Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka baba oczy i ryj

BRZYDKIE BABY - ŁĄCZMY SIE.

Polecane posty

Moja pierwsza szczenięca miłośc miała, a raczej miał długie kręcone włosy, do dziś mam sentyment do tej cechy, problem w tym, że przeważnie jej posiadacze są dla mnie dużo za młodzi ;).

Jak co jej dała ?? Oburzona , powiedziała że Matka robi ze mnie Babę. Czułem się jak Facet , po szybki finiszu !!

Lord: ty źle myślisz, bo jestem więcej jak pewna, że jeżeli ktoś uwarza sie za brzydkiego, to na całym świecie znajdzie sie przynajmniej jedna osoba której sie spodoba, jak powiedziałam każdemu sie co innego podoba, a uwierz że istnieją tacy ,,psychopaci" którym sie nawet najbardziej brzydka baba spodoba bo spostrzegą inne piękno. nie każdy zwraca uwaage na powszechne ,,priorytety" urody, no chyba ze sie ma chłopaka lub dziewczyne na pokaz

Przecież masz 21 Lat ? Tak się składa że , teraz ma trochę dłuższe włosy i już się kręcą ehee

wygooglowalam, kurcze nie moj typ, ale to nie da sie tak oceniac... sa oczywiscie osoby - patrzysz i mowisz wow! Ale ja mam inaczej, nigdy nie mialam faceta na ktorego widok powiedzialabym -przy pierwszym spotkaniu- ale ciacho! Dla mnie osobowosc, inteligencja, charyzma "robi" wszystko... jak mnie facet soba oczaruje, rozbawi to nagle widze w nim mnostwo uroku tez wizualnego, ktorego nie dostrzegalam na poczatku! Zawsze tak mialam... Po prostu liczy sie dla mnie cos wiecej niz piekna twarz i cialo.

Gość lord stront
koco Dobre określenie - zadbany-zaniedbany. A co sądzicie o tej pani. Mnie się bardzo podoba. Nie wiem jaka jest, rozpatruję tylko urodę, wdzięk, który ma, bo widziałem w jakimś filmie. http://www.tinyurl.pl?uNUJwhID http://www.tinyurl.pl?hNaAJOhA (celowo takie, bo widać jaką ma mimikę, jest przerysowane) http://www.tinyurl.pl?Uf29XBzs Kobieta ma taki trochę garbaty nos, co mi się bardzo podoba :D

coko ten aktor zafascynował mnie swoimi postaciami filmowymi i serialowymi, tak już mam, może dlatego że marze o karierze aktorki;p i dlatego mnie to fascynuje, też nie potrafie ocenic na pierwszy rzut oka, czy to normalny facet czy też aktor

lord, nie w moim typie taa pani, na pierwszym zdjęciu przypomina mi cate blanchet, której urode uważam za mocno dyskusyjną.

lecę, mam nadzieję, że będziecie tu jutro, bo czuję że znalazlam swoje miejsce w topicu o brzydkich babach, w końcu swój do swego ciągnie :P.

"ja mam taki kolor włosów naturalny;p tylko troszeczke jaśniejsze" jesli do tego masz jasna cee i piegi, to musisz byc sliczna :D Ja tez zgodnie z zalozeniem uciekam, dobrej nocy wszystkim :)

Gość lord stront
love Nadal błądzisz ;) W praktyce nie mamy dostępu do wszystkich amatorów kontrowersyjnej urody, jedynie do swojego otoczenia, choćby nie wiem jak szerokiego. Zwróć też uwagę, że jak ktoś się nikomu nie podobał, bo nie mieścił w tych kanonach, to ma tendencję do unikania ludzi i jeszcze mu trudniej. Właściwie powiedziałaś to, co ktoś już tu wcześniej napisał, tylko innymi słowami, bardziej elegancko: każda potwora znajdzie swego amatora, co jak ta osoba podkreśliła, jest upokarzające. Lepiej już nic nie mówić. Statystycznie to masz rację, ale w praktyce to ciężka sprawa. I jeszcze jedna kwestia. Ktoś o przeciętnej urodzie, może podobać się wielu i nie jest skazany na tego JEDNEGO AMATORA, który wcale mu się nie musi podobać. Próbujesz też sprowadzić rzecz, do łatwej konkluzji, że ja (i podobnie jak ja myślący), ulegam wpływom kultury masowej i pociąga mnie tylko łatwa, plastikowa uroda, tymczasem inni są w stanie docenić rozmaite typy. Otóż pomijając moje gusta, te inne typy, też mieszczą się w pewnym, bardzo szerokim ale jednak kanonie, który nie jest tylko wynikiem presji mediów, ale ma charakter naturalny. Po prostu pewna proporcje twarzy, uznajemy za piękne, bez względu na siłę mediów. Mnie się na przykład podoba typ Steczkowskiej, która dla wielu jest brzydka, ale nie dla 99,9%. Ona mieści się w szeroko rozumianym kanonie.

sarkazm?????????? Bynajmniej! Gdybym mogla wybrac sobie "Typ" urody, to na pewno mialabym rude wlosy, jasna piegowta cere !! uciekam !!!!!!!!!!! do milego!

Gość lord stront
Taka mała konkluzja. Juliane Moore spodoba się prawie każdemu. Jej w ogóle w każdej fryzurze dobrze. Ma regularne rysy twarzy, piękne proporcje i nawet piegi jej nie przeszkodzą. Claudia Black, której fotki wkleiłem, nie spodoba się wielu osobom. Nie ma wyważonych proporcji i powiem, że jeśli będzie zaniedbana, to będzie odbierana raczej jako nieładna. Taki typ. Rysy nieregularne, charakterystyczne raczej dla orientu, Semitów. Nie wszystkim się to podoba. A teraz wyobraźmy sobie kobietę, która wygląda jak Claudia Black, tylko ma dużo bardziej garbaty nos, oczy mniejsze i szerzej osadzone, wąskie jak nitka usta. I wtedy wciskamy jej opowieść o tym amatorze potworów, bo doskonale wiemy, że nie spodoba się ona nikomu, no prawie nikomu, że nam się nie podoba, jeśli brać pod uwagę samą urodę. Nie chcemy krzywdzić, ale jednocześnie gadamy bzdury.

Gość lord stront
Kayah mi się nie podoba. Jest taka zwalista, uroda jak dla mnie "za gruba", ale ona będzie się wielu podobała.

Gość lord stront
Mnie już nie raz ujęła kobieta, której uroda (twarz) nie była, w moim typie, gdy zobaczyłem jej wdzięk, czyli sposób poruszania, mówienia, gestykulacji. Świadomie pomijam kwestie intelektu, emocjonalne, bo mówimy o urodzie.

lord widze że znawca z ciebie;p wypowiedz sie jak możesz na temat ,,mojego" aktora Steve Valentine, weź pod uwage jak wyglądał w młodości http://www.google.com/imgres?q=steve+valentine&um=1&hl=pl&sa=N&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7SKPB_plPL367&biw=1024&bih=578&tbm=isch&tbnid=I7gxW_0T2cU3NM:&imgrefurl=http://www.sonytv.com/shows/crossing-jordan/season-1&docid=JKPWh_aqHIAZDM&imgurl=http://ak.cdn2.sptidigital.com/sites/uk.set/files/CJ_Steve_Valentine.jpg&w=640&h=480&ei=GM4YT5GUMJKZhQesvbSQAQ&zoom=1&iact=rc&dur=122&sig=107124415693573198331&page=5&tbnh=118&tbnw=149&start=113&ndsp=28&ved=1t:429,r:4,s:113&tx=80&ty=82 a jak teraz http://www.google.com/imgres?q=steve+valentine&um=1&hl=pl&sa=N&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7SKPB_plPL367&biw=1024&bih=578&tbm=isch&tbnid=kLwqwVyZGHD_lM:&imgrefurl=http://www.movienets.biz/movies-online-actors-genre/1/683/&docid=M16dvykl7_tpPM&imgurl=http://img.movienets.biz/images/movie/player/Steve_Valentine_1280074612.jpg&w=640&h=512&ei=GM4YT5GUMJKZhQesvbSQAQ&zoom=1&iact=rc&dur=157&sig=107124415693573198331&page=3&tbnh=119&tbnw=159&start=56&ndsp=30&ved=1t:429,r:10,s:56&tx=74&ty=94, weź pod uwage wszystkie cechy :P

ja uwarzam że jest wyjątkowy, nie jakiś typowy przystojniaczek, a mimo to nie mieści sie zbytnio w tak zwanych kryteriach, wnioskuję po tym że nie raz o niego pytałam a podoba sie żadko komu, ale mi tak, więc?

Gość lord stront
Nadal naciągasz fakty. Uroda jest względna ale w pewnych granicach, które wyznaczają kanony, które były, są i będą. Odnośnie tego faceta. Mnie się jego uroda wydaje interesująca. Podobają mi się pociągłe twarze u mężczyzn. Jest taki hipnotyzujący i charakterystyczny, intrygujący. Owszem, wiele kobiet uzna, że jest brzydki, ale powtórzę się, on mieści się w kanonach urody. Bardziej podoba mi się starszy. Chyba lepsza fryzura ale przede wszystkim, uważam, że młodzi mężczyźni nie mają tego, co czyni mężczyznę szczególnie atrakcyjnym. Jakiegoś bagażu doświadczeń, wypisanego na twarzy. Gładkie młodzieńcze buzie, są mało męskie.

wow jestes naprawde mistrzem dedukcji;p hmm mi sie w młodszej wersji strasznie te włosy podobają, ale masz racje w starszej widać to coś, odpowiednich słów użyłeś, jest intrygujący i tajemniczy, strasznie mi sie podoba;p pewnie nigdy podobnego typa nie spotkam:(