Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasa

Kobiety boja sie inteligetnych facetow. Jakie sa tego powody?

Polecane posty

Gość sdasa

Dlaczego kobiety boja sie inteligentnych facetow? dlaczego wola sredniakow albo przyglupow? Dlaczego wybieraja miernoty intelektualne a unikaja facetow ktorzy znaja sie na psychice kobiet i nie pozwalaja kobietom stosowac kobiecyh zagrywek. Dlaczego mezvczyzni ktorzy znaja mechanizmy zachowania kobiet sa sami. Czyzby dlatego ze kobieta chce manipulowac facetem, stosowac gierki a inteligentny faceta na to nie pozwala?

Gość idasasqwqwq
kobiety lubia inteligetnych tylko wiaza sie z nieinteligetnymi to tzw logika rozmyta kobieta haha

Gość co Ty piszesz
kobiety - nie no moze inaczej- napisze we wlasnym imieniu....uwielbiam inteligentnych facetow !!!!

Gość mamy rozumieć że bojąsię
ciebie? No to widz że nie jesteś inteligentny :D to tak samo jak panienka narzekająca jak to faceci boją się ładnych kobiet :D a okazuje się zawsze spalona solara :classic_cool:

Gość idasasqwqwq
kazda tak mowi a jak przyjdzie co do czego to ucieka jak najdalej od inteligentnego faceta

Gość Un homme fatal;)
izdnieje kilga teorji owego stanó żeczy

Gość ja86sia
nie wiem skąd masz te dane ale kobiety zdecydowanie wolą inteligentnych facetów :)

Gość inteligentniejsza
ależ przesadzasz kobieta nie znosi mało inteligentnych mężczyzn, no wiesz.....wielu jest poniżej normy , są wręcz debilowaci...........ale na bezrybiu i rak rybą jest ....jak mówi piękne staropolskie przysłowie jak mężczyzna jest wartościowy i niezepsuty, to choćby nawet super inteligencją nie błyszczał, ale da więcej ciepła i oparcia i szczęscia, niż rozkuurwiony manipulujący spryciarz uważający się za inteligenta a zwykle to cwaniactwo jest. Więc może nie o to chodzi że kobiety boją się inteligentnych facetów.....nie to kryterium.....bo kobiety boją się męskiego ścierwa nawet jak jest super inteligentnym ścierwem A ty jak nie zauważasz tego szczegółu ...to jakoś chyba z inteligencją masz ...nie ten tego......

Gość ja86sia
"kobiety lubia inteligetnych tylko wiaza sie z nieinteligetnymi" nie znam takich kobiet - no chyba, że jakieś, które same są "nieinteligentne" :)

Gość z twoja inteligencją to
tak jak z loooserkiem i innymi prawiczkami co uważają się za wartościowe. Bujda na resorach i postawa obronna. Ani oni nie sa wartosciowi ani ty inteligentny.

Gość idasasqwqwq
inteligentniejsza przeczytaj jeszcze raz to co napisalas i przecztaj jeszcze raz tytulowy wpis piszesz o 2 roznych rzeczach \ ustalmy fakty: kobiety boja sie inteligetnych facetow

Gość idasasqwqwq
ja86sia Ty to najpierw naucz sie podstaw logiki i czytania ze zrozumienim, bo dalas niedawno popis w jednym z tematow

Gość sdasa
z twoja inteligencją to a czy ja pisalem gdziekolwiek o swojej inteligencji? prosze o cytat

Gość Un homme fatal;)
Jedna z nich głosi że słuchanie we wczesnym dzieciństwie przez dziewczynki przebojów Bogusława Meca zwłaszcza z szałowym szlagierem" Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt." na starość jednak trąci..

Gość ja86sia
idasasqwqwq dziecko idź odrabiać lekcje i naucz się podstaw kultury zanim wejdziesz na forum.

Gość z twoja inteligencją to
to po cholerę głupek zakłada temat o inteligentnych facetach? Nawet jakby się takich kobiety bały to ciebie problem nie dotyczy:P wiec nie wiadomo po co się nim zajmujesz :classic_cool:

Gość ja86sia
"ustalmy fakty: kobiety boja sie inteligetnych facetow" najpierw poczytaj o tym co to są "fakty", bo widać, ze nie wiesz...

Gość sdasa
z twoja inteligencją to Nawet jesli mnie te temat nie dotyczy, to nie zmienia faktu ze kobiety boja sie inteligetnych facetow, a temu bezczelnie przecza, klamiac w zywe oczy

Gość co Ty piszesz
dla mnie inteligencja jest niestety niemalze jedynym wyznacznikiem atrakcyjnosci mezczyzny, pisze niestety bo czasem nie jest latwo z takim facetem.....

Gość idasasqwqwq
ja86sia Naucz sie podstaw logiki, w innym wypadku nie odzwyj sie, bo sie osmieszasz. Zrob to dla wlasnego dobra

Gość ja86sia
sdasa ale czemu zakładasz od razu, że kobiety boją się takich facetów? Ja uważam, że to zależy od kobiety. Może te mniej bystre nie chcą być z mężczyzną mądrzejszym od nich, aby nie czuć się przez to gorzej, mniej wartościowo? I działa to w obie strony - dożo facetów lubi puste lale zamiast inteligentnych kobiet. Być może to kwestia niedowartościowania?

Gość złakobieta
Nie znam żadnych inteligentnych facetów

Gość idasasqwqwq
Liczba singli wsrod geniuszy czy bardzo inteligetnych facetow znacznie przewyzsza liczbe singli wsrod dresow, gagnsterow, damskich bokserow itd

Gość ja86sia
idasasqwqwq ja86sia Naucz sie podstaw logiki, w innym wypadku nie odzwyj sie, bo sie osmieszasz. Zrob to dla wlasnego dobra DZIECKO NAPISZĘ DO CIEBIE PO RAZ OSTATNI: O D P I E R D O L S I E O D E M N I E!! JESTEŚ TĘPY I CHAMSKI, NIE ZAMIERZAM Z TOBĄ KONWERSOWAĆ, WIĘC PROSZĘ - LEKCEWAŻ MOJE WPISY I JESZCZE RAZ - ODPIERDOL SIĘ W KOŃCU PUSTAKU CO MYŚLI, ZE JEST NAJMĄDRZEJSZY I WRACAJ DO LEKCJI Z GIMNACJUM.

Gość ja wolę inteligentnych
jako studentka też tak miałam, mimo że w tym wieku można mieć nieźle przewrócone w głowie (NIE WSZYSTKIE studentki tak mają). ale miałam koleżankę, która np wolała "mega-przystojnego" faceta, żeby się z nim pokazać i żeby laski zazdrościły ... ha. każdy lubi coś innego. mój facet na brak damskiego zainteresaowania nie narzekał, oczywiście nie tak ogólnie ale w pewnych kręgach (np na pewno nie spodobałby sie dziewczynom, lubiącym bardzo postanych łyso ogolonych panów, bo mój poza nieźle umięśnionymi ramionami to raczej jest chudym typem, i ma długie włosy). ale, gdyby nie był inteligentny, wrażliwy i gdyby nie można było z nim ciekawie porozmawiać na wiele tematów, to bym sobie dała z nim spokój. a nie dałam. jestem z nim 6 lat. KOBIETY LUBIĄ INTELIGENTNYCH. DZIEWCZYNKI STAWIAJĄ NA ŁADNĄ BUZIĘ. ALE TO GENERALIZOWANIE BO ZAWSZE SĄ WYJĄTKI (caps lock celowo na końcu)