten mój były miś napisał mi życzenia noworoczne... kurcze , po co? odpisałam,że ja życze mu tego samego... i to było po 4 miesiącach od jego porzucenia mnie... po cholere to robi... czy on jeszcze czegoś chce ode mnie... a jak niedaj boże go spotkam... jak go potraktować... chciałabym,żeby go zabolało...

@agapepe Szukałaś bliskości poza małżeństwem. Nie wiedziałaś że romans to stąpanie po kruchym lodzie? To jest bardzo ryzykowna zabawa. To jest bolesne. Romans nie rozwiązuje twoich problemów. Dokłada Ci nowe. Po co Ci nowe problemy (kosztem kilku fajnych chwil) jeśli nie rozwiązałaś sowich z mężem. Po co być z mężem jak nie jesteś szczęśliwa?

ja nie mam doswiadczenia , ale na moje wyczucie , potraktowalabym go bardzo oschle. Odezwal sie do Ciebie ze wzgledow typowo egoistycznych , jako samiec zdobywca.On zdobyl Ciebie, porzucil ale na swoim terenie jeszcze zaznacza swoj zapach. A moze kiedys Cie jeszcze "przeleci " tak z sentymentu ? Pojechal Ci przeciez po emocjach , odpowiedzialas, zawracasz sobie glowe zemsta.Czyli dobrze zrobil-znow zaznaczyl sobie swoj rewir . Na twoim miejscu -zapomnialabym o nim , jak najszybciej. Zemsta -po co? Chcialas wdepnac w to,na sile nie zmusil Cie do tego romansu. Inaczej mowiac -na wlasne zyczenie odmrozilas uszy .

Gość Anielaa była zrzędliwa
Tez byłam w podobnej sytuacji ze przed wigilią napisal ze konczymy znajomosc a po wigilii zlozyl mi zyczenia z pelnym usmiechem a w nowy rok dopiero mu odpisalam a on był wdzięczny za To a jak sie dowiedzialam ze on dostal awans bylam jak lisica przebiegła i mu pogratulowalam wiec mi odpisal ,, nic wielkiego:P trzymaj sie '' po jaką cholerę kim jest ten tchórz..... niech się opamięta. Słuchajcie warto przeczytać książkę ,, Dlaczego mezczyni kochają zołzy'' :/

Gość agapepe
Dzięki Eleeene.. jak na moje nieszczęście nadarzy się okazja to tak oschle go potraktuje...... dzięki...chce o nim zapomnieć.... nawet wykasowałam jego maile... a było ponad 600sztuk...pieprzonych wyznań.... najgorsze jest to,że ja nie czuję się wydymana jak to teraz się mówi.... jestem po prostu potwornie zraniona.... mieszkamy niedaleko od siebie...mam nadzieję,że jak go spotkam to już nie będe go kochać

jesli Ci w tym pomoglam -milo mi :-D . Tak jak mowilam, nie mam doswiadczenia osobistego w tym. Jednak bardzo Cie prosze, nie daj sie podejsc mu po raz kolejny. Nie wiesz, co on znow zacznie knuc . Nie badz zabawka w jego rekach. Potraktuj to , jako doswiadczenie zyciowe. Ktoz z nas bledow nie popelnia? Wazne-by ich nie powtarzac . Milego dnia Kolezanko.

Gość jurny facecik
autorko dostalas to na co zasluzylas i nic cie nie usprawiedliwia od takiego czynu! i jeszcze masz czelnosc zalic sie tu na forum? jestes tepakiem ktory nie zasluguje na uwage w ogole

Gość aloiri
ty jurny. do kobiety tak pisać, nawet w dupę nie dałabym sie pocałować przez papierek za taki tekst

Gość agapepe
a nawet jakby zrobił to nie twój problem....... widać gówno wiesz o życiu i uczuciach i na pewno nie jesteś nieszczęśliwy w życiu....

HAHA znalazła się wszechwiedząca, słabo się starałaś, że Twój fagas kopnął Cię w zadek, chyba nie nauczyłaś się jeszcze głębokiego gardła, czyż nie ? Ucz się i kręć tyłkiem dalej, może w niedalekiej przyszłości jakiś Cygan zwróci na Ciebie uwagę...

Gość agapepe
Widać jeszcze nikt nie dał ci tej przyjemności....

Leć do swojego fagasa i zdradzaj męża, Ty mała ladacznico ! Małżeństwo rzecz święta, a Ty z obcym facetem się wycałowujesz i prostytuujesz, a weź...Mieć taką żonę - tragedia... Uczuć Ci brakuje to idź drzewa poprzytulaj w parku...