Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i znowu nic z tego........

mialam sie odchudzac od nowego roku-i znowu nic z tego nie wyszlo

Polecane posty

pewnie z 3 miechy przed 1 stycznia wiedzialam ,ze zaczne sie ''ostro''odchudzac a tu prosze- wyszlo jak zwykle. 3 tyg. nowego roku a ja jestem jaka byla............. nigdy nie schudne te glupie 5 kilo ,a za miesiac ide na wesele myslalam ze bede fajnie wygladac 😭

no skoro ci nie zalezy to trudno.... ja za 200 dni mega super miesieczne wakacje- mam cel teraz. kup sobie piekna zamala kiecke na wesele i aj ostro czadu. w mc powinnas schudnac 8 kilo na diecie 1000kcal plus godzinnym bieganiu/fitnessie

w ciagu miesiaca nie powinno sie schudnac wiecej niz 4 kg - inaczej jojo murowane - wiec masz jeszcze czas, a nawet jak schudniesz mniej to i tak dobrze. tylko nie wiem, czy wesele to dobra motywacja - pozniej wrocisz do starych nawykow??

ja mam taka strasznie slaba silna wolne,. probowalam wlasnie 1000kcal ,ale nic to nie dalo...... poza tym .lubie slodycze i dziennie pewnie zjadam z 200kcal ze slodyczy ,choc sa dni kiedy nie jem ich wcale...... nie wiem co robic, nie moge byc na dievir gdzie sie je malutko bo nie wytrzymama ,nie mam tez czasu zeby gotowac bo dziennie poza domem spedzam 12 godzin. i poza tym to zalosna ze mnie kucharka.

ja tez mialam sie odchudzac i nic z tego, co ide na zakupy to nakupie slodyczy, chipsów, frytki, kebaby ehhhh :(

ja normalnie nie jem wieczorami(nie jestem glodna, przewaznie moj osttani posilek- owo jest ok.16-17),a od keidy sie ''odchudzam'' czy raczej probuje opdchudzac to nagle jestem wieczorme glodna :-( i jeszcze ,debil , kupilam sobie michalki i podjadam 2-3 wieczorem 😭 /