Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaaaaarek

Długie włosy

Polecane posty

Gość fujfujfujfuj
jesli buzka ladna, to i wlosy krotkie dobrze sotrzyzone beda wygladaly seksi :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ivalia piekne masz włosy ;) fakt ciut za długie, obetnij do pasa a beda jeszcze piekniejsze ;)

Gość Czaaaaarek
@Regres Dałeś po pierwsze przykłady kobiet o ponad przeciętnej urodzie. Nie zmienia to faktu, że gdyby te kobiety miały dwa razy dłuższe włosy- byłyby jeszcze piękniejsze. Jeżeli taką fryzurę zrobiłaby kobieta o przeciętnej urodzie, to wyglądałaby po prostu brzydko!!! Zatem atrakcyjność kobiety z krótki włosami uratować może jedynie BARDZO, ale to BARDZO ładna twarz.

Włosy są ozdobą, ale ich długość nie jest wprost proporcjonalna do stopnia atrakcyjności. :) Krótkie włosy pasują nielicznym, długie wszystkim kobietom.

Właśnie niekoniecznie, długie włosy przy niektórych twarzach wydają się "za ciężkie".

Już pomijam fakt, że nie każdy ma ładne włosy nadające się do zapuszczania.

Gość A_A_A_A_A_A_A_A_A_
wszystkie rozumy pozjadaliście panowie :(

Gość alejanicniewiem
wszystko zlezy od urody, piekna kobieta bedzie w kazdej dlugosci wlosow dobrze i sexownie wygladac. natomiast osobie mniej atrakcyjnej dlugie wlosy dodaja urody. "tola@-@ wiele razy zauważyłam że dziewczyny po ślubie ścinają włosy i robią się stare...krótkie włosy moim zdaniem postarzają " - nie wiem ile masz lat, ale bedac kolo 30tki tak potwornie meczy juz codzienne ukladanie, prostowanie itd dlugich wlosow, ze wiele dziewczyn decyzuje sie na skrocenie fryzury, po prostu dla wygody.

Gość Karoooool
Moja babcia przez całe życie miała długie włosy, niemal do pasa !!! Oczywiście odpowiednio je układała, sama plotła warkocz, by później ładnie go spiąć w podobnym stylu co Tymoszenko. KWESTIA PRZYZWYCZAJENIA a nie WYGODY !!! gdyby wygoda była najważniejsza, nie byłoby - szpilek - gorsetów - mejkapów a w lato wszyscy chodziliby NAGO

Gość MANalfa100%
Zgadzam się długie włosy to u kobiet PODSTAWA

Gość Warszawiak1988
kobiety z krótkimi włosami są po prostu OBLEŚNE koniec kropka

Gość re_...
Ja prawie zawsze miałam krótkie włosy i stwierdzam, że długość włosów nie wpływa na zainteresowanie mężczyzn moją osobą.

Gość Czaaaaarek
Osobiście stwierdzam, że Twoje stwierdzenie jest niestwierdzone

Gość wokalista_Jemm
To pewnie kobiety zdanie :D jestem facetem i powiem tak kobita szczupla dobrze wyglada z dlugimi wlosami natomiast grubsze dobrze wygladaja w krotkich i sa sexy a najsexowniejsze wlosy to wlosy krecone

ivalia- Twoje włosy już mają te przesadną długość i kojarzą mi się z harcerkami, które myją się 1/tydzień i nie używają kosmetyków :)

ale np niskim osobom nie pasują długie włosy, znam pare takich przykładów, gdy ścieły włosy od razu wydały sie atrakcyjniejsze a nawet troche wyższe

Gość Jakkkkkkkkaś
Też mam długie włosy(mniej więcej do połowy pleców) i dbam o to aby nie były dłuższe, regularnie ścinam końcówki, gdyż takie na siłę zapuszczone, cieniutkie i rozdwojone u końców wydają są po prostu obleśne. Długie i jednocześnie zadbane mogą dodawać wdzięku, ale inaczej efekt może być odwrotny

Gość to wszystko ściema!!!!!!!!!!p
przecież ona krok po kroku podawała na tacy informacje na temat kosmetyczki, fryzjera, firmy robiącej zaproszenia, firmy wynajmującej salę itp itd.

Gość Shavingman
Tez wolę zdecydowanie długowłose kobiety. Są mega śliczne ;)