Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsds

Dlaczego kobiety wola drani od opiekunczych facetow?

Polecane posty

Tylko jak powiedziec temu 'uczuciowemu ciapie' ze jest ciapa i zeby sie zmienil albo zeby w sobie cos zmienil bo sobie nigdy zadnej dziewczyny nie znajdzie? Nie chce go zranic. On jest zakochany po uszy. :o

Cóż, nie jesteś fundacją charytatywną. Jak Ci się nie podoba to trudno, uświadamiać też go nie musisz.

Ale cholernie mi go zal, bo to fantastyczny chlopak, ideal faceta. Dba o kobiete az zanadto. Ale ja z nim nie moge byc, nie chce bo wole silnych facetow.

Gość Shepherds
Niebezpieczna: "Bo latwo sie zalamuje, placze. Nie lubie takich slabych facetow. Nie wiem, po prostu jest jakis tepy. " W moim osobistym rankingu twój tekst zajmuje wysokie miejsce :) Powiedzmy sobie szczerze: jesteś na etapie swojego życia gdzie nie chcesz się statkować, jeśli byś chciała to gwarantuję, że notowania Pana 'tępego' się zmienią...

Gość kapuscinska
bo dobrych chlopakow sie kocha, ale skurwysynow kocha sie bardzo ;)

To zes mnie pocieszyla. He he. Ale ten skurwysyn potrafi byc slodki i kochany. :D Tyle ze ma taka jakby to powiedziec, perfidna osobowosc.

Gość Shepherds
Bo wydajesz się być na tyle inteligentną kobietą, że wiesz że do harców, swawoli, hulanek i love-stories są badboye, a do poważnego związku większość (może nie ty) wybiera tych spokojnych i odpowiedzialnych. Tak przynajmniej sobie to natura zaplanowała: bad-boy może dostarczyć dobry materiał genetyczny, ale ten drugi - zajmie się Tobą i dzieckiem

Gość rtyuiuhytfrtyhujikolkjuhy
świętą nie jestem.. jesteście dzis pijani?

Kurde. :D Ale ja bym mogla wyjsc za bad boya i spedzic z nim reszte zycia klocac sie, szarpiac, rzucajac na siebie, wyzywajac od najgorszych, a potem czule sie godzic. To taka relacja jak w Mrs & Mr Smith. :)

Gość Shepherds
Twoje życie, rób co chcesz. Dobrze, że jesteś na tyle silną kobietą i ufną, że wiesz że bad-boy nigdzie w bok nie wyskoczy i zawsze będzie przy tobie oraz że mimo słabnącej z biegiem lat chuci i wzajemnego pożądania zdołasz zatrzymać go charakterem, a on okaże się na tyle kochającym samcem, że twój charakter w pełni wystarczy do szczęścia

Gość Shepherds
Wiadomo, że nigdy nie ma pewności:) dlatego tylko silny typ kobiet jest w stanie podjąć takie ryzyko i mieć dużo pięknych lat emocjonalnego rollercoastera. Powodzenia w swoich wyborach:)

Gość Singiel Idealista
Kobiety molestuja facetów swoimi wyborami życiowymi. Kiedy jakiś facet nie mający powodzenia wmówi sobie, że tylko zejście na złą drogę pozwoli mu znaleźć dziewczynę to już nieszczęście gotowe. Inny psychol postanowi karać kobiety dokonujące takich a nie innych wyborów i już mamy kilka zabójstw.