Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdaasdadsasd

Możecie pomóc rozwiązać ten dylemat? :D Idę jutro ze znajomymi

Polecane posty

Gość dsdaasdadsasd

"na miasto". Chcę założyć jakieś botki, coś na obcasie. Mam jedne, w miarę wygodne i ładne, ale do niczego mi nie pasują (tzn chcę założyć jakąś ładniejszą bluzkę, i jeansy rurki, ale kolorystyka nie pasuje). Mam drugie botki, niestety nie są zbyt wygodne (2h w nich to max). Wizualnie prezentują się lepiej, są też bardziej klasyczne. Pójdziemy pewnie do jakiegoś pubu albo klubu, zastanawiam się więc czy wziąć jakaś torbę z płaskimi butami? (kiedy wychodzę mam ze sobą tylko kopertówkę, nie biorę butów "na wszelki wypadek", chyba, że w lato...) A może są jakieś wkładki, które trochę pomogą? :D

Gość kudłata Adela
dziwny problem, postaw na wygodę, buty na zmianę do pubu to dziwny pomysł :P

Gość dsdaasdadsasd
Czy ja wiem, czy dziwny ;) Chciałabym miło spędzić czas ale i dobrze wyglądać :D

Gość weź mnie w ramionaaaa
dylemat że ja pierdolę :D

Gość dsdaasdadsasd
Spoko, nie musisz komentować :) Dla mnie to ważne ;)

Gość dsdaasdadsasd
up

Gość weź na zmianę a
jakby się mocno czepiali (jeśli oczywiście obchodzi cię, co mówią inni) to powiedz, że ci za gorąco w pomieszczeniu w kozakach. Prawdę powiedziawszy u mnie jest taka pogoda, że w czółenkach jeszcze chodzę... bo nawet na dworze za ciepło na zimowe buty...

Gość dsdaasdadsasd
Szczerze mówiąc, nie chodzi o innych i co będą mówić, ale o to, że będę łazić z torbą itd :D No ale nic, to chyba nic takiego

Gość weź na zmianę a
coś kosztem czegoś :-) ja bym wzięła na twoim miejscu.

Gość wychodzisz ze znajomymi
pierwszy raz ? bo tak się zachowujesz.;) odkąd pamiętam noszę szpilki -obrzydliwie wysokie 15stki lato,zima,mam mnóstwo szpilek na wyjsscie do pub ' u klubu czy tam gdzieś są idealne staram sie zawsze kupowac droższe,lepsze -co za tym idzie są tez wygodniejsze. ostatnio w kinie zdjęłąm botki,bo po prostu bolały mnie nogi w pubie można sobie zawsze zmienic na inne,choć niby po co ,skoro nie jest to impreza całonocna,tylko kilka godzin a jak nie umiesz chodzić w obasach - to ZREZYGNUJ .szkoda Twojego kręgosłupa,wyluzuj i załóż płaskie;)