Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia199999999

niechcę ciązy

Polecane posty

Gość asia199999999

hej, mam 18 lat i chyba jestem w ciązy:( tj testy wychodzą mi pozytwne i badanie krwi tez, ale nie czuje żadnych objawów a to juz miesiąc. czy jest jakakolwiek szansa ze nie jestem w ciąży?

jak badania pozytywne to raczej jestes:) teraz wydaje Ci sie to beznadziejne,pozniej niie bedziesz wyobrazala sobie zycia bez dziecka:)

Gość parafianka_69
Ty idź koniecznie do lekarza. wtedy dowiesz się najwięcej. jesteś w ciąży , ale jeśli nie masz objawów może być coś nie tak. pamiętaj tez ,ze każda kobieta ciąże przechodzi inaczej. jedne maja objawy a inne nie

Gość asia199999999
zrobiliśmy to raz, to był 4 dzień po okresie i na dodatek wyjął tuż przed orgazmem, chyba wpadka stulecia:((((

4 dzien po okresie to jakis 9 dzien cyklu - masz szanse na dziewczynke :-P stosunek przerywany tez nie jest zadnym zabezpieczeniem, ehh... a co chłopak na to? wie???

moze to ciaza z zaskoczenia ;D jak ogladałas TLC to wiesz

Gość jak już coś to
jak nie chcesz to wypluj...:O nie da rady? ojej.........

Gość asia199999999
tak mnie zastanawia wrogośc ludzi na tym forum, poprawi awam się humor jak kogoś zjedziecie? na każdego kiedyś przychodzi kolj i kazdy czasem robi glupstwa. wy niby tacy niewinni zawsze? jak macie pisac pierdoly typu wypluj nie da sie ojej to nie piszcie wcale zajmijcie sie czyms pozytecznym;/

Gość parafianka_69
no nic już nie zrobisz. oceniać nikt Cie nie będzie, każdy mógł być mądry przed szkodą. musisz sobie poradzić. powiedz chłopakowi i rodzinie. zadecyduj czy chcesz wychować czy oddać do adopcji.

Gość asia199999999
chłopak powiedział że go tonie interesuje w najmniejszym stopniu

Gość fhnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a czy chcesz dziecka pomysl moze o aborcji ja mam 29 lat i nie chce dzieci ale wiekszosc kobiet jest innego zdania nic na sile pamietaj

Gość asia199999999
w tym problem,że niechce dziecka... chciałabym jakoś poronić ale to i tak ryzyko.

Gość jak już coś to
ja nie rozumiem takich dziewczyn jak Ty. co z tego, że nie chcesz??? pytam się??? teraz nie ma czasu na zastanawianie się. trzeba wziąć się w garść i planować przyszłość. innego wyjścia nie widzę, chyba że wyjedziesz do uk, będziesz pracować w fabryce, zapiszesz się do lekarza i usuniesz ciążę.

Gość parafianka_69
ale seks go interesował? zależy słuchaj w jakiej jesteś sytuacji. najbliższa rodzina powinna teraz dać Ci najwięcej wsparcia i pomocy. koniecznie zgłoś się do lekarza. naprawdę nie miałaś żadnych objawów? mdłości? nie byłaś senna? częściej sikałaś? zastanów się kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i idź do ginekologa. co do chłopaka to nie ma prawa Cie tak potraktować. zawsze możesz mu udowodnić badaniami Dna ,że to jego dziecko. pamiętaj tez ,że ciąża to nie koniec świata. wierzę,ze sobie poradzisz , ale jeśli nie czujesz się na siłach to oddaj dziecko do adopcji. napewno znajdzie dobry i wspaniały dom.

wlasnie ze ma wyjscie czemu ma sie poswiecac w imie czego

Gość parafianka_69
nie decyduj się nie poronienie w żaden sposób. ani spadanie ze schodów ani leki. to jest najgorszy pomysł. możesz zrobić sobie krzywdę ale i dziecku a i tak nie poronisz.

Takie bzdury wypisujecie młodej dziewczynie. Asiu prawdopodobnie jesteś w ciąży.Pisz co dalej z tobą i nie przejmuj się złośliwymi ludźmi.Ciąża zaskakuje również tych starszych i rzekomo mądrzejszych,którzy się zabezpieczali.Potem niszczą sobie życie złymi decyzjami.Musisz ochłonąć.Dasz radę.Pozdrawiam.

Gość parafianka_69
do fhnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tez masz troszkę racji, ale w naszym kraju aborcja kosztuje i to nie mało. pozatym nie każdy zrobi ją tak jak powinno się to robić.w normalnych humanitarnych warunkach.

Gość niski smrodek
kup taki lek na m... co sie stosuje na raka i na reumatyzm

Gość asia199999999
od tygodnia próbuje ochłonąć i jedyne co robie to siedzę i płaczę. Ja już nie mam siły co dopiero później, przecież to dopiero początek. po prostu nie daję rady, wszystko mi się zawaliło i jakoś nie widze żadnych perspektyw dla siebie

Gość asia199999999
od tygodnia próbuje ochłonąć i jedyne co robie to siedzę i płaczę. Ja już nie mam siły co dopiero później, przecież to dopiero początek. po prostu nie daję rady, wszystko mi się zawaliło i jakoś nie widze żadnych perspektyw dla siebie

Nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poczytaj sobie wpisy o aborcji, tabletkach poronnych na kafeterii i linkach wklejonych na ten temat.Mam tam swoje wpisy.To potworne uczucie.:( a czasu nie cofniesz.

a wiesz ile kosztuje dziecko mam 10msc bratanice to wiem az zal patrzec jak malej rodzice sie o nia zra zal mi brata zapieprza po calych dniach a i tak na nic nie maja kasy i magdy jest ciagle z dzieckiem nie dorosla do tego ma 18 lat ciezko im bardzo mala jest slodka fakt ale co oni jej zapewnia jakie zycie

Gość parafianka_69
pomyśl o tej adopcji. może to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie. to na pewno dla Ciebie duży szok. ale zobaczysz ,że dasz sobie rade. początki bywają najgorsze właśnie.

Gość jak już coś to
nie kupuj żadnych tabletek dziewczyno. teraz Ci sie wydaje, że świat się zawali jak będziesz miała dziecko a co dopiero jak poronienie się nie uda i urodzisz dziecko niepełnosprawne? co wtedy??? jak chcesz usunąć ciążę to zrób to chociaż porządnie nie ryzykuj nieszczęścia.

nie patrz na nikogo sama podejmij decyzje idz do psychologaa kazda decyzja ma plusy i minusy pomysl o dziecku czy jestes w stanie mu zapewnic godne zycie czy twoi rodzice ci pomoga musisz spokojnie to przeanalizowac

Nie namawiajcie jej do aborcji!Jakim prawem?!Jak ktoś tego nie doświadczył to nie wie jaki to dramat życia po.Też panikowałam i nie widziałam perspektyw.Teraz ich zupełnie nie widzę, muszę się podnieść bo mam 2 dzieci ,męża i mam dla kogo żyć.

Gość parafianka_69
tak dziecko kosztuje. ale naprawdę można wychować jak się chce. wózki i ubranka nie muszą być nowe. poza tym rodzą młodsze dziewczyny i jakoś dają sobie rade.

Gość asia199999999
ja mam ciągle nadzieję ze to wszystko się okaże złym snem:( albo, że coś się naturalnie wydarzy:((( ja nie dam sobie rady, tzn głownie psychicznie.