Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alcia711

Mustela na rozstępy

Polecane posty

Witam, mam pytanie do kobiet, które używały kremu Mustela. Czy on naprawdę daje efekty?? Problem w tym, że u mnie już kilka się pojawiło, więc zastanawiam się, który z kremów Mustela kupić - ten o podwójnym działaniu zapobiegający powstawaniu i zmniejszający już istniejące czy ten o mocniejszym działaniu na już powstałe??

Gość mela124
polecam oliwkę HIPP z serii Mama! super

Kup sobie Mustelę. Ja uzywałąm jej w 2 ciażach, nie mam najmniejszych zmian na skórze.

Gość mireczkaa
na istniejące to trochę problem, powinnas wczesniej zapobiegac. Ja rozstępów, chwała Bogu nie miałam, ale koleżanka używała CLARINS- istniejące zrobiły się bledsze a nowych juz nie było.

wiesz, co, ja używałam tych produktów 3 lata temu i wiecej i widzę, ze chyba trochę sie zmieniły, przynajmniej graficznie :-P znalazłam tu 4 produktu na czas ciąży - krem do biustu, do nóg, mleczko nawilzajace i przeciw rozstepom. Wiec ja miałam ten przeciw rozstepom, nie pamietam, czy podwójnie działający czy jak, ale po prostu przeciw rozstepom. Wiem, ze było tam napisane, ze likwiduje/zmniejsza juz istniejace i zapobiega nowym. Ja byłam w ciaży 2 razy, w tym raz z bliźniakami, i nie mam ani jednego rozstępu. Skóre mam naprawdę bardzo ładną, stosowałam ten krem na brzuch, tak jakos od 4 miesiaca w pierwszej ciazy i ciut wczesniej w drugiej, bo brzuch zaczął szybciej rosnąc. I troche na gorne partie ud i biodra. Od oliwki zaś zaczela mnie skora swedziec i zrobila sie sucha :-O

Ty masz na marzec termin porodu??? A kremowała sie wczesniej czyms??? Wiesz, mustela to dobry krem, na pewno nie zaszkodzi zaczac teraz stosowac, wiekszosc rozstepow pojawia sie raczej pod koniec ciazy, podobno niektore nawet po porodzie :-P

Jestem teraz w 30 tygodniu, smarowałam się wcześniej czymś ale niezbyt regularnie niestety

Chyba zainwestuje w ten krem Musteli, który zmniejsza istniejące i zapobiega nowym, może coś da :D mam nadzieję :P

na brzuch najlepsza jest oliwka dla dzieci, ale trzeba smarować się regularnie

Hej.JA w ciazy nie mialam rozstepow,ale po ciazy zaczelam gwałtownie chudnąć i tyć naprzemiennie to kupowałam mustele. Krem byl dla kobiet od 3 miesiaca ciazy,bardzo fajny i sporo pomógł.Zresztą do dzis go uzywam,bo jestem na diecie i naprawde uwazam to za cudo!!Udanego rozwiązania