Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasa

Kobiety boja sie inteligetnych facetow. Jakie sa tego powody?

Polecane posty

Gość idasasqwqwq
I działa to w obie strony - dożo facetów lubi puste lale zamiast inteligentnych kobiet po pierwsze zajrzyj do slownika, po drugie, trudno zeby faceci wymagali od kobiet cechy ktora u kobiet jest rzadkoscia

jasiu spokojnie, nei zamierzasz konwersowac to nei pisz i nei denerwuj się, facet (autor topiku) nie jest wart nerwów :)

Gość idasasqwqwq
Jesli niby kobiety wola inteligetnych facetow, to jakim cudem wielu inteligentych facetow, jest samotnych a dresiarze zawsze kogos maja? Jak to sie dzieje?

Gość Un homme fatal;)
Brakuje mi w tej dyskusji solidnych argumentum ad ignorantiam i argumentum ad baculum...nooo to jednak tylko kafeteria .

Gość ja86sia
fiku mikuuu po prostu to taki tępy i chamski gość, że aż boli, na innym temacie ciągle mnie i jeszcze jedną osobę obrażał, wmawiał jakieś durne teorie i znów obrażał, więc już mnie nosi jak w ogóle się odzywa. Dureń taki jakich mało, więc nie wierzę, że dorosła osoba byłaby aż tak głupia i zawzięta, to musi być gimgówno... przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale gość tak mi działa na nerwy, że aż mnie poniosło, nie zamierzam z nim gadać, ale jest tak pusty, że i tak będzie się ciągle wtrącał w moje posty bo kompletnie nic do niego nie dociera, jak do ściany :)

Gość ja86sia
tak, jasne, dresiarze ZAWSZE kogoś mają - ot Twoja logika. nie ma na to reguły - tak jak ktoś napisał, to kwestia charakteru, temperamentu i wielu innych czynników. a może po prostu więcej jest głupiutkich dziewczynek, które wolą takich dresiarzy? ważna jest też kwestia tego po co się wiązać? inteligentni ludzie mają często zupełnie inne priorytety dlatego nie biorą tego "co popadnie" ale czekają na osobę odpowiednią.

Gość idasasqwqwq
dzialam Ci na nerwy bo wyknalem Ci elementarne braki w logice i czytaniu ze zrozumieniem, prawda boli - ot tyle zglebiaj tajniki logiki

Gość idasasqwqwq
ja86sia Fakt jest taki, ze kobiety boja sie inteligetnych facetow. dobrze ze nareszcie zaczelas pisac na temat i napisalas jakie sa tego powody robisz postepy, popraw logike a moze cos z Ciebie bedzie

Gość ja86sia
"Fakt jest taki, ze kobiety boja sie inteligetnych facetow" tak jak pisałam IDIOTO NAD IDIOTÓW - najpierw przeczytaj co to jest FAKT - masz braki w wiedzy jak z podstawówki... żal mi Cię...

Gość idasasqwqwq
ja86sia juz zaczynasz obrazac, informuje innych ze ta userak zaraz stchorzy, juz raz tak zrobila. Jak nie ma argumentow to obraza a potem ucieka

Gość kobietka.....
ja86sia Czy Ty tylko potrafisz obrazac innych dyskutujacych? W innym temacie tez to robilas. Jest mi jako kobiecie zwyczajnie wstyd za Ciebie,

Gość mam zadarty nos
Kobiety boja sie inteligetnych facetow. ? powaznie ? inteligentny to niby taki co nie pozwala soba manipulowac ? dobre mam podstawy by napisac iz nie ma nic bardziej mylnego

Gość ja86sia
idasasqwqwq nie obrażam Cię, myślałam, że jesteś normalny ale Ty po prostu jesteś idiotą. Normalna osoba zrozumiała by słowo ODPIERDOL SIĘ, ale Ty jesteś na to ZA PUSTY. Jesteś dla mnie za głupi, ŻADNA rozmowa z Tobą nie ma sensu, bo masz satysfakcję z obrażania i poniżania, temat Cię wcale nie interesuje. Napiszę jeszcze raz -ODPIERDOL SIĘ i przestań reagować na to co piszę - DOTARŁO czy jesteś na to aż za tępy?

Gość Anulkaaaaaaggg
Również wolę inteligentnych mężczyzn z którymi jest o czym porozmawiać a nie o nowym piwie, dyskotece czy sąsiadce... Mój ex był inteligentnym i mądrym facetem ale ... ponoć przeciwieństwa się przyciągają a tu chyba się nie sprawdziło... ja wybuchowa kobieta pełna energii , on cichy zamknięty w sobie lecz potrafił od czasu do czasu zaszaleć... kochałam w nim to. Ale on był osobą spokojna, wolał w domu siedzieć i oglądać tv niż wyjść gdzieś i zabawić się. Może to mnie denerwowało? Z kolegami był chętny wyjść, napić się czy spotkać... ze mną? jak kiedyś stwierdził co sami będziemy robić... :/ to chyba zniszczyło wszystko.... pomimo tego szukam drugiej takiej osoby - mężczyzny który będzie inteligentny, mądry, męski, odważny i opiekuńczy. czekam i czekam... :) pozdrawiam :)

Gość kobietka.....
ja86sia Nie przypuszczalam ze na tym forum sa tak zalosne, ordynarne kobiety jak Ty. Jest mi wstyd. Nic nie robisz, tylko obrazasz

Gość ja86sia
kobietka..... bzdura - ja nigdy nie obrażam, pokaż na jakim temacie niby?? bo to na 10000% nieprawda, ale ten koleś normalnie łazi za mną po tematach i ciągle pisze, że nie umiem czytać ze zrozumieniem, że nie myślę logicznie i inne rzeczy, nie dociera do niego że nie chce z nim rozmawiać, bo ciągle wmawiał mi co mam na myśli, więc po prostu już mnie poniosło, mam dość jego komentarzy odnośnie mojej osoby - a NIKOGO INNEGO nie obrażam i nie zamierzam. chcę tylko, żeby on się ode mnie odwalił a nie na każdym temacie ciągle obrażał i komentował każde słowo - mam wrażenie, ze ma jakiś problem ze sobą, że czerpie z tego satysfakcję...

Gość idasasqwqwq
Nauczyylas sie logiki i kultury? Chyba jeszcze nie. Nawet nie wiesz jak jestes zalosna, juz w 2 temacie

Gość kobietka.....
Nie klam. Notorycznie obrazasz pewnego faceta w tym temacie, w innym okresilalas go pajacem czy palantem. Wstyd mi za Ciebie. Jako kobieta powinnas trzymac fason

Gość Un homme fatal;)
podsómowujonc ...mówicie że problem raczej wydómany ?

Gość mam zadarty nos
ktora to taka zalosna

Gość kobietka.....
On lazi za Toba? To Ty chyba za nim. Zarowno w tym jak i w tamtym temacie ten facet byl aktywny przed Toba. Jesli ktos lazi to Ty za nim

Gość to czysta biologia czy tez
natura od wieków ,ze kobieta chce bezpiecznie wychowywac potomstwo, a odpowiedni facet to zabezpieczenie daje. Poniewaz w tej chwili maczuga nie zalatwia sie srraw tylko mózgiem, kobiety wola inteligentnych, Niektore wprawdzie sa jeszcze na etapie maczugi i wybieraja grube karki w dresach. W kazdym razie facet powinien byc silny - czy to duchem, czy to ciałem.

Gość kafeb
To jest dosc prosty mechanizm. Inteligentny facet nie da sie manipulowac, a kazda kobieta chce manipulowac, czesciej czy rzadziej swoim facetem, dlatego kobiety nie wybieraja inteligetnych. Wybieraja takich z ktorych beda mieli wieksza korzysc

Gość lady spod lady
Wyszukane igraszki mogą grozić poważnymi urazami dzisiaj, 10:28 JMR / expressilustrowany.pl 25-letni mieszkaniec Łodzi uległ nietypowemu urazowi. Mężczyzna podczas igraszek seksualnych złamał prącie. Niezbędna była interwencja chirurgiczna - podaje portal expressilustrowany.pl. Mężczyzna trafił do Kliniki Urologii szpitala im. WAM w Łodzi. Niezbędny był natychmiastowy zabieg, aby uratować jego męskość. Podczas aktu seksualnego, nastąpiło pęknięcie powięzi otaczającej ciało jamiste, które, wypełnione krwią, usztywnia członek - wyjaśnił kierownik kliniki prof. Marek Sosnowski. Pacjent miał duży obrzęk i krwiak. Zrobiono mu badanie tomograficzne w celu ustalenia miejsca i wielkości urazu. Zabieg polegał na zszyciu powięzi. Był wykonany w znieczuleniu i trwał około pół godziny - dodaje prof. Sosnowski. Więcej o złamaniach prącia czytaj w Medonet.pl Lekarze są dobrej myśli, mają nadzieje, że pacjent nie straci sprawności seksualnej. Mężczyzna czuje się dobrze, ale jest bardzo zestresowany z powodu tego co go spotkało. Do takich przypadków dochodzi najprawdopodobniej podczas stosowania wyszukanych pozycji seksualnych. Dla dobra pacjenta lekarze nie chcieli mówić o przyczynach wypadku.