Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia199999999

niechcę ciązy

Polecane posty

Gość Mała_mimi
Dlaczego juz załozylas, ze on nie bedzie chciał byc z Toba, ze bedziesz sama i ze bedziesz musiala kogos szukac? ja ci kobito mowie z doswiadczenia, ze to tak sie nie zakonczy. Do tygodnia sie odezwie :D A nawet jesli nie on, to znajdziesz normalnego faceta, ktoremu dziecko nie bedzie przeszkadzalo. Np moj brat spotyka sie z dziewczyna z dzieckiem, chlopiec ma 7 lat. Nie jest to dla niego zaden problem.. :)

Gość parafianka_69
no ja miałam czasem załamania z powodu braku gotówki. na serio było bardzo ciężko. jak nie było kasy na pieluchy to trzeba było tetrowe prać w rekach po nocy. ale było warto. ja w ciąży aż tak dużo nie przytyłam, za to cholera później dojadałam kaszki, słoiczki i już trochę nabrałam.

Gość fhnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jestem mezatka od dwoch lat i tocze wojny z mezem tesciowa bo oni marza o dziecku pewnie wkrotce sie rozwiedziemy chociaz moj maz wiedzial ze nie chce dziecka ale ja sie nie ugne tu chodzi o moje zycie

Gość Mała_mimi
Do parafinka. Jak sie nasza corka urodzila to wszyscy nam kupowali pampersy, ciuchy, itd. Obłed. Corka ma rok i szczeze, z reka na sercu powiem ze za caly okres kupilam sama 2 paczki pampersow :D Dziadkowie, pradziadkowie oszaleli ...jakis obled :D U nas z kasa tez nie jest lekko, czasami nie ma co do gara wlozyc, ale jestesmy szczesliwi i to jest najwazniejsze :)

Gość parafianka_69
poza tym jak urodzisz dziecko to nie faceci będą najważniejsi. zobaczysz będzie dobrze. może ten Twój się odezwie, ale bądź ostrożna. alimenty płacić będzie musiał, tak czy siak. głowa do góry. dasz radę

Gość parafianka_69
do Mała_mimi: dobra masz rodzinkę ;).no u nas pokupowali jakieś rzeczy ale skupili się, na wózkach, zabawkach, ubrankach. a mały tak szybko rósł ze te ubranka prawie jednorazowe były cholera.ale przynajmniej dawał mi się wysypiać. nie powiem żebym wstawała po nocach wiele razy. raczej to ja budziłam się cześciej od niego.

Gość Mała_mimi
do Parafinka Z tymi ubranka to tak jest-ja te z ktorych mała wyrosła -sprzedaje. zawsze to dodatkowy grosz :) Moja przez te kolki dawała czadu, ale teraz juz jest dobrze, nawet bardzo dobrze-budzi sie o 6 ;D

jakie imiona maja wasze dzieci ?????moja chrzesnica JULIA SANDRA niezbyt orginalnie:)

Gość asia199999999
ja pewnie je pokocham ale wiem ze juz do konca zycia bede miala do siebie zal ze zniszczylam sobie zycie

Gość Mała_mimi
dla mojej corki imie wybrał maz-nie uwierzycie czym sie kierował :D serialem w tv-pewnie kojarzycie Majka z TVN :D padłam jak mi powiedzial, ze lubi ten serial (choc zadnych nigdy wczesniej nie ogladał i nie oglada) i chce aby corka tak sie nazywała :D:D

Gość kristi93
sluchaj ja mam 19. Moim zyciowym celem to byc mama. Choc porod spedza mi sen z powiek:D Narazie biore tabsy a przy stosunku uzywamy gumek:D Ale nie zalamuj sie dasz rade. u mnie jest tez ciezko z kasa ale jakbym byla w ciazy to wiadomo szok! ale taki bobas to skarb. ja co miesiac pomykam do domu dziecka tak na 5 godzin pozajmowac sie babelkami:D

Gość moj brat tez
zyje z dziewczyna ktora ma 6 miesieczne dziecko i jemu to nie przeszkada traktuje jak swoje , nawet ostatnio słyszałam jak mówił do małej chodz do taty :) a ta dziweczyna jest od niego o 3lata starsza i nie wiem jak tam jest ale chyba sa szczesliwi takie mam bynajmniej wrazenie :)

Gość Mała_mimi
do ASIA. dziewczyno nie mysl o tym dzis...pomyslisz jutro...nie przejmuj sie tak, bedzie dobrze. Nie nakrecaj sie negatywnie, wszystko jest gdzies zapisane a z losem nie ma co sie klocic :)

Gość parafianka_69
do Mała_mimi mnie tez trochę mój facet wyręczał w wstawaniu. źle nie było. bywały gorsze momenty i lepsze. z czasem człowiek musiał mieć oczy dookoła głowy. mama nadzieję za to ,że Ty asia199999999 nie będziesz miała tych objawów. ja rzygałam jak kot. wszędzie. nie mogłam autobusem przejechać 2 przystanków rano. gdzie tylko się znalazłam to zaraz puszczałam pawia. aż dziwnie się ludzie patrzyli hihi

Gość Mała_mimi
Ja ciaze przechodzilam super, zato porod-boze -rodzilam 26 godzin naturalnie, po tym czasie dopiero mi zrobili cesarke. To byl koszmar- bol jak jasny chuj :/ Nawet nie chce tego wspominac. Moj maz zemdlał 3 razy. Nie dosc ze bolało to jeszcze sie martwilam czy nic mu nie jest :D

ciekawe jak ta aktorka ma naprawde na imie a nie w filmie moze tez fajnie mi sie podoba imie SARA mojej kolezanki corka ma tak na imie mowie do niej sarenka jest sliczna

Gość parafianka_69
mój synek ma na imię Marcel. za jakiś czas będę chciała postarać się o siostrę dla niego, ale na razie z kasą nie jest na tyle kolorowo.

Gość asia199999999
wlasnie wyobrażacie sobie mni ena usg? tam będą szczęśliwe zakochane pary czekające z radościa na swoje dziecko, a ja tam bede sama. i z tym facetem nie bede tego to akurat jestem pewna jak niczehgo na swiecie:(

Gość kristi93
dziewczyny maja racje mlodsze dziewczyny bez wsparcia rodzicow daja rade czemu ty mialabys nie dac...

Gość parafianka_69
dla mnie poród był mniej szokujący niż się spodziewałam. nastawiłam się na taki koszmar, że chyba nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. ale to dla mnie szybko poszło, a rodziłam 12 godzin. nim sie zorientowałam już było po . ;)

Gość Mała_mimi
Ja na prawie kazde usg chodzilam sama. Poniewaz-najpierw moj maz musial sie oswoic do bycia tata, potem pracował, a potem to juz wolałam chodzic sama, bo tak sie przyzwyczailam :) Byl ze mna tylko raz w 6 miesiacu i byl tak zszokowany, ze 3 dni gadal wkolo o tym samym-ze ma noge-no ma :D, ze miala ucho-no ma :D ..... powiem szczeze zakochanych par tam nie widzialam :) A ta aktorka z Majki nazywa sie Joanna Osyda-czy jakos tak :p musiałabym meza zapytac ;)

Gość parafianka_69
pewnie ,że wyobrażam. nie byłaś na usg jeszcze. nie tylko są zakochane pary 10 lat po slubie , które przyjeżdżają lexusami ;p jest dużo młodych mam, tez młodszych od Ciebie. dużo kobiet samotnych. i dziewczyny które ciąży spodziewały się jak śniegu w lipcu

Gość Mała_mimi
A ile jest starych wypacykowanych bab z mlodymi lovelasami :P hehehe

Gość kristi93
ja mysle o bobasie z rogalem na twarzy :D ALE JAK MYSLE O PORODZIE... to mnie paralizuje. nie potrafie sobie wytlumaczc ze jak inne kobiety daja rade to ja tez myslicie ze jak zaczne sie starac o dzidze to wczesniej warto wybrac sie do psychologa?

Gość parafianka_69
albo takich których jest to nie pierwsza, nie druga nie czwarta ciąża ;p i żyją !

Gość parafianka_69
normalnie dasz rade. ja nastawiłam się na to,ze ból będzie niesamowity,że pęknie mi krocze ,że zrobię kupę. i cholera wszystko było, ale wcale nie było tak,źle. myślałam bardziej o dziecku i czy to będzie chłopiec czy dziewczynka ; )

te zakochane pary to mit oczywiscie sa wyjatki ale rzadko mozesz isc z mama nie musi wchodzic z toba jak nie chcesz jak potrzebujesz wsparcia MARCEL fajne imie dla twardziela

Gość kristi93
dokladnie tak:D Ale moja psychika nie chce mnie cholera sluchac :D

Gość parafianka_69
mówię Ci przeżyjesz. ja czułam się na sali porodowej jak rambo. wyżywałam się na każdym, ale to tez pomogło. ;p ja miałam tez w bolesne mięsiaczki i powiem Ci ,że przeżycie kilku okresów bez tabletek przeciw też w pewien sposób uodparnia.

Gość kristi93
kurde patafianka zostaniesz moja psycholozka jak nic :D chyba jak nadejdzie ten dzien zastosuje Twoja metode:d