Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vessoresooo

Hormony u mężczyzn, a jakość relacji z kobietami.

Polecane posty

Gość Vessoresooo

Przeczytajcie fragment tego tematu: Mój chłopak mnie odpycha- proszę o pomoc :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5094311 1. Mam 20 lat a mój chłopak 22 lata. 2. Od pewnego czasu w ogóle nie czuję się jak jego dziewczyna. 3. Nie przytula mnie, całuję 4. a o współżyciu mogę zapomnieć... 5. Nie wiem co się z nim dzieje, kiedyś nie dawał mi spokoju a teraz ja na siłę muszę go przytulać 6. Nie wiem czy to kwestia mojego wyglądu czy mu się znudziło... 22-letni facet, będący w szczycie wytwórczości hormonów, nie interesuje się partnerką? 22-letniemu chłopakowi nie staje na widok dziewczyny ? Czyżby był impotentem i wypalonym hormonalnie starym dziadem? Ma zaledwie 22lata. jak uważacie tępe kafeterianki ?. gdzie jest źródło problemu?. Zmierzam do tego tępawe kafeterianki, że mężczyźni i 22-letni i 28-letnii 40-leti i 30letni , odkochują się w swoim partnerkach. Nie ze względu na brak hormonów, ale ze względu na przywykanie psychologiczne, znudzenie się kobietą. Jej twarzą ciałem osobowością głosem itp. Gdyby ta sama sytuacja tyczyła się 40letniego faceta, wszystkie krowy z tego forum, ryczałyby że to niski poziom hormonów wywołuje brak fascynacji kobietą. teraz wiecie że źródło wypalenia fascynacji leży w innym miejscu - w psychologii. W codzienności. W zbyt częstym przebywaniu ze sobą. 22-letni Chłopak z opisu, nie podnieca się, ani nie fascynuje erotycznie, już po kilku miesiącach, na widok dziewczyny. Co dzieje sie po kilku latach? Co dziać się może w relacji "40-latek+ 37 latka", którzy spędzają ze sobą nie kilka miesięcy, a wręcz 17lat lub 10 lat ?

Gość Vessoresooo
To znowu ja Egoisteeee:classic_cool:

Gość uuupss cóż za mentyy
uupp a ty jestes tym dobranym facetem do swojej starej krowy i chcesz zabłysnąć kup jej n znowu nowy chinski stanik

Gość gtfttf5
na przykład mogą być problemy z hormonami brak potrzeb psychicznych dziewczyna nieatrakcyjna fizycznie i psychicznie - chłopczyca

Gość fdjg
Załamana kafaterka--wczesnie zaczelas szmato :D jest 4 lata z chlopem toz zaczela od 16 :D

Gość hguikjhguiolkjhjikol;
oj ciescie sie faceci że nie złamaliście sobie do tej pory penisów, bo dzisiaj 25 latek nie miał tyle szczęscia co wy :D i trafił na chirurgie :P