Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaaaaarek

Długie włosy

Polecane posty

Gość Czaaaaarek

Seksowna kobieta ma długie włosy. Kobieta z krótkimi wygląda nieatrakcyjnie, taka prawda. Długie i do tego bujne włosy opadające na delikatne plecki kobiety są MEGAseksowne i pociągające. Jeżeli masz krótkie włosy, to masz BARDZO marne szanse wśród mężczyzn.

Gość samiec alfa.:)
kobieta z krótkimi włosami to prawie facet

Gość njunnujn
eksperci z kafe hahahaaha

Gość Czaaaaarek
Kiedyś uwiodłem kobietę z krótkimi włosami. Poszliśmy do mnie. Całuję ją coraz niżej i niżej. W pewnym momencie ściągnąłem jej majtki, a tam ... penis. Ona w śmiech i mówi: "Nie poznałeś po włosach?" Zrzygałem się :(

Gość tola@-@
wiele razy zauważyłam że dziewczyny po ślubie ścinają włosy i robią się stare...krótkie włosy moim zdaniem postarzają

Gość tola@-@
Regres a co nie mam prawa do własnego zdania? czytaj uważnie

oh jak miło, dłuższych włosów od moich nie znajdziesz :DDD też tak myślę że długie są super kobiece i sexy, piąteczka!!

Gość hjnoi
oh jak miło, dłuższych włosów od moich nie znajdziesz " a na cipie zwisaja tobie do kolan, czy dosiegaja juz lydek?:)

Gość paskudne te Twoje włosy
Ivalia, i strasznie zniszczone

Gość jestem pewna że temat
kobiety z krótkimi to nie kobiety

Gość tooo super
a faceci z długi wlosami to nie faceci a kobiety teraz płec definuje nie pochwa badz penis a długos włosów czyli laska która ogoli sie na łyso to superman i macho bo typowo meski osobnik? penisy tez im wyrastaja w z wiazku z tym? a faceci zz długimi włosami rozumiem ze dostaja wzwodu wstecznego i wytwarzaja sobie pochwe

Gość tooo super
gdzie ja byłam ???!!!! ze az tak sie rozwinelismy genetycznmie abysmy mogli sami sobie płec zmieniac długoscia włosów

Gość mozliwy scenariusz?
Oczywiście, że dlugie włosy się bardziej podobają mężczyznom i wybiorą zawsze długowłosą kobietę, a nie krótkowłosą chłopczycę, pod warunkiem, że obie kobiety nie są otyłe i mają w miarę twarz oraz nie są płaskie jak deski i normalnie mówią. Pisanie, że krótkowłose też sie podobają jest prawdą, ale trzeba dodać, ze mniej niż długowłose. Bo długie włosy to atut kobiecości. Obcięte są wygodne, łatwiejsze w pielęgnacji, ale o wiele mniej atrakcyjne i odbierające kobiecie powab. Mężczyzna wybrałby również długowłosą, a nie krótkowłosą z warunkami, jak powyżej+ włosy nie moga zniszczone, stapirowane itp., bo mioteł mężczyźni też nie lubią i wtedy spojrzą prędzej na krótkowłosą. Nie ma co sie stresować, tylko zapuszczać włosy, a jak się woli wygodę i prostotę, to tak samo proste będzie życie czy mężczyzna, który się Wami zainteresuje.

Gość tooo super
a transwestyci to mezczyzni którzy nie moga sobie wlosów zaposcic i wychodowac pochwy w zwiazku z tym sie przebieraja? tak?

Gość tooo super
czyli mezczyzna z długimi wlosami ma pochwe zamiast penisa a kobieta z wlosami krutkimi ma penisa w spodniach zamiast pochwy

Gość tooo super
super...liczba moich 'meskich" kolezanek wzrosnie :) za to jak zobacze lysego kolesia to chyba go wycałuje ze w koncu jakis facet z penisem po ulicy chodzi

w dzisiejszych czasach to juz nie wiem kto ma penisa a kto nie.ci ężko mi rozpoznac czy to kobieta czy mężczyzna, szerzy się grono metroseksualistów wyglądający jak typowe geje.

Gość rdxfcvghjbnkm
ani paskudne ani zniszczone, zazdrość zżera? one są paskudne dziewczyno zrób coś z nimi, bo taka dlugość traci na uroku i ten słomiany kolor, że już o końcówkach nawet wspominać nie warto :o

Gość miedzynarodowka 32666666666666
dlugie zawsze kobieco, ale w pewnym wiek np. ok 40 dlugie za dlugie zle wygladaja..m krotkie tez zreszta..najlepiej ntakie poldlugie

Gość tooo super
Gość tooo super
Gość tooo super
"ani paskudne ani zniszczone, zazdrość zżera? one są paskudne dziewczyno zrób coś z nimi, bo taka dlugość traci na uroku i ten słomiany kolor, że już o końcówkach nawet wspominać nie warto" dobrze zrobie...odwróce sie i odwale raz na zawsze :)

Gość what do you know
Długie, zadbane włosy zawsze są piękne. Ja niestety nie mam rewelacyjnych włosów, więc wolę mieć zadbane krótkie (tzn za ramiona) niż długie ale z rozdwojonymi końcówkami, źle układające sie..

Gość tooo super
a co mnie to obchodzi co ty wolisz...mam to w dupie

Gość what do you know
Ivalia a Twoje włosy naprawdę wyglądają karykaturalnie wręcz. Przesada w żadną stronę nie jest dobra.