Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

on miał wiele partnerek w tym tez zone, a dla mnie jest on pierwszym męzczyzną..

Polecane posty

on ma 28 lat a ja 24 lata...Facet z którym jestem powiedział mi ze miał wiele partnerek przedemną... był również w związku małżenskim... ja byłam dziewicą ale teraz juz nie jestem bo sypiam z nim... od kilku dni mam problemy z moczem boli mnie cały brzuch, po dwóch stronach jajniki, kłucie w róznych okolicach brzucha... pieczenie podczas oddawania moczu... CO MI DO CHOLERY JEST

Gość CZARNA K.
To, że miał wiele partnerek nie oznacza zawsze tego najgorszego czyli ze cos mogłaś złapać. Fakt faktem gdyby on byl czyms zarazony raczej by sie do tego nie przyznal, ale z dtugiej strony balby sie uprawiac z Tobą seks wiedzac, ze mozesz się zarazic od niego. Tym samym nie mogłby Ci spojrzec w twarz. Dlatego idz do lekarza bo Byc moze jest to zwykłe zapalenie dróg moczowych.

współczuję ale bardzo możliwe, że albo masz jakieś zapalenie albo chorobę weneryczną (jakaś wydzielina występuje). Koniecznie idź do ginekologa natychmiast i poproś o niezbędne testy, pamiętaj, że nie można tego lekceważyć, bo np. nieleczona chlamydia może prowadzić do bezpłodności. Jeżeli okaże się z wymazów, że to choroba weneryczna koniecznie zrób też badania krwi na syfilis i hiv. Przepraszam, wiem, że to może przerażać, ale lepiej wiedzieć, jeszcze jedno - jeśli to choroba weneryczna, on musi się też zbadać i leczyć i nie powinniście współżyć dopóki obydwoje nie będziecie zdrowi. niekoniecznie znaczy to, że Cię zdradził, u facetów chlamydia może nie mieć żadnych objawów przez długi czas, więc mógł nawet nie wiedzieć, że ją ma.

może to też być grzybica więc lepiej idź zbadaj się do ginekologa. faktycznie nie musi znaczyc ze to coś złego ale może byś coś złego, skoro, miał wczsniej inne pratnerki to przciez mółg coś złpac a sam o tym nawet nie wiedzial.