Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka baba oczy i ryj

BRZYDKIE BABY - ŁĄCZMY SIE.

Polecane posty

ja myśle że nikt nie jest brzydki, każdy ma po prostu inny typ urody, każdemu sie co innego podoba.. np. dziewczyny podoba sie wam steve valentine? aktor, szczegolnie w młodych latach

Gość brzydal nr 1
Widzę normalną, ładną dziewczynę.

Gość lord stront
Słusznie, że nie należy nikogo pogrążać, znęcać się, ale dawanie łatwych rad, może wywoływać efekt odwrotny od zamierzonego. Czy są ważniejsze sprawy? Jak się kto ze swoim problemem od dziecka zmaga, wciąż jest nim obarczony, to nie dziwota, że mu tak ciąży, że świata poza nim nie widzi. Dla każdego z nas, nasz problem jest najbliższy i najważniejszy. Owszem, ludzie nie mają nóg, rąk, słuchu, wzroku, chorują na straszliwe choroby i tak dalej i dalej. To prawda, ale cóż nam z tego, gdy nas boli to co boli i już? A kwestia urody i w konsekwencji postrzegania samego siebie jest bardzo ważna, dla kondycji psychicznej. I nie chodzi mi o jakąś fiksację, bo dziewczę myśli, że ma o 3 mm za duży nos, tylko o taki wygląd, który niestety jest powszechnie uznawany za brzydki. To musi boleć.

Gość brzydal nr 1
Mnie się ten aktor nie podoba.

LOVE - nie podoba mi sie, nie moj typ... najprzystojnieszy facet jakiego widzialam i moj typ meskiej "urody" to Gerard Butler

naphozord - chcialbys ;P zagladam, patrze i co widze... oczywiscie jest :P i jeszcze mi tu z coco szanel wyjezdza :P jak moglam nie skomentowac :D

Gość lord stront
Jeśli chodzi o koco, to ja widzę, bardzo atrakcyjną dziewczynę, na dodatek dość w moim typie, ale niestety nie przypominam pana Butlera :D Przyznam, że ten gość jest niezły. Męski, żaden jakiś tam lowelas. Gratuluję gustu, bo gdy czasem słyszę, jakie mameje się kobietom podobają, to mi się słabo robi :D

lord stront - dlatego wlasnie on mi sie podoba! Jest meski, nie jeest wypacykowany, wydepilowany gdzie tylko sie da, zazwyczaj 3-dniowy zarost - co uwielbiam, normalny facet. Wyglada na fajnego goscia z ktorym mozna przetanczyc/przesmiac cala noc! taki zadbany / zaniedbany! :P

catalina90 zgadzam sie;p kocham tę ceche u facetów, ale myślałam że już nikt go nie pamięta (Steve) jest dosyć mało popularny

"A skąd Ty wiesz o co mi chodzi ? Po raz kolejny łapię Cię , na Świntuszeniu " No walsnie nie wiem, i dlatego pytam :P Poza tym, co ja Ci poradze, ze mysle tylko o jednym :P ha ha

też mam słabość do dlugich włosów ^^. Mój niedościgniony męski ideał to Til Schweiger, oczywiście w dłuższych włosach ;)

ojj tak! Faceci w dlugich wlosach maja cos w sobie, pamietam liceum, moja wielka milosc... wygladal troche jak jezus :P ha ha :) ech

Jeszcze 3 lata temu miałem cholernie długie włosy. Tylko że Loczki , były tak mocno kręcone. Że , mojej Matce dostało się od Sąsiadki.

naphozord - zaraz modliszka ;P kiedy chce jestem ucielesnieniem dobroci :) co innego ze trudno abym chciala ;) o 3 to jak na moje standardy -ostatnio- wczesnie!

Gość lord stront
love Nie do Ciebie. Ale ta będzie do Ciebie w odpowiedzi na: ja myśle że nikt nie jest brzydki, każdy ma po prostu inny typ urody, każdemu sie co innego podoba.. To źle myślisz, bo żeby nie wiem jak kluczyć i kombinować, to pewne kanony urody istnieją. Zawsze istniały i będą istnieć. Zmieniają się, są podzielane w mniejszym lub większym stopniu, ale są! I nie wszyscy się w nich mieszczą.

Catalina blisko. Powiedziała że chodzę do kosmetyczki!! Hmm , chyba też dlatego musiałem się pozbyć 2 kg :D KOKO , nieszczęśliwa