Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cornvallia

Kiedy faceci stają się mężczyznami

Polecane posty

Gość Cornvallia

Ktoś mógłby napisać, że z wiekiem, ale to błąd! Tylko dziewczyny stają się kobietami wraz z wiekiem. Facet, żeby stał się mężczyzną musi mieć doświadczenie. To właśnie doświadczenie zamienia chłopców w dorosłych, gotowych do związku facetów. Są różne rodzaje doświadczenia. Najcenniejsze jest to, które pozwala przeżyć w tym trudnym świecie. Doświadczony pracownik zarabia więcej, więc może zapewnić rodzinie lepszy byt. Doświadczenie nie przychodzi z wiekiem ale z działaniem i z nauką na własnych błędach. Doświadczenie seksualne (z całym szacunkiem do całej rzeczy tutejszych prawików) jest gwarantem pewnej odpowiedzialności życiowej i tylko faceci, którzy się "wyszumieli" na tej płaszczyźnie mogą być dobrymi dojrzałymi i mężami, ojcami. Również ich wierność stoi na dużo wyższym poziomie niż u rozprawiczonego prawiczka, który wciąż jest ciekawy świata jak to jest z inną kobietą. Reasumując facet, który jest lowelasem i bawidamkiem, zalicza kolejne laski, a zawodowo się nie rozwija - nie jest mężczyzną. Przedsiębiorca, naukowiec, lekarz czy każdy inny przyzwoicie zarabiający facet, który nie był w związku również nie jest mężczyzną. Prawdziwy mężczyzna musi rozwijać się wielowymiarowo!

Gość niedowiarkii
hahhaa kretyni

Gość niedowiarkii
wącham onuce w koszarach

Gość onnuuccee
kiedy schodza z tego świata , wtedy doe=cenia sie

Gość kobietka.....
tylko faceci, którzy się "wyszumieli" na tej płaszczyźnie mogą być dobrymi dojrzałymi i mężami, ojcami. Również ich wierność stoi na dużo wyższym poziomie niż u rozprawiczonego prawiczka, który wciąż jest ciekawy świata jak to jest z inną kobietą. Co za brednia! To tak jakby uwazac ze alkoholik ktory naduzywa alkoholu w mlodosci potem przestanie pic a abstynent ktory raz sprobuje alkoholu stanie sie alkoholikiem

Gość barszcz
28 stycznia bedziemy blokować wszystkie drogi w polsce wjazdy do miast na zweżkach zrobimy paraliż polski ,bo rząd kpi z nas.

Gość ha ha he he hu hu
akurat tak się wpada w alkoholizm złotko .. raz się facet napije i mu się spodoba ten stan, będzie pił coraz częściej ..

Gość różowa pomarańcza
arkadiusz: twierdzac ze to kolejna agresja ze strony USA i swiat nie moze czuc sie bezpieczny, po stronie USA, staja kraje NATO. 11 kwietnia do konfiktu wlacza sie IZRAEL oraz kraje Nato min. WIELKA BRYTANIA, FRANCJA oraz NIEMCY oraz inne kraje czlonkowskie w tym POLSKA, WŁOCHY, HISZPANIA, RUMUNIA, BUŁGARIA, NORWEGIA, 12 kwietnia 2012 roku to konfiktu przylaczaja sie wojska piechoty morskiej ROSJI oraz CHIN zwarte oddzialy wydaja ostrzezenie USA I NATO ze maja zaprzestac atakow na IRAN, jednak USA twierdzi ze CHINY i ROSJA powinny sie wycofac, dochodzi do incydentow oraz ostrzalow jednostek amerykanskich oraz zostaje zatopiony Amerykanski lotniskowiec, po nerowym 12 kwietnia, dochodzi do rozmow pomiedzy USA, NATO, CHINAMI I ROSJA, Wladimir Putin i Przywodca Republiki Ludowej daja ultimatum Stana Zjednoczonym ze maja sie wycofac w ciagu tygodnia w przeciwnym razie grozi 3 Wojna Swiatowa, USA po tygodniu odrzuca propozycje i dalej bombarduje wraz z koalicjantami IRAN. 22 Kwietnia CHINY I ROSJA wypowiadaja wojne USA oraz kraja Nato, 23 kwietnia, nad Polskim niebem przelatuja 100 Rosyjskich oraz Bialoruskich mysliwcow bombardujac miedzy innymi Bialystok,Warszawe,Łodz oraz Lublin, 23 kwietnia, BIALORUS i jej wojska ladowe,bez wypowiedzenia wojny ostrzeliwuja polskie miasta(POLSKA jest zupelnie zaskoczona i nieprzygotowana, w kraju wybucha panika) LITWA, ŁOTWA, ESTONIA, nie pomagaja Polsce pozostaja neutralni.... ciag dalszy nastapi.

dodam jeszcze, że facet, który nigdy nie był ze złą kobietą/kobietami nigdy nie doceni dobrej 🖐️ tym bardziej taki, który w związek wszedł prosto spod skrzydeł mamusi gotującej obiadki. chyba tylko mega desperatki sobie takich biorą :P

Gość kobietka.....
dodam jeszcze, że facet, który nigdy nie był ze złą kobietą/kobietami nigdy nie doceni dobrej Kolejna madrosc. To tak jakby napisac ze kobieta ktora nigdy nie byla w zwiazku z psycholem, ktory ja zdradzal, bil, znecal sie nad nia nie doceni zwiazku z dobrym facetem

@Cornvallia Patrzysz na męskość poprzez portfel, pozycje społeczna i rozporek. To nie jest kompletny obraz i uważam za płaski. A co z odwagą, spotkanie się ze swoimi demonami (lękami), konsekwencją? Co z przymiotami charakteru?

Gość glen muller
---kobietka..... No bo tak jest!!! Kobiety odrzucają zaloty zbyt miłych facetów, aby być z tymi którzy ich nie szanują .. a potem próbują zrywać tych miłych którzy już w międzyczasie ustatkowali się życiowo!

Gość kobietka.....
glen muller Cchesz powiedziec ze kobieta musi byc zdradzana, bita by docenic dobrego faceta? W innnym wypadku nie doceni?

"To tak jakby napisac ze kobieta ktora nigdy nie byla w zwiazku z psycholem, ktory ja zdradzal, bil, znecal sie nad nia nie doceni zwiazku z dobrym facetem" no przecież tak jest :D poza nielicznymi wyjątkami, baby najpierw puszczają się ze złym, a potem liczą na opiekę ze strony dobrego, standard :D

Gość kobietka.....
żeleczek OK, rozumiem ze kazda kobieta ktora kiedys sie zwiaze, musi najpierw dostawac porzadne lanie od faceta, ktory ja notorycznie zdradza, poniza i zneca takze psychicznie.

Gość sdsdsdsds
Smutny los kobiet - nie moga sie zwiazac z dobrym facetem poki wczesniej nie beda bite, zdradzane z facetami draniami.

ludzie co za upierdliwa kretynka :O facet musi mieć z tobą przejebane skoro ciągle zadajesz takie głupie pytania. owszem, większość kobiet dostaje po dupie od swoich pierwszych źle wybranych partnerów, bo chcą być z kimkolwiek i biorą byle co już w wieku nastoletnim 🖐️

Gość jest jeszczcze ohohoho
Do Cornvallia Nie masz racji zupełnie Faceci nigdy nie stają się mężczyznami, oni pozostają facetami Chłopiec może przekształcić się albo w faceta albo w mężczyznę, a to inna liga. Do tego nie patrzysz trzeźwo na to co nazywasz wyszumieniem się .........facet rozkuurwiony jest właśnie taki i taki pozostanie, przekroczył jakieś granice i powrotu nie ma, taki pozostanie i kiedyś powróci do tego czym jest nasiąknięty. Tak to działa. Mężczyzna nie pójdzie w stronę rozkuurwienia bo jest mężczyzną a nie tylko facetem.

Gość kobietka.....
żeleczek kretynka to jestes Ty, wypisujesz brednie i jeszcze tego nie widzisz ile razy Cie musial pobic do nieprzytomnosci facet bys sie zwiazala z dobrym facetem, a moze jestes taka kretynka ze nadal jestes z tym zlym facetem i dostajesz po pysku?

"Smutny los kobiet - nie moga sie zwiazac z dobrym facetem poki wczesniej nie beda bite" a co ty masz z tym biciem? tatełe napierdalał kablem od żelazka?

Gość jopkowa
ale bzdury, ruchacze są mezczyznami bo sie wyszaleli haha

Gość kobietka.....
jak kobieta nie dostanie po pysku to potem nie doceni dobrego faceta - Ty tak uwazasz

Gość glen muller
---jest jeszczcze ohohoho w jednym wątku gnoisz prawiczków, a w innymich gloryfikujesz, jak to jest?

kobietka, jesteś idiotką do sześcianu. dopisz sobie jeszcze parę zdań na temat moich rzekomych przeżyć i śmiało dyskutuj sama ze sobą, bo mi się z twoją chorą wyobraźnią dyskutować nie chce 🖐️ skoro "złe traktowanie" oznacza dla ciebie bicie kogoś do nieprzytomności, współczuję twoim dzieciom, gdy będziesz nie w humorze :o i na koniec - ja się nie wiązałam z nikim jako gówniara, więc mnie to akurat nie dotyczy 🖐️

Jeśli facet w młodości się "wyszumiał" to oznacza dla mnie że miał dużo przypadkowego seksu. To znaczy że nie kontrolował siebie za bardzo. Nie kontrolował swojej seksualności. Widzę dwa zagrożenia: - tęsknota Po ślubie (lub w stałym związku) może "tęsknić" za młodymi latami jak to się fajnie zaliczało kolejne laski - brak kontroli w kryzysie Jeśli przed ślubem folgował swoim popędom. Potem się zaangażował (zakochał) i może być wierny. I potem po jakimś czasie (kilka lat) nastąpi kryzys, wtedy może mu przejść przywiązanie i kontrola nad swoim rozporkiem legnie w gruzach Uważam, że należy nauczyć się trzymać swojego penisa pod kontrolę PRZED wejściem w jakiś związek. A nie zmieniać się dla jednej kobiety na siłę i potem nie dotrzymać słowa. Najlepiej wchodzić w związek silnym a nie uczyć się siły w trakcie.

Gość marcoo
ŁAAAA ILE JA SIĘ RZECZY TU DOWIEDZIAŁEM..... A od ilu kobiet zaliczonych i od jakiej kwoty zarobków mozna powiedzieć że jest się MĘZCZYZNĄ. pytam bo nie wiem czy juz osiągnałem pułap czy tez musze dupczyć i zarabiać więcej.... prosze pokornie o odpowiedz

Gość Cornvallia
Taki facet najlepiej pasuje dla kobiet z działu erotyczny, lub typowych feministek które są za równouprawnieniem w każdej sferze, tez i seksualnej!

Gość kobietka.....
zeleczek idtiotka to jestes Ty to nie ja tylko Ty piszesz brednie w stylu dodam jeszcze, że facet, który nigdy nie był ze złą kobietą/kobietami nigdy nie doceni dobre haha

Gość marcoo
ale o co chodzi?? dupcze i rozwijam sie zawodowo-roziwjam się WIELOWYMIAROWO - uwaznie przeczytałem autorkę. więc pytam jaki jest pułap który musze osiagnać - dodam że jestem tez uzdolniony muzycznie-to chyba liczy się jako bonus nieee??????